16

анонимен

преди 9 години

защо бяга нали гръмнаха едно семейство за такова строителствоза да не го утрепат парите отдавна са изнесени сега може и ипотека да сепокаже от някоя банка

15

anonimen

преди 9 години

mislia si dali ne e sashtoto i s plashtaneto na zdravni osigurovki?kak moje da se plashta za usluga,koiato ne sam polzval?

14

Анонимен

преди 9 години

Докато има ***... Как може да платиш за още непостроено жилище при всичките изоставени строежи и измами през годините?

13

ИСТИНАТА

преди 9 години

ДО 15: Напълно си прав и си е баш така като се замисли 4овек, но има нещо което много хора използват при покупка на зелено, а именно много по-ниската цена на жилището когато все още е в строеж. Това е рискована инвестиция, ако не се провери много добре фирмата която строи, тъй като дефакто всеки може да принере парите на 20, 30 или 100 4овека в зависимост от сградата и след една или две години като ги издои добре да си бие шута към топлите страни! Много хора изгоряха така в Абсурдистана!!!

12

proba

преди 9 години

proba

11

Анонимен

преди 9 години

КАК МОЖЕ ДА КУПЯ НЕЩО КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА? ПЛАЩА СЕ САМО ТОГАВА КОГАТО ТИ ДАДЪТ КЛЮЧОВЕТЕ И НОТАРИАЛНИЯТ АКТ. БЕЗ ТЕЗИ ДВЕ НЕЩА ПАРИ НЕ СЕ ДАВАТ. НО КАКТО РАЗБИРАМЕ ОТ СТАТИЯТА ИМА ДРУГАРИ КОИТО ПЛАЩАТ НА ЗЕЛЕНО И ПОСЛЕ ГИ ПРАЩАТ НА ЗЕЛЕНА МОРАВА..

10

Анонимен

преди 9 години

Разпускай мешерето и държавата под аренда!

9

демос

преди 9 години

" Сетила се Мара да се побара"-българска поговорка.А къде бяха до сега БСП да направят поправка на социалистическото НПК и НК,които ни "управляваха" към безвремието толкова години ? Не им изнасяше,защото трябваше чрез измами да натрупат милионите и да превърнат обикновения човечец в смачкано онижено същество,което няма пари да си плати и да получи правосъдие.Добре,че Европа ни подканва от 25 години да си оправим съдебната система.

8

бияча

преди 9 години

Ела при батко да те цункам

7

da popitam

преди 9 години

Тези от ЕКОНД,имат ли право да ти взимат личните данни и да ги вкарват в тяхната система??Благодаря предварително.

6

задачно

преди 9 години

??? !!!

5

до 3

преди 9 години

ЗЛОБАТА ще те погуби "великолепната"

4

Георги

преди 9 години

Един приятел така почна кооперация с идеята да събира пари от купувачите и с тях и малко лични средства да я построи, после тегли кредит и така за 5 години едва я построи. На края печалбата му за тези 5 години едва ли е била повече от 60 70 хил. лева., които щеше да изкара някъде и на заплата да беше почнал. Не е мошенник момчето, просто не се стекоха нещата както си ги плануваше. Може и с този тип да се е случило нещо подобно. Ако наистина ги е имамил нарочно, да влиза в затвора

3

зевзек

преди 9 години

СИГУРНО Е НА НЯКОЙ ЕКЗОТИЧЕН ОСТРОВ

2

Анонимен

преди 9 години

ако от един апартамент е прибрал 100 к, кооперацията да има поне 10 апартамента, това прави 1000 000. Съдят го 7 години, Осъждат го на 4.5 години, ще излезе след 3 сигурно. За 3 години поне 1000000 лева в джоба... то не било лошо да работиш с българския съд, евалата.

1

Анонимен

преди 9 години

7 години ли го съдят? за това време тухла по тухла щеше да го дострои.