9

рв

преди 9 години

Тия се самозабравиха...нямам търпение да се згромоляса тази тъпня фейсбук и да заживеем нормално.

8

pastoral

преди 9 години

"Зукърбърг поясни, че новият офис (бившият комплекс на Sun Microsystems) представлява "най-голямото отворено пространство в света". По думите му новата централа на социалната мрежа се състои от огромна зала, в която хиляди служители ще могат да работят заедно." - но, физическият достъп до "златните" ще бъде като да се добереш до златото във форт нокс хахаха... апропоз, какво и е социалното на мрежата на щазите? асоциалните се отделят на недостъпни за света острови, откъдето ще опъват конците..

7

optimist

преди 9 години

Не е лошо авторът да прочете какво означава "концерн".

6

dp

преди 9 години

Не знам новината вярна ли е или предпървоаприлска, но там където Sun разработвахаSPARC процесори и машини с тях се нанасят мазачи на уебсайтове - глобалнатачалга няма да спре докато не унищожи всичко.

5

Анонимен

преди 9 години

,,Facebook смени спешно адреса си" ... спешното от къде се появи ???

4

Анонимен

преди 9 години

Отново безплатна реклама на Циониста.. Новините за Фейсбук за вид подмазване на медиите на господаря и окупатора САЩ

3

Анонимен

преди 9 години

САЩ - новите и модерни технологии на запад, също и световното кино, музика и култура/ финансовите пирамиди на изток, обвързаността на търговските отношения както с ЕС така и с Югоизточна Азия, и вскичко това го пази НАТО !Световната икономика е маниполируема!САЩ ще останат начело на световната икономика, докато ЕС и Русия не се обвържат по силно и последната да спомогне за връзка на ЕС и Китай.Докато долара е гарант и толкова важен за св.икономика ще е така!Мое мнение!

2

каун

преди 9 години

а кауни приемате ли в новия офис?

1

сияйна мъдрост

преди 9 години

Дори премъдър човек като мене винаги миже да научи нещо ново!Ако вчера някой ме беше попитал кое е "най-голямото отворено пространство в света", щях благо и мъдро да кажа "Космосът". Ако преформулират въпроса си, ограничавайки го до Земята, бих обходил със сияйната си мъдрост големите пустини и тундри.Но от днес вече знам: "Премъдрият Офис на Фейсбук"!