88

Galia

преди 5 години

Защо ромските деца не ходят на училище ли?????????? Аз ще ви отговоря, моят син ходеше на училище, пребиваха го от бой, българчетата, че бил добре облечен, казваха му:" ти, ***, не може да си толкова чист, и така спретнат.... "Дадох, жалба в полицията, медицинско, но.... нищо не се оправи... И беше принуден да напусне училище... Ето защо не ходят на училище. Що се касае до раждаемостта аз призовавам всички ромки:"раждайте!,

87

Galia

преди 5 години

Александър Попов тази статия е абсолютно не адекватна,, лъжлива и изобщо не вярвам на написаното, ако ще пишете простотии, по-добре изобщо не пишете, че се излагате в очите на ромите и престанете да командвате утробите на ромките, срамота и позар, да се командват утробите, единственно бог, може да командва отробите на ромките, не чувствате ли, че си позволявате много???????????????? Или тук проблема е друг??????? Страх, че ромите ще станем мнозинство??????? Това е най-главният проблем....

86

Ellie Ward

преди 7 години

Господин Попов, кой ви подкупи, за да напишете тази отвратителна и напълно некомпетентна статия? Или се правите на паднал от друга планета?! В продължение на 26 години, ромите в България са брутално бити, малтретирани, пребивани, убивани и обиждани, без никаква вина, и всички си затварят очите за това. Но когато от Европа решиха да се намесят, това не се харесва. Субсидиите за ромите отиват в други джобове. Когато има расизъм, има и обратен расизъм. Както ги учим, така ще се отнасят с нас.

85

Българин

преди 9 години

Братя Българи да притиснем политиците и да направят промяна на изборният закон :ВСЕКИ КОЙТО НЯМА ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ДА НЯМА ПРАВО НА ГЛАС

84

Ива

преди 9 години

Е толкоз време какво ли не ги наричаме и накрая отвръщат.Такъв е живота, рано или късно всичко се връща!

83

некойси

преди 9 години

Щом няма решение на въпроса ни трябва окончателно решение!

82

rasate

преди 9 години

С образователен ценз ще се реши проблема.Да гласуваш- минимум 8 клас.Поздрави

81

Анонимен

преди 9 години

NAI TAPIQ NAROD SA BALGARITE

80

Анонимен

преди 9 години

Тези дето искат да ядат кайма от хора са канибали!Явно у нас са се появили такива.Сега разбирам защо министърът на здравеопазването искаше екипите на спешната помощ да не ходят там без полиция.Ужас,ужас,ужас!!!!!Само това остана-влиза екипа с линейката и изчезва-никаква следа ни от хора,ни от линейка.Господи министъра е бил прав!

79

и

преди 9 години

Методите за интегриране на бившата Милиция бяха много добри. Просто трябва да се приложат.Я дайте права на полицаите и резултата ще е светкавичен.

78

Анонимен

преди 9 години

До Карчо ПеленкинИ нашите сметки са същите плюс измислиците на топлофикация.

77

Карчо Пеленкин

преди 9 години

До всички коментиращи: Моля елате да ми платите тока! Новата ми сметка е 97лв.

76

Анонимен

преди 9 години

*** в България са като богове.Не работят ,не учат не плащат нищо ,но имат право да избират правителство .Това го няма никъде по света.Дойдат ли избори са най-ценения електорат,партиите от тях живеят и чрез тях ни управляват.Докато не се пресече този политически модел ще е все така.Правителството няма файда от умен електорат.

75

666

преди 9 години

Поздравления - най-накрая една почти на 100% точна статия, без увъртания и празнодумия. Проблем има и той се нарича *** посредством политическо бездействие, което е наказуемо, също както и умишленото действие!

74

Анонимен

преди 9 години

доста правилна статия !

73

Анонимен

преди 9 години

През последните години ДПС под сурдинка твърдят, че датата ги обижда, според тях не обединявала, а разделяла гражданите на България. Лютви Местан поиска Националният празник да бъде променен и вместо на Трети март да се чества на 24 май, в Деня на славянската писменост. Аргументите на филолога са, че писмеността може да ни обедини. Историци обаче припомниха на Местан, че в цивилизованите страни винаги националните празници са свързани с политическо събитие.За жалост датата беше превърната в поредния повод за политически нападки ала русофили русофоби.

72

Пак до Георги 93

преди 9 години

Ти например, знаеш ли кои са народните представители от твоя район? Кога са приемните им часове и къде изобщо приемат граждани?Правил ли си опит поне веднъж да събереш група съмишленици, да обиколите тези народни представители и да изисквате от тях да внасят конкретни предложения - вие ще дефинирате точно по какви проблеми да са те!Няма значение от коя политическа сила са тези депутати. Щом е станал депутат от твоя район и получават пари за това, той е длъжен ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ ВИ !!!

71

Анонимен

преди 9 години

Какъв расизъм бе, с братята *** сме от индоевропейската раса!

70

До Георги 93

преди 9 години

Ходя по предизборни събрания и изисквам от кандидат депутатите ясно и точно да кажат дали са решили да направят нещо по тези проблеми, ако влязат в парламента. И какво става? Докато кандидатът се чуди какво да каже, неговите партийни поддръжници започват да ми шъткат и шепнешком да ме убеждават, че ако той заяви намерения за мерки срещу ромската наглост и произвол, нямало да влезе в парламента."Нека първо да влезел, пък после ще видим."Ако цялата зала ревне да ме подкрепи, ще е по-друго!

69

Анонимен

преди 9 години

А защо като беше толкова хубаво при Тошо ,всички избраха демокрацията при бодигарда му?Не се заяждам,искрено искам някой да анализира този факт.