45

Анонимен

преди 9 години

ako imate tumor ili rak i ispiete mlqko, , tova oznachava hrana za tumor i rak, napravo super i to ucheni da go duhate m.............. vi

44

Анонимен

преди 9 години

Дайте имената на швейцарците. Да им звънна да ги питам как е проведено изследването, какви са резултатите и дали те са участвали в процеса. Че нещо на нашите "ЮНАЦИ" не им вЕрвам. Що да не си напишем само нашите имена в статията? Швейцарците занаят ли за изследването??

43

ФАШИСТ

преди 9 години

до "do 52 Fashist!" - " Preporachvam ti da se iskapesh i da idesh na psihiatar !!!!! " Що се отнася до моята хигиена , къпя се във вана пълна с мляко и след това се измивам с боров шампоан в снежна вода . Препоръчвам "ти" да се гръмнеш и то веднага !!!!! Ако не можеш , ела при мен , ще ти помогна !

42

Анонимен

преди 9 години

do 52 Fashist! Preporachvam ti da se iskapesh i da idesh na psihiatar!!!!!

41

ФАШИСТ

преди 9 години

да отговоря на N 49 -мойто стадо има 1 коч , 25 овцеи и 12 агнета , не броя кравите и бика , имам и 3 прасета , 2 влашки коня, две кучета (българска овчарка "каракачанки"). Живота ми е бартер , на 74 години съм. Сега за Велик Ден , слизам в тракия с 5 агнета и с/у тях взимам ракия и вино (кило за кило в Рила не расте грозде )та така е и с билките , горските плодове, брашното и най-вече с младите булки ( през лятото преиждат и се облажвам )Пенсията взимам на куб и си копувам хубав тютюн "Клан" ,

40

Тихомир Томов

преди 9 години

Орфей е възпявал виното по тези места и в епосите не се среща информация за мляко . Българите са пиели кобилешко мляко и са пердашили наред тия дето се пишат за евроатлантици ....................................

39

Анонимен

преди 9 години

Хора как не схванахте вече нещата? Как смятате, дали ще разрешат да се публикува нещо такова като този филм в официалните медии. Той затова е в тубата, защото ако е по телевизията ще хвърчат глави. А съвременния човек е свикнал да възприема за меродавно само това, което му изсипят в копанката наречена, телевизор.

38

Анонимен

преди 9 години

Просто се замислете - кой бозайник на земята продължава да бозае след като бъде отбит от кърмене и още по-малко кой бозайник пие на друг бозайник млякото. Просто искам да се замислите над това.

37

Ivan

преди 9 години

,ас съм на 62 години,доктор,никога не съм опитвал мляко и хапчета нямам никакви болести и няма да имам,гледам как тренират младежи на 28-35 години и те не могат да ми стъпят на малкия пръст,дебели че дебели,а и нямат сила издържливост,и когато им казвам да спрът млечни продукти и те ме гледат като на извънземен,и аз ви разбирам,не пораснахте още за здравословен и полноценен живот,после ще гълтате хапчета,добре дошли в болница.

36

Анонимен

преди 9 години

За някой млякото е полезно, а за други не. Това е положението. Тук обаче с някаква рекламна статия искат да лъжат хората. По принцип е доказано, че млякото не е така полезно, както някой искат да ни го представят. Някой ще каже, че като бебета сме сукали, но не правят разлика във възрастта и майчиното мляко. Бебетата могат да приемат майчината кърма и тя за тях да е полезна, но като станат по-големи хората, това е вредно. Както и да е доста неубедителна рекламна статия с много неточности.

35

sw

преди 9 години

Родопея не е ли собственост на Швейцарци, май над 1200 се намира....

34

Анонимен

преди 9 години

ХА-ХАСамо че!!Киселото мляко в Бг се прави от...............СУХО МЛЯКО ВНОС!!!Милки уей ..............и т.н.

33

ля ля

преди 9 години

всичко си има начини :) трябва и желание да си оставите панелките и да се копае!!

32

minka.georgieva.92

преди 9 години

Българина го знае това, не е нужно други да ни го казват. Нашите баби и дядовци с това се храниха, а и ние край тях. Който не е от село не знае истинския вкус на млякото, на сиренето и на много други неща произведени в нашето българско село. До вчера ни убеждаваха, колко млякото и маслото, сланината и още куп неща, че са вредни, а сега, сякаш открили нещо ново, абе ***, нашите прадеди цял живот са се хранили с чиста екологична храна, но нали искаха да си пробутат *** у нас.

31

МАЙКАТАСИТРАКА

преди 9 години

До IvanКато ти чета глупостите ,мисля,че е време да пробваш...

30

анонимен

преди 9 години

Или както каза др. Борисов , овчето мляко вече е храна за ТУРСКИТЕ дълголетници, а ние ядем някакви буклуци.

29

Анонимен

преди 9 години

Киселото мляко е много полезна храна,може наистина и да предпазва от рак,но начина по който е написана статията звучи:"Елате в Родопите за да си купите киселото ни мляко".Жалко за хвърлените пари в ПР на екологичния туризъм в Смолян и Родопите.Така и не се научиха да правят реклама на туризма в България.Има толкова много други характеристики на екологичния туризъм в Родопите,една от тях е да-фермите за мляко.Аз съм почитател на Родопите,уникална планина,природа и гостоприемни хора.

28

до 31

преди 9 години

Ти така ли си се родил или в последствие се е случило нещо фатално?

27

до 31

преди 9 години

Голяма мисирка си!

26

Ivan

преди 9 години

Пълна лъжа,мляко никога не е било здравословно в никакъв вид,колко по малко консумирате,толкова по добре,за здравето.опитайте и ще видете.