8

Анонимен

преди 9 години

hahahahahahahahahha sadebna reforma ot bashtata na mafiqta v Bulgariq ....Parvanov

7

значи

преди 9 години

Комисията към комитета към съвета за концепцията по стратегията за развитието на реформата...или накратко "как да крадем още 25 години безнаказано".

6

internetlumpen

преди 9 години

От всичко, което се случва през последните години независимо, кой е на власт ми става ясно само едно: Лошият мат`рял или вече модерното (популацията) дрябва да се гърбиме до смърт за да правим някой още по-богат.Трябва да поддържаме корумпиран съд за да наказва за назидание някой обекновен човечец (превъртял от мизерия) с абсурдни присъди. Трябва да плащаме милиони субсидии на продажници, които нито са работили за тях, нито ги заслужават по някакъв начин, за да могат да се чувстват недосегаеми.

5

Х

преди 9 години

Всичко което не засяга интересите на Пеевски и Доган е добро за Цацаров.

4

Anton

преди 9 години

Ако трябва ще направят и лаборатория за генно инженерство за магистрати, само и само да не пипат сегашната пасмина, която е узурпирала властта в съдебната власт и прокуратурата. Следа като доверието е нулево, всички си подават оставките и следват избори отдолу на горе а не обратно. Тогава дори може да се мине и без поправки в законите де да се усети някакво чувство за справедливост и борба с корупцията. Пък после може на се напише и нов НПК със съразмерни наказания. А бюджета трябва да се ореже!

3

Анонимен

преди 9 години

Разбират се защото са от едната страна на барикадата с олигарсите и мафиотите и са против каквато и да реформа.

2

Анонимен

преди 9 години

Българското законодателство се прекроява вече от няколко кабинета по начин, по който да бъде не само изгодно на управляващите, а да им бъде удобно на момента.

1

пас

преди 9 години

Ако искате нещо да не се реши-направете комисия