60

nap

преди 9 години

nie sabirame horata i parite na edno miasto - poznaite zasto? :)

59

do Observer

преди 9 години

И НАП ли е зависим вече от кукловодите ? Tо май е крайно време този заспал народ да се събуди и да се разправи с цялата тази ***: Олигархични Кръгове, Прокуратура, БНБ, ...Но всички те много добре познават манталитета на "матряла", който много трудно се организирва, иначе е ербаб по форумите.Имаме интернет и фейсбук, защо не сме в състояние да се организираме дори и 50 000 души и да им разкажем играта ?

58

Observer

преди 9 години

Ще плаща кроткия народ.Изпробват колко още можем да понесем -и постоянно добавят още малко тежест на наш гръб.Кога ли ще МУ писне на кроткия народ и няма да се видят ни партии, ни лидери ,били те сини ,червени ,жълти,тъмносини . .Ще видят тогава нежна революция и мирен преход.Дано само да е по скоро.Кой тогава ще загуби повече -кроткия народ вече е загубил почти всичко -да му мислят тия дето имат всичко.

57

КОЙ

преди 9 години

До АнонименЯсно е, кой ще плаща, ясно е, че ще са милиарди, ясно е, че ща са десетки милиардите! Само чакаме да се произнесат международните съдилища, колко десетки милиарди ще плащаме всичики ние! А защо ние! Ами защото имаме търпимост към модера КОЙ!

56

Анонимен

преди 9 години

a кой плаща за грешки на съда и на прокуратурата?и кой им плаща заплатите?

55

КОЙ

преди 9 години

Хора, НАП е държавна институция! Ако някой претърпи загуба по вина на държавна институция, знаете ли КОЙ плаща!

54

Анонимен

преди 9 години

Другари, да ви е честит новият боКомунистически режим! Ураааааааааааааааа!

53

Анонимен

преди 9 години

Изводът ми вече е ,че в БГ умишлено са направени привидно добри закони с хиляди вратички,от които да се ползват някои политици,бизнесмени и затова сме в това положение.Вижте даже закона за връщане на депозитите на хората как е направен умишлено да не се предприема веднага връщането ит.н.Седна дума-всичко идва от законотворците през тия 25 г обвързано и със съдебни закони .

52

fa si sol

преди 9 години

nap sankcionira russia rabotnik s 1 euro capital :)))))

51

Анонимен

преди 9 години

Българския НЕГРАМОТЕН, партийно - назначен чиновник седи като на*кан и не знае какво да прави по въпроса с КТБ ...и в незнанието си, примесено с паника ... единственото което се сеща да каже е - "да се забрани"с такива чиновници врагове не ни трябват

50

Анонимен

преди 9 години

НАП спира сделка, изповядана извън България и с предмет чуждо юридическо лице?!! Или пишещият е абсолютно неграмотен, или такива са поръчителите на подобно *** заявление /да не говорим за цитираното основание, ха-ха../.По КТБ вече 9 месеца тече пълна гавра със законите, с правото и със здравия разум на населението. Налице е пълно мракобесие и див феодализъм от страна на две политически ООД-та, които бавно и сигурно смилат България.

49

извод

преди 9 години

Така действат евреите рамаданови.1500 души въртят на пръст всички ***.Направете справка за истинското име на Сюлейман паша-опожарил Стара загора и затрил 14000 души.

48

Анонимен

преди 9 години

До браво! Явно не си си пил хапчетата. То бива човек да не мисли бива ама толкова не бива.Може само ако е от "умните" и "красивите" или от ГЕРБ.

47

Анонимен

преди 9 години

До ИванчоБеззаконие.

46

Анонимен

преди 9 години

Не е за 1 евро,а за 1 млрд защото ще се платят дълговете. Костов и Боко карат като в САЩ няма правила, няма закони важното е на тях да им е изгодно. Как се нарича това, г-да "демократи"?

45

.

преди 9 години

Kostov da ne e finansov savetnik v sdelkata?

44

Иванчо

преди 9 години

А по какъв повод и мотив са запорирани?

43

браво!

преди 9 години

И на НЕИКОНОМИСТИ е ясно, че тук играе хибридната война! Ще завземе Путин комуникациите, военна промишленост под името на "белгиец" и СЛЕД това ще направи изявление, че отдавна са "планирали" това..( както случая с "бойците в отпуск", изпратени в Украйна)...Едно наум и с покупката на жилища от руснаци..( да не са отпуснати от държавата), а след това Путин да идва да ги "защитава"...с бойци на Кадиров..)

42

Градски

преди 9 години

А ръководството на НАП кога ще смените??? Отговор - не можете поради простата причина, че парите нямат цвят, а ръководството на КОЙ се отчита? No coment

41

Гошу

преди 9 години

Браво на ГЕРБ и на Правителството!По никакъв начин не трябва да позволяват на боткосовият комплексар и диктатор *** чрез поставени лица да придобие такова огромно влияние в БГ, защото ще може да манипулира цялата ни държава. Когато пожелае ще изкарва хората от компаниите му на стачки и ще сменя правителства с такива, който да са му удобни. Ще бъдем изцяло зависими от диктатора. А това не бива да става в никакъв случай!