103

пл

преди 9 години

До foxвърви се прегледай психо

102

Анонимен

преди 9 години

Горкото момче, сигурно няма нищо общо с взривзривения самолет и го набедиха за изкупителна жертва:-(((

101

faits

преди 9 години

Evrein...eto klucha ot zagadkata!

100

fox

преди 9 години

Lubitc...gnusna gad evreyska! Zatova vsichki narodi vi prezirat!

99

Анонимен

преди 9 години

Този път няма паспорти, а скъсан болничен лист.

98

Анонимен

преди 9 години

Нашите пилоти и стюардеси веднъж годишно минават през пълен преглед в точно определена болница. И просто беше изключено да мине някой психар, който се лекувал и пр.

97

Анонимен

преди 9 години

Нали имахме врачки, дето познават всичко.Айде да видим какви факсове ще получат сега.Аман от постановки.

96

Шоп

преди 9 години

За мене виновна е стюардесата, че е престанала да му пуска, знаейки, че е луд. Можеше да спаси 150 човека.

95

Анонимен

преди 9 години

Това е най-удобната за всички версии, за да се млъкне възможно най-бързо по темата. Ако е искал да бъде запомнен с това, най-малкото е щял да каже нещо накрая, което да бъде записано от черната кутия на самолета. И къде е въпросната приятелка, от толкова негови снимки, които му публикуваха, как няма дори една с нея?! Да ходиш на психолог не те прави луд и опасен. Тук има нещо съвсем друго, което се прикрива с цената на всичко.

94

Анонимен

преди 9 години

оххххх, има ли някой, който не е разбрал кякво е точно облъчването?! стига, разбрахме. писва вече.

93

а

преди 9 години

Ненормалник. Има значение обаче с какво ще помнят името му и колко хора ще го проклинат.

92

сега ...

преди 9 години

... булевардът ще се напълни с жадни за медийно внимание дами, които ще разказват какво им е разказвал за последно и какво не е. Да не забравяме, че все пак всичко опира до това кой ще продаде най-големия тираж. Още утре ще се хвърлят в/у следващата катастрофа.

91

до 104

преди 9 години

Точно така! Много е удобно да прехвърлиш цялата вина на един, който не е в състояние да се защити, за да отклониш вниманието от своята. Сигурен съм, че ще се окаже, че много от колегите и шефовете му са знаели, но по една или друга причина са си затваряли очите.

90

Анонимен

преди 9 години

Това че има хора с психически отклонения, не е нещо ново за света, тях ги е имало винаги. Дано никой не го спохожда това. Но, неприятното в цялата история е, че други са си мълчали и не са попречили на този човек да не бъде там(родители, гадже, колеги, набор на кадри). Това е лошото. Излиза, че всички са се правили на слепи и глухи пред нещо очевадно.

89

Наблюдател

преди 9 години

"Един ден целият свят ще знае името ми, заплашил Лубиц" - Е, този ден дойде.....

88

сатаната е пич

преди 9 години

Хубавото е, че от катастрофата до края на света ще преживява кошмарите си - които явно са свързани със самолетни катастрофи - в специално място в Ада.

87

сибирска

преди 9 години

Просто не четете статиите по темата на този етап - всичко е измислица. Къде е въпросната приятелка?! Значи - скъсал болничния лист на парченца, пък го оставил в кашона?! Бре че логика.......

86

Гърмел

преди 9 години

Когато миражите долетели, те не са го свалили с ракети, защото с разбрали, че ще палне на такова диво място в Алпите, а няма да се вдигне пак и да тръгне например към Айфеловата кула, та цял свят да го запомни. Неее, със сигурност не са го свалили, след като е напуснал курса и не са е обаждал по домофона.

85

до 36

преди 9 години

От коментара ти личи, че си от тези, които са взели "образованието" си от булевардната чалгаджийска преса.

84

Анонимен

преди 9 години

продължавам:хората с панически атаки и депресия следните по професии срещани-доктори, банкиери,артисти и деца според тази госпожица-естественo e.Колко банкиери сънуват,че банкрутират,артистите че са заместени от по добри и т.н.Не защитавам тоя човек a се опитвам да кажа,че словата на тая жена са абсурдни.Какво да кажем за войниците.Tрябва да крие се ли какво сънуваме?????????????????????????????????????????