80

Анонимен

преди 9 години

Украйна? Незнам за такава държава...

79

калвача

преди 9 години

Интересно! защо автора на публикацията го е страх да напише от коя страна е обстрела. И друго пише се обстрела на Широкине а не обстрела в Широкине.

78

Членска карта №7

преди 9 години

Пък и какво струват два-три милиона квадратни километра земя, пред заличаването на либерастията и толерастията!???

77

Членска карта №7

преди 9 години

Смятам, чест от Сибир, харизан на Китай, срещу връщането на Аляска и половин Канада, ще е добра сделка! Играта се струва!

76

Членска карта №7

преди 9 години

До спец геоисторик"Ако не спре да се перчи..."Аха, вече долавям разколебаване!??Скоро съвсем ще ви отстине еуфорията...

75

спец геоисторик

преди 9 години

До ЧЛЕНСКА КАРТА #7Иди спешно на офталмолог ,не виждаш добре,когато ти сменят очилата виж колко млн.кв.км. е била Руската Империя след Рукко-Турската Война през 1877 г...след това виж след разгрома при ПортАртур от Япония..после след ПСВ..и след ВСВ..и виж след разгрома в Първата Студена Война СССР от 22,4млн.кв.км. се свива до 17,3 ..РУСИЯ се свива като Шагренова кожа. Тя е Чао ,ако не спре дасе перчи пак на Злия Чичо Сам,а не вижда Китай как се точи на Монголия,Сибир и Далечния Изток!

74

перхидролен изменник

преди 9 години

Към ПутинНашта вяра в Путин е голяматой ще ни спаси от раза ний ще му дадем в замянадупе мило в този час. :D :D

73

демократ

преди 9 години

Русия е велика страна...освобождава съседни държави от тяхното населения(така е от векове) и после заробените оставя живи за да работят под земята за полезни изкопаеми в полза на масква. Най-високото джудже е в Кремъл, най-много фашисти и канибали има в Русия.

72

Членска карта №7

преди 9 години

До демократКолко време ще продължи това пътуване, да го следим по-изкъсо??! Че да не изпуснем новината по телевизора!

71

демократ

преди 9 години

Украйна си заминава братя и сестри!В близките 100г Украйна ще помни братската "обич" на фашиста *** .Русия загуби Украйна завинаги....тя заминава към НАТОи ЕС!

70

Членска карта №7

преди 9 години

До спец геоисторикАко се погледне "графиката" на постта ви, следва точно обратното! След малко свиване, разширяване... Логиката ви е твърде подозрително непоследователна!

69

Членска карта №7

преди 9 години

до 69Явно ви е било нужно трето висше историческо образование за да познаване Октавиан Август, Екатирина Велика, Рамзес II и още много други...

68

NAVY

преди 9 години

До 81Ей пикоч, недей да ръсиш зараза в БЪЛГАРСКИ форум! Ясен ли съм?Ходи да лижеш където и каквото искаш! Не сме ви нито колония, нито слуги!Благодарни сме за Освобождението, но не значи, че сме ви абонирали да сте ни господари! Ясно?

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен может дашь мне свой скайп? и я тебя приколю от куда я. баран ты баный

66

Анонимен

преди 9 години

Според мен това не е никакъв руснак, а САЩ ***, който цели да дискредитира руснаците и да ни скара с тях.

65

до русский

преди 9 години

Аз лично симпатизирам на руснаците, но само недей да говориш за предателство! Не сме започнали ние първи да я играем тази игра. Ако се бяхте погрижили България да остане в границите на Санстефанския мирен договор, никога нямаше да влезем във война на страната против вас. И в двете войни примамката за участието на България на страната на Германия е била възстановяване на държавната ни цялост.

64

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 74 Я из России *** ты обамовское! не тебе мрази мне говорить досвидание. Вы Русским жопу лизать должны что вас турки в свой время не доебали

63

спец геоисторик

преди 9 години

Ако погледнем във времето положението на РФ/Русия/след Руско-Турската война през 1878г все повече се влошава,а именно тя/Рф/се смалява като Шагренова кожа.1905г Япония побеждава руснаците и те губят Порт Артур,след ПСВотново загуба на Полша,Финландия,Балтийските реп-ки!Преди и след ВСВ има леко увеличение,но след това постепенно губи сила в сблъсъка си с/у САЩ и капитализма и логически се стига до ново огромно свиване,губи васали те си от Източна Европа и 15 от Съв.репблики.Извода: РФ е чао!

62

спец doznatel

преди 9 години

До Анонимен 74А тьi кто такой,откуда взялся ?Можна тьi сматрящий или хлопик ?Давай, до свидания !

61

Анонимен

преди 9 години

Дурак не дурак а в отличии от вас я не потерял достоинства ! как сделали это вы!