364

Анонимен

преди 9 години

кифлите прости!

363

Майка

преди 9 години

Кърменето е нещо естествено, за разлика от силиконовите ***, на които се радвате навсякъде. Виждала съм много кърмещи жени, кърмила съм две деца до годинка и половина, никога не е било грозно и рядко нещо се вижда! Или самата идея е в разрез с порнографското ви мислене?

362

Анонимен

преди 9 години

Горкичкият българин е потресен: гърдите били за кърмене! Страх ме е да ви кажа как се раждат бебетата, че слабата ви психика съвсем ще рухне!Докато показвате на жените, че кърменето е отвратително и гнусно, и че трябва да си стоят затворени вкъщи, има да чакате прираст на населението...

361

Гражданин

преди 9 години

Чета коментарите и вече знам, защо БГ не я чака нищо хубаво- ***, *** и всякакави други чалгари, вместо да формират обществено мнение и да го защитят успяват да се наежат срещу кърмачки.... дебилност отвсякъде... слагайкте минуси...

360

Саманта

преди 9 години

Аман вече с това кърмене! Направиха го световен проблем! Какво демонстрират? Права? А къде са правата на убития пак в Мола? Защо никой не говори за него и за неговите права?

359

Анонимен

преди 9 години

Дечицата като са гладни не могат да търпят. Не може ли в мола да има обособена т.н. стая на жената. Та е за млади момичета по време на цикъл, когато им прилошее. Бременни жени за да си починат. Майки да накърмят на спокойствие и дискретно бебетата. Предлагам до тези стаи да се продават консумативи за жената и бебенцата. Не приемам това да се прави на показ. Вярно няма нищо поестествено от това, но така се провокират извратеняците. Не приемам седнал на почивка гледка от няколко разпасани "майки"

358

Анонимен

преди 9 години

Майките нахраниха децата, а всички нахраниха майките! И има защо...

357

Anti

преди 9 години

ГолЕма простотия.На руски 'яребица' е куропатка. Мисля че руската дума им подхожда много.Жената, която пострада от това явно е интелигентна (все пак се разграничи от проявата), но тези показно си показват простотията.Сега тези същите е хубаво да покажат и как са им направили децата (с повечко охкане и пъшкане). Селяния!

356

Ъм

преди 9 години

Детето на първата снимка не е ли малко големичко, за да бъде кърмено?

355

БАТКО

преди 9 години

Еми да ги изгонат , нема ли охрана. Това е място за пазар , а не да си храниш бебето от цицата.

354

Анонимен

преди 9 години

След "чалга културата"- дойде "мол културата". Тъжно е!

353

Ванката

преди 9 години

Кифли...

352

Анонимен

преди 9 години

овце...

351

Бургас

преди 9 години

Сбъркан святДобре,че е модерно да се кърми,с какво щаха да ги хранят тези дечица?

350

иха

преди 9 години

зле ,ама зле

349

Ginka

преди 9 години

Ей, ама как няколко нагли селянки превърнаха кърменето в панаир! Представям си как са си накачили селфита по всякакви мрежи, за радост на семействата си, на лели, баби, майки, колеги, приятели... Как пък си изкърмих децата, без да си показвам снимки от кърменето точно на колегите от фирмата или на чичо ми... А вероятно тези млади жени са с яки претенции на образовани, говорещи някои и друг език, живеещи вече в големия град. Как може да предизвикат такъв як сеир?

348

1

преди 9 години

ГолЕм праз! Сега е ред на секса в МОЛ-а?

347

Анонимен

преди 9 години

С цялата тази показност какво си мислят, че ще спечелят?

346

Анонимен

преди 9 години

Как позират пред фотоапаратите само?!!!Боже,поне малко самоуважение нямат ли?

345

Анонимен

преди 9 години

Кокоша работа!