12

Уточнение

преди 9 години

Колко удобно е да се хвърли вината на загиналия пилот! Самолета е пръснат още във въздуха, ако беше паднал както ни обясняват отломките щяха да са големи. Самите френски очевидци казват, че са видяли взрив и после падащия самолет. Не може да се скрие истината и хората не са ***, колкото и да ви се иска.

11

na to

преди 9 години

germanskiat samolet dali ne e srestnal nekoia raketa ( nali imalo goliamo dumkane na zapisa v kutiata) na usa voenen samolet - nali amerikanski samoleti nabludavat tosi region i se grijat za gladkia paysaj na frenskite alpi?

10

vili

преди 9 години

И защо в сайта на анонимните се публикуват транзакции на големи пари към ЕС-медии. За да ни пробутват глупости.Истината навярно никога няма да разберем, но се наситихме на тази пошлост- правото да е настраната на силния , добре подплатен с пари и власт. И тази боза е продиктувана само и единствено да се защитят корпоративните интереси на големите пари. А и ако е техническа повреда много големи обезщетения трябва да се платят. И май всички ги устройва този Лубиц да е луд. Каква безмерна гадост!!

9

vili

преди 9 години

Втората черна кутия, която отразява всички технически параметри на самолета оттдавна е отнесена от ФБР в лабораториите на производителя на Еърбъса. Как на никой не му хрумна, че най-заинтересовани да не е техническа повреда е мега-концерна,който произвежда Еърбъс и продава на всички авиокомпании по света за по 300-500 мил.парчето??? И как така за 2 дена откриха че пилота е луд и е свлил самолета?.Защо никой експерт не потвърди тази версия?Защото за мега индустрията човешкия живот не значи нищо.

8

аа

преди 9 години

за пилота разбрахме -луд ,шизофреник ,но за отломките от самолета посипани по 10 баира какво ще обясните ,взрив е имало ,но във въздуха,ако самолета се разбива от пилота ще има 1 пожар и големи отломки само в радиус от 1 км ,а тук ни показват поне 5 планини посипани с малки парченца метал,кой ги е разпръснал -т.н. ЛУД ПИЛОТ ЛИ,ХАЙДЕ НЕ НИ ПРАВЕТЕ И НАС НА ЛУДИ

7

Анонимен

преди 9 години

Лошият социализъм събираше лудите в лудниците, а демокрацията ги прави пилоти. Света върви към гибел.

6

Анонимен

преди 9 години

Би трябвало да има проблем и със слуха.

5

Румбо

преди 9 години

Както е тръгнало,ще го изкарат луд полу-инвалид!Айде бе-това авиокомпания ли е или социално заведение!?

4

Ангел

преди 9 години

Мале мале.....Като знам от личен опит колко /и колко/ -много!!!!!..... луди има в нашата армия:-(((((((И че оръжието им е в ръцете ежедневно...Не ми се мисли.Принципа на *** и гранатата- дай на *** граната,и след 5 минути или 35 години ще изтегли шплента.Проблема е заложен,останалото е време и място на събитието.

3

Анонимен

преди 9 години

A koga che e ceremoniata za zaginalite geni i deca v Ukraina..mir na zaginalite ama se prestaravat ...che i nie nali trabva da se klaname na EC

2

Анонимен

преди 9 години

А лекарите? Те ПАЗЯТ ТАЙНА - на пациента ... А мъртвите кой трябваше да пази?

1

Катастрофи стават

преди 9 години

Ясноо- значи ги събират секви *** за пилоти.Както шофьорите са такси в бг.Защо тогава не разширят квотите за училищата за граждански пилоти в бг?Значи в Германия могат да наемат психар с дълга медицинска история отгоре на всичко и кьорав отделно *** и като го гледам така редовно пушещ трева (придобиват един характерен отнесен глуповат вид на физиономията) а в бг цедката за граждански пилоти е за супермени- гений по математика и със желязно здраве.Щот сме *** задръстена клоака.