5

!!!

преди 9 години

3: "По съществено е да можеш да запазиш любовта, то е нещо като да потдържаш огъня вечен!!!"Нито е толкова запазване на любов, нито е подържане на огън.По скоро трябва да запазиш любопитството си към другия човек и да те вълнува това как се променя той, как се променяш ти, как се променя света, докато вие се променяте. Оставиш ли себе си по течението и загубиш ли интерес - закотвяш се в миналото и любов и огън са до там. Обикновено хората се карат не за настоящето,а за отпечатъци от миналото.

4

!!!

преди 9 години

3: "Интерес е докато опознаеш напълно някого!!!" - хм. Аз онзиден бях съвсем различна от това, което бях вчера, ама щом някой си въобразява, че може да познава моето АЗ, което е запомнил отпреди седмица, нека. Толкова за пълното опознаване. ДА си паметник неподвижен, дето го *** птиците и го вали дъжда и го пече слънцето, да речем, че си оставаш същия, ама да си жив...една книга даже да прочетеш само и се променяш. Ама щом си вярвате, че познавате друг човек? А себе си познавате ли?

3

Анонимен

преди 9 години

Къде е !!!Да дойде и да ни осени с мъдростта си!

2

Тц!

преди 9 години

Не ме кефи статията! Интересът се задържа като си останеш загадъчна, макар че нищо скрито покрито няма на този свят! По съществено е да можеш да запазиш любовта, то е нещо като да потдържаш огъня вечен!!!пп. Интерес? Интерес е докато опознаеш напълно някого!!!

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Самоизмамите около някоя жена,която сме...обичали,приличат на...ревматичните болки;никога не можем да се...освободим от тях.Х.Бек