26

Те

преди 9 години

До Анонименвече не са затоплисти, а са против климатичните промени. Да консервираме земята за поне милион години ;))))))))))))

25

Анонимен

преди 9 години

Затоплисти? Ко стаа?

24

Анонимен

преди 9 години

Ако още има неразбрали, прогнозите за времето повече от 2-3 дни напред се правят въз основа на статистики от минали години, което значи, че процента на грешка е доста голям. Така че не се връзвайте безрезервно. Само до 2-3 дни напред може наистина да се познае, на почти 100%, защото се наблюдават въздушните движения от спътникови снимки. Останалото е голяма доза стъкмистика (в която понякога разбира се може да има нещо вярно)

23

без коментар

преди 9 години

Прогноза..."Между 20 и 30 април времето ще е малко по-стабилно и с повече слънчеви часове, но ще вали дъжд"...

22

Анонимен

преди 9 години

До лесничейкак да посея дръвче, като от горското искат да си го купя и то доста скъпо! после, като порасне моето дръвче, от горското ще го отрежат, продадат и гушнат парите! а ако аз си го отрежа, ще ме глобят за незаконна сеч!

21

Анонимен

преди 9 години

от няколко места видях какво време ни очаква през април до към 8 май,ми никъде няма сняг на Цветница,иначе и април ще е като март доста дъждовен и по-скоро хладен,но това поне за София си е нормално,ето и днес в София 8 градуса,в Южна България 12-16 градуса,а за времето през юли офффф нека първо дойде юли че ми омръзна да чета несбъднати прогнози

20

Даола

преди 9 години

Очевидно потопът започва постепенно...

19

iztriite pak

преди 9 години

Kolko e varno che sled posechenieto na amerikancite v pokraininite na Sofia sa postaveni nisko chestotni ustroistva s cel da vliaat na mozacite ni ili e varno chom tarpahme za 16 ml i prodalgavame da tarpim tapizmite na BB i naglostta na deputatite

18

venci.mihailov.16

преди 9 години

sinoptika e nai tupoto su6testvo na zemqtaabsurd da poznaqt za kakvoto i da e bilo

17

бай Тъпчо

преди 9 години

Студ да има,пек да има ама лошо време да не фаща...

16

Анонимен

преди 9 години

А мадридският крадец колко изсече????? Продължавай да спиш, народе *** и овчедушен. И парцаливото килимче под краката ти вече издърпаха.

15

Шаман

преди 9 години

Кога ще осъзнаете, че ситуацията не е майтап и това е само нежното начало на един дълъг цикъл от подобни събития, който ще обхване цялата планета, и който няма да спре докато цялото саморазрушаващо се его-човече не започне да осъзнава повече и започне да разбира как функционират нещата, и не промени мисленето и действията си към такива, които да допринесат за по-добро бъдеще за всички. И че ако не се промени загива и това не е наказание на някой бог, а неговото собствено самоубийствено поведение

14

лесничей

преди 9 години

Няма страшно другари и депесари. След като изсякохте горите и продадохте трупите в Турция идват потопи и наводнения . Това обаче да не ви притеснява срещу скромен хонорар от 1 милион лв. хидроинженера Ахмед Доган ще ви даде указания как да плувате в къщи . Това е , друго няма да има в близките 20 години , защото ако някой посади сега дръвче след 20 години ще стане голямо .

13

:D

преди 9 години

Матев,веднага да си скъсаш дипломата!

12

Анонимен

преди 9 години

Между 20 и 30 април времето ще е малко по-стабилно и с повече слънчеви часове, но ще вали дъжд---------------------No comment както се казва

11

Анонимен

преди 9 години

Скоро една група верноподаници на мадридския крадец направиха пресконференция,където искаха връщане на така нареченият цар в политическият живот на България.Явно парите които "заработиха"по време на НДСВ са свършили.Първо лицето Симеон Сакскобурготки не е цар защото не е ръкоположен от български патриарх,второ той няма капка българска кръв във вените си.Хора като Кунева,Станимир Илчев,Паси,Олимпи Кътев му подариха голяма част от българската гора,която той сече поголовно и изнася.

10

Анонимен

преди 9 години

А една министърка на Бойко дето са я хванали от околовръсното каза,че тези природни бедствия,са в следствие на промяната на климата в световен мащаб.Което е голяма простотия,обида към бедстващите и доказателство,че дървената мафия е покровителствена от ГЕРБ и ДПС.Крясъците на дървосекачите "искаме работа"учтиво пропагандирани от всички продажни медии показват отношението на властта към проблема.Това е все едно нарко пласьорите да протестират,че им пречат законодателно.

9

Анонимен

преди 9 години

Кой знае какво ви е казал синоптика, а вие какво сте разбрали

8

Анонимен

преди 9 години

Предложение към журналистите - след всеки репортаж за свлачище и необичайно наводнение,нека дебело да се подчертае,че причината за това са изсечените в близост гори,храсталаци и всякаква растителност с коренища,които могат да спрат ерозията и свличането на почвата,както и да усвоят част от обема на падналите валежи.Хора не сечете горите,а залесявайте всяко кризисно място.

7

ив

преди 9 години

До АнонименТе за ДНЕС не могат да познаят. Както казваше синът ми като малък - Днес времето ще бъде разкъсано