33

улигуфрена

преди 9 години

Тоа е по *** и от мен. Хип - хип- УрАААААА

32

наглостттттттттттттт

преди 9 години

А банките да разчитат на нашите доходи? Каква практика е? Г-н Хъц-пръц....

31

фифи

преди 9 години

добре,че му махнахте гадната снимка,да не му гледаме мазната физиономия!

30

дали

преди 9 години

а на тебе ще се увелечи ли заплатата?

29

Сиромах

преди 9 години

Интересно ми е, кои са тези, които депозират в УниКредит, при тези ниски лихви, които се дават по срочните влогове там? Всъщност, то в почти цялата банкова система положението е такова... Ако продължи тоя спад, според мен хората ще започнат да си теглят масово парите от банките. Имайте предвид, че повечето депозити на домакинствата са в рамките на 5000 лева, а тая сума, е по-добре да се даде за текущи разходи или ремонти по жилището, отколкото да се държи на сейф някъде.

28

Анонимен

преди 9 години

Банките скривайки се зад думите"грижим се за парите на вложителите"са си извоювали такива права чрез които дискриминират своите клиенти, изключвам себеподобните им с кредити за милиони.Недостойно,грозно е поведението на Хампарцумян.Поне да замълчи,че не се знае ,знае ли се.Корпоративна банка е все още гнойна рана.Може да обхване цялата банкова система.Май няма истински професионалисти,които да я почистят и излекуват ,

27

Цецо Василеффф

преди 9 години

И вместо да смятате стотинки знаете ли каква заплата получава Хъмпи Дъмпти? Само бонуса този месец който ще вземе за добри резултати е 4 милиона, а това е всяка година:) Да не говорим за коледния. Някой ще ме светне ли на кой е хотел РИО Правец? Или за вилата във Велинград? Питайте Хъмпи:)

26

Цецо Василефффф

преди 9 години

Пичове колкото и да се напрягате истината е една,назначават се некомпетентни лица(химици) които след това ти целуват и снасят доживот. Кои банки оперират с еврофондове? И знаете ли практиката каква е? Вместо да се отпускат по предназначение те се дават на наши фирми с ниска лихва,след което се връщат пак в европейската банка със мотива, че никой не е кандидатствал за тях или не ставал. И банката печели и фирмата която ги е взела на ниска лихва.

25

Анонимен

преди 9 години

лоша практика е въобще хората да си държат парите в банките,за да може лихварите да папкат на готово.и най-лошото е,че човек когато си дава парите, те ти определят условията.

24

Анонимен

преди 9 години

До лев-че 13Нищо няма да вземат но докато са ТУК живота им ще е значително по-лесен от твоя!Сега разбра ли другарю аграр?

23

Анонимен

преди 9 години

Виждам от постовете че всички се смятате за компетентни инвеститори.........ХА-ХА-ХАБългарина освен че е МНОГО *** има и самочувствието на ЗНАЕЩ.Ето това е ФОРМУЛАТА за бедността.

22

Анонимен

преди 9 години

Аз пък смятам че е ЛОША ПРАКТИКА идивид с химическо образование да управлява банка.Също така смятам че същият този ХИМИК назначен от цинанина Костов (най-големият крадец) за банкер има право да говори за каквото и да е!

21

българин

преди 9 години

До сибирска:Я, по-добре, жените-матрьошки като тебе да си седят в Сибир, вместо да се пласират на българско-*** пазар, щото ние едвам с мъжете ви се оправяме, та ако вземете и вие да командвате нас, вместо тях, хептен ще я втасаме, също като Русия, дето била спасена от ЖЕ-НА като тебе.

20

razgradski pop

преди 9 години

лихвите по депозитите служат за предпазване от паричната ерозия, а не за печалба...ако инфлацията е 10%, а лихвата по депозитите е 15%, тогава можем да говорим за печалба от лихвите...но ако инфлацията е 10%, а получаваш 5% лихви, това означава, че банката те краде здраво всеки месец...

19

Анонимен

преди 9 години

Ми то митряла де така си представяше демокрацията - продава заграбени земи удостоверени с тричленки слага парите в банка живее от лихви - не мое така некой требе и да работи!

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 20Защото у вас първо няма да получиш тези стотинки на месец и второ, има голям риск от това да ти ги откраднат.Арменеца е прав за едно - парите трябва да се инвестират за да носят още пари.Проблема е, че в нашата страна няма в какво да инвестираш. Големите бизнеси са под крилото на мафията, те инвестиции не търсят.А да направиш собствен малък или среден бизнес не си заслужава, защото няма възвръщаемост.

17

Анонимен

преди 9 години

Е па за хората да разчитат и да печелят от лихви е лоша практика, а за банките - не ???Много странна логика...

16

Анонимен

преди 9 години

Като никой не иска да тегли кредити !!!

15

Анонимен

преди 9 години

Въпрос - Защо ми е тая банка като от нея нищо не получавам?Някакви стотинки на месец?Да ми стоят парите тям колкото да не са у дома?

14

DA

преди 9 години

Абе как няма да е за доходи бе-роди ми се дъщеря и всеки месец ще й вкарвам по 40-50 лева за да може като порасне да са се натрупали едни пари и да я издържам от тях!Какъв бизнес бе арменец-всеки знае кой прави бизнес в България!!