18

mvr action

преди 9 години

***, proverihme gi i vidiahme ...palni sa... s vazduh :)

17

бай Х

преди 9 години

"хотелите и комплексите, които държат на качеството и подобряват услугата, са 100 процента пълни"И къде е страшната драма???

16

Анонимен

преди 9 години

Ако докарат китайци в Бг като туристи това ще е последният пирон в ковчега на бг туризма.Едоно време докараха виетнамци та после трябваше да ги измитат с ДЕКРЕТ.Но сега е пърдокрация и това няма да може да се случи.първо китайците абсолютни ***.И второ, покрай туристите ще се домъкнат купища икономически емигранти.В Китай месечнета заплата е 100$.Правете си сметка за какво иде реч.

15

Анонимен

преди 9 години

Тая Ангелакова до кога ще продължава да ни лъже ? Всички хотелиери казаха че зимният сезон е пълен провал а тая смешна лелка само ни блафира с лъжи измами и европеиски ценности

14

Анонимен

преди 9 години

Вие виждалили ли сте китаец да ходи на почивка и да взима отпуск? Това са приказки за марсианци от една тъпоглава травеститка.

13

До 14

преди 9 години

А бе тоя 1 за ляб нема ша даде 600? за билит до Китай. Да си седи у *** в БГ поне е стабилно.

12

До 14

преди 9 години

Явно и на теб са ти промили мозъка. Що не вземеш един билет и не дойдеш да видиш как. Вземи влакче то скоростта е 450 км час. Водата не е скъпа 3- 4 ? бутилката. А бе било е зле преди 30 години разправят.

11

Лъжата .... Да

преди 9 години

Идеята е добра ама няма как да стане с лозунги. Дайте да дадем.... Дайте да докараме....Щели да търсят ... То ние 45 години търсихме комунизма.... После демокрацията ... Накрая дойде .... Преебацията и разбрахме че ни ..... Раборят ама късно е чадо лозунгите вече не вършат работа щото малко сме бременни.....

10

До 11

преди 9 години

А стига с тоя ориз бе. Мое да ядат ориз ама купичката е 20? и го ядат с платинени клечки и се качват после на Лотуса а ти си мидлиш че това е цвете.... При това за яденеНедоучил комсомолец

9

Брей Брей

преди 9 години

До 9Аман от пропаганда. Как да няма полза. Министър на туризма е това все нещо може да се изкрънка. То че в шенген няма да ни пуснат няма ама поне гейодерастите от европа да се нагушкат. Те ще израват визите и прибират парите а ние ще обслужваме и ще се дупим. Що има още визи за САЩ за Българи не разбрах. Да живее Дилма Русев прасна им визи по 200 дошарес и млъкнаха. Нашите са ***

8

Мизерия майко....

преди 9 години

До 5от Сидни Ав$$тралия6 Пич виждал съм и от 8 години карам такива. Вярно е че са по 10 ставта е 1000 квадрата и е 2000? на вечер със златни ***. Явно в Австралия в селото дето живееш е друго ама може би ти спиш в двора на фермата за офце.

7

Анонимен

преди 9 години

Предполагам скоро и този източник на туристи ще завехне.То не може само селски тарикатлък, ниско качество на храна, среда и обслужване и само пари да жулиш от туристите. Свършиха руснаците, а като свършат и китайците, ще си сложат по един голям катинар на входа собствениците на бетона по морето и по планините.

6

Анонимен

преди 9 години

За култура директно да се свържат с Веждито.

5

Ските и спа

преди 9 години

са осигурени, ама как ще осигурите Слънцето от Банкя за културната част? Зает е с циците си и програма за управление до 2037...пак се отлага китайското нашествие!

4

Желаещ Китаец

преди 9 години

Ще си купя пакет .... Може за нещо да ползвам хартията ... Много ме напъва днес

3

Китай

преди 9 години

Голямо търсене ще да е. А намериха ли поне къде е България на картата. С трици маймуни ша ловим. Австралия е 20 мил население с реклама за тиризъм в Китай 158 милион австр долара. България е 8 мил. (Ужким) и реклама 0. За това пък имаме ръст на визите и сме издали 4000 визи.... Страшно 50% ръст... За сравнение Чехия има 300000 Китайски визи

2

TS

преди 9 години

Ски.... може и да намерят. Спа..... ще ги успиват навсякъде и..... ще намерят "спа". Виж за културата не са познали! Няма!

1

wld

преди 9 години

....ако си ские лицето.....процентите ще се вдигнат с поне още 10!