27

Анонимен

преди 7 години

Боже.....защо!!!!Милото човече!!!!Сърцето ми се къса, когато гледам уплашените му очички.....!!!ЗАЩООООО ГОСПОДИ?Няма детенце, което заслужава това!!!Дано гледаш отгоре....дано Ти накажеш виновниците...ние хората не можем!!!

26

Bubbles

преди 9 години

До запознат със случаяЗапознат си със случая ама нанай си феродо!Какъвто и да е Башар Асад, Сирия си беше добре, сега благодарение на "миротворците" от САЩ Сирия е един коптор разделен между САЩ и И.Д. Същото като Ирак.

25

Анонимен

преди 9 години

НЕ НА ВОЙНАТА!!!

24

запознат със случая

преди 9 години

Какво очаквате от диктаторския режим на Башар Асад, който използва оръжия за масово унищожение срещу народа си. Цели градове са сринати и изравнени със земята от самолетите на Асад, и неговите ракети "скъд". Използвал е дори химическо оръжие срещу мирното население. Гледайте световните медии. В България не се говори много за това, но в света точно това се говори.

23

Mustela

преди 9 години

До Анонимен 19Защото светът ни е сбъркан

22

Тихомир Томов

преди 9 години

Авиоотряд 28 ще ги спаси всичките даже и без 12 годишното уиски ..........................

21

Анонимен

преди 9 години

До запознат със случаяМного си запознат бе пич, човек ще си помисли, че лично ти си прелиствал за подпис заповедите за убииство на всичките 220 хилияди дето ги изброи.

20

запознат със случая

преди 9 години

Целия свят знае, че сирийските бежанци в Турция са избягали от жестокия диктаторски режим на Диктора Башар Асад, който изби над 220 хил. мирни граждани, след като започнаха мирните протести през 2011г.

19

ДО 21

преди 9 години

А СЯ ВИКАЙ "АЛЛАХУ АКБАР" ТЕРОРИСТ КАЛПАВ!!!!!

18

запознат със случая

преди 9 години

Бащата на това момиченце е убит от режима на диктатура Башар Асад, като останалите 220 хиляди избити от този жесток диктаторски режим

17

боби

преди 9 години

Потресаващо..а аз егоистично си мисля,че моите незначителни проблеми са най-големи!!....не само Башар,ами всички които започнаха тази война за унищожение на определени региони и раси (и у нас също)-ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ !!!!ДАНО!!!!!

16

украинец

преди 9 години

Някои *** по българската телевизия изказаха идиотското мнение,че сирийците били канибали и станаха за посмешище.Такива изказвания пречат да се окаже адекватна помощ на тези деца.

15

SS

преди 9 години

подобни, и още по-сърцераздирателни снимки, от преди има-няма 45 години има в огромно количество. Снимки на ужасени виетнамски деца, които храбрите хамерикански "войници" са избивали като мухи или са влачели за заложници (или като жив щит, за да не ги очистят с дум-дум или РПГ-та)

14

FR

преди 9 години

Разбутаха им държавите и им съсипаха живота на тези хорица. Всички знаем кои го сториха това, за да си спасят надутия стандарт на живот. Не им се иска да се лишат от огромните си коли, къщи, кредитни карти, гладни усти. Затова разсипват държавите една след друга. Явно ще трябва да чакаме Бог да им стовари нещо жестоко, понеже са адски силни и убиват наред.

13

Анонимен

преди 9 години

Мамицата им на всички "човеци" които правят това! Душата ми се къса!

12

Анонимен

преди 9 години

Не знам за вас,но ума ми отказва да възприеме тези цифри...10 000 мъртви деца за бога...210000 човешки живота...в що за свят живеем мамка му.Виновниците за това,без значение кои са,как спят нощем?!Проклети да са навеки!!!И това само в Сирия!А на при другите "демократични" войни...

11

Анонимен

преди 9 години

Представете си какви ужаси е преживяло това дете и какъв ще бъде животът му, щом е преживяло такива неща през първите си четири години...Хората са по-гадни от животните, щом правят или допускат такива неща.

10

Анонимен

преди 9 години

Това е потресаващо!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Поредната война провокирана от безумен религиозен фанатизъм и имперските интереси на дадени държави. А същите фанатици ги имаме и в България както и от мюсюлманите така и от християните. Едните не са по-добри от другите.

8

Анонимен

преди 9 години

Не въвличайте децата в шизофреничните си религиозни игрички на тема "Моя въображаем приятел е по-истински от твоя въображаем приятел" !!!