33

Гаргов

преди 9 години

Когато миражите долетели, те не са го свалили с ракети, защото с разбрали, че ще падне на такова диво място в Алпите, а няма да се вдигне пак и да тръгне например към Айфеловата кула, та цял свят да го запомни. Неее, със сигурност не са го свалили, след като е напуснал курса и не са е обаждал по домофона.

32

Иво

преди 9 години

Какви болни мозъци трябва да са,за да се радват на такова нещо...Нямам думи

31

Анонимен

преди 9 години

А-ха,ха-ха,хо-хо,само тия хаховци са свили паметта от тъмната кутия,как ли са я изнесли,а на нейно място сложили черната с чук размазана,тъй че са пътували без памет целия лайнер,що там втори пилот само.

30

ПЕРСИЯ

преди 9 години

голям герой -няма що! Германия е държава от евреи и ###. вулгарни хора на света отворете си очите те са под нас и ни лъжат за всичко,затова са богати

29

Анонимен

преди 9 години

Интересна работа :1. масовите убийци, вкл. и Алкайда и ИД, не са "луди", а са просто масови убийци, фанатици и т.н..2. бай петко от лясковец, гръмвайки 3 качулки , нахлули в дома му - веднага е "луд", тоя пилот - страдал от стрес и депресия (от която по данни вече 40% страдата) - веднага "луд"!Странен е този различен критерий! питам - какво е "луд" ?

28

БАЙ РИСТУ.

преди 9 години

ЯВНО УДОБНА ЖЕРТВА.

27

Анонимен

преди 9 години

ANREAS BIL ZDRAV I PRAV ?NIAKOY VIARVA LI NA TOVA TOCHNO V TOZI DEN TOY IMAL ZABRANA OT PSIHO DOKTORA SI DA NE SE KACHVA NA SAMOLETA!

26

44

преди 9 години

Непрекъснато ми се натрапва мотива за ислямскитероризъм-нямам никакви основания за това!Но нещо ми подсказва,че това момче е приело исляма в радикалния му вид!Дано греша!

25

анонимен

преди 9 години

ПАК ПОВТАРЯМ---САМОЛЕТА СЕ Е РАЗПАДНАЛ ВЬВ ВЬДУХА НА ПАРЧЕТА--ДОКАЗАТЕЛСТВО Е ЧЕ НЯМА ЗАПИС НА ЗЕМЯТА КОЙТО ДА ДОКАЖЕ ВЕРСИЯТА С ПИЛОТИТЕ---ТОВА Е ИСТИНАТА

24

Анонимен

преди 9 години

Европейската комисия (ЕК) призова гражданите на Европейския съюз да закрият своите акаунти в социалната мрежа Фейсбук, ако искат да опазят личните си данни от тайните служби на САЩ. Предупреждението бе направено от адвоката на Комисията Бърнард Шима, в рамките на дело, което разглежда дали данни на европейски граждани са защитени, ако бъдат изпратени в САЩ. Делото пък бе заведено заради разкритията на бившия служител на американските тайни служби Едуард Сноудън

23

До 31 Атакисть

преди 9 години

А за самолета не писаха, че се е разпилял на 10-ки км, а че е събран на площ от 2 футболни игрища - забил се е като пиронв скалите.

22

Анонимен

преди 9 години

Представям си ,ако момчето е невинно как го очерниха набързо. И в двата случая как се чувстват родителите, загубили своя син.

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен #37Elka dnes neshto ne pishe, taka che vurvi gledai filma

20

do 35

преди 9 години

До Анонимен 35Еми аз пък не знам как една частна фирма Лифтханза ще си даде името и авторитета, за да си изтрият ръцете политиците в нея. Някак си и това не ми се вярва. Просто става дума за един мастодонт и много пари.

19

Анонимен

преди 9 години

Ще пускате ли статия за Путин,защото мисля да гледам филм?

18

aтaкисть

преди 9 години

Бил съм нa много по-дълги полети от Испaния Гермaния и никогa не съм виждaл кaпитaнът дa излизa дa пикaе!После брaдви нa сaмолетите нямa!И нaкрaя нaли се пръснaл нa 10ки километри сaмолетът и зa товa дрънкaхте, че се е рaзпaднaл във въздухa!Сегa кaто зaбит в земятa кaк обяснявaте този фaкт?

17

Снайперистът

преди 9 години

Стражът на руския национален отбор Игор Акинфеев се строполи на терена, след като бе уцелен от сигнална ракета по време на евроквалификацията между Черна гора и Русия в Подгорица.Следователите от ФБР сами са предложили помощта си на своите европейски колеги, за да се сглоби пъзелът на обвитата в догадки катастрофа. Един корейски самолет се жертва за разбиване ПРО на Русия. Един самолет,свален над Украйна с цвета на анти СПИН специалистите в света бе използван за атака срещу RU. НЕКАДЪРНИЦИ !!!

16

Анонимен

преди 9 години

Ето палавниците /***,НО НАШИ !!!/,свалили самолета :През гугъла: Американские лазерные испытания стали причиной уничтожения авиалайнера Germanwings Там е даден и английския източик

15

Анонимен

преди 9 години

До съобщение на НАТОТъп сорос, ако си прав значи нато нищо не притежават защото не могат да насочват лазерното си оръжие правилно. Целят учебна цел,а пада самолет. Целят Русия,а на майната си отива Англия. Приятелски огън. Версията ти не струва. Изобщо мозък нямаш.

14

Анонимен

преди 9 години

Напълно готово, разработено и тествано лазерно оръжие, което сваля пътнически самолети по грешка вместо предназначената за тази цел балистична ракета? Правилно ли те разбрах?