10

Анонимен

преди 9 години

Ръководството на НАП да подаде оставка незабавно!!! Тия игри ги знаеме

9

дядо Йоцо гледа

преди 9 години

Да запорират всичко свързано пряко или косвено с Доганя и червените хуни дето опоскаха държавата. Да стъпим на врата на управляващи и правосъдие, за да си върнем заграбеното, тогава няма да имаме нужда от заеми. В Румъния вече действат, ние спим

8

Весо

преди 9 години

Изключително тенденциозно звучи всичко около тоя запор, обслужващ частни интереси.

7

Стефан

преди 9 години

Тези тенденциозни мерки ме бодът в очите. Колкото и да ми е тъжно да си го призная, в момента ни управляват хора, които гонят единствено личните си цели, за народа никой не мисли.

6

Анонимен

преди 9 години

Поредните глупости в медиите. Продажбата е осъществена. Продадена е фирмата в Люксембург, която е собственик на БТК. Цялата сделка се е извършила там и никой в България не може да направи нищо по въпроса. Аман от простотия...

5

Анонимен

преди 9 години

Егати държавата, та то ФК Левски и ФК ЦСКА дължат повече пари и то не "предполагаеми"!Ние сме по зле и от африканските държави, там поне нямат НАП, ТИКВИ и ПЛУЖЪЦИ!

4

БАТКО

преди 9 години

Все едно са ме запорирали мене , че дължа 5ст. Бълха ги ухапала.

3

internetlumpen

преди 9 години

"Предполагаем" ....Нищо чудно, че вече властта използва болшевишки приоми. - " Ако има доказателства или дори само съмнения, че някой е против системата се наказва със смърт" ( по този начин са избити стотици хиляди хора в СССР по времето на Октомврийската революция.. или някъде там, не съм сигурен) От кога официално в държавата се работи с "теория на вероятностите"

2

Анонимен

преди 9 години

още едно загубено дело в евросъда, което ще бъде платено с парите на данъкоплатците заради некомпентността на НАП - предполагаем дълг от 500 000 лева.

1

знаещ

преди 9 години

Бре! Запорът не трябва ли да е до размера на предполагаемия дълг? Въобще в НАП са юридически гении, веднъж си имах вземане-даване с една тяхна юристка, дето небрежно ми каза - Не ми трябва да чета ДПК, ние сме закона!