15

Анонимен

преди 9 години

Решиха си проблема със стчката на пилотите

14

наблюдаващ

преди 9 години

Не е ,не е с ракета(като МН117 над Украйна,въздух-въздух)!С много по-съвременно оръжие,което са изпитвали във зоната на полета.И пак от некадърност,колкото и високи технологии да притежават...Отново досадна грешка!Или както казват при такива случаи:"Приятелски огън"!?...

13

антиконти

преди 9 години

Тоя па ракети му се виждат....тук пишат по луди хора от Лубиц

12

Анонимен

преди 9 години

Най- вероятно да са го треснали от нато, той е паднал в планината и сега съчиняват поредният трейлър с който Бен Афлек ще обере оскарите.

11

антиконти

преди 9 години

Големи сте конспиратори....хлапето се е надрусал с нещо и е изттепал сума ти и народ. Тва е.няма фбр,цру,путин, ид,ню йорк таймс ,бате бойко ,сидеров или който и да е друг намесен. А320 е много съвременна машина. Ако боинг и еарбъс не са хубави самолети, то не знам тогава кои са хубави...

10

Жан-Пол

преди 9 години

До жорж---Жорж, ти как мислиш, откъде се е учил Цв. Цв. на такива "мурафети"? Ето, сега става ясно!

9

Effggyukkbvc

преди 9 години

След катастрофата акциите на Еърбъс започват да се обезценяват. След изказванията за вината на пилота акциите започнаха да се покачват и обезценяването спря. Някой нещо да не разбра?

8

Нина

преди 9 години

До АнонименТи май никога не си пътувал със самолет.В Барселона се зареждат директно не от цистерни.

7

Анонимен

преди 9 години

анс знае всичко! а за самолета над украйна нищо не казаха, за да не се компрометира порошенко!

6

Анонимен

преди 9 години

МНОГО Е ЧУДНО ПРИ ПЪЛНИ РЕЗЕРВОАРИ НА САМОЛЕТА ДА НЯМА ПОЖАР. ДА НЕ БИ САМОЛЕТА ДА Е ЗАРЕДЕН С НАФТА А НЕ С КЕРОСИН? ИМА МНОГО НЕЯСНОТИ ЗА ТАЗИ КАТАСТРОФА. НЕЩО СЕ ПРИКРИВА КОЕТО ЩЕ СЕ ИЗЯСНИ СЛЕД ВРЕМЕ.

5

Анонимен

преди 9 години

4Чисто и просто друг път. Откъде знаеш, че Лубиц е бил жив? Откъде знаеш, че командирът не го е удушил примерно? Откъде знаеш по коя част на вратата се е почуквало - отвън или отвътре? Кой е бил в кабината? На мен лично първия пилот ми е много по-съмнителен от този Лубиц. Точно за него няма никаква информация.

4

Анонимен

преди 9 години

Ако е останал без гориво и двигателите не са работили в черната кутия ще има сведения. Изводи от този род преди да е приключило разследването са само спекулации. А и ако е останал без гориво защо Лубиц не е пуснал капитана на самолета в кабината? Блокирал е вратата от вътре за да не влезе умишлено. Хората казаха, че е насочен самолета умишлено надолу, като е зададена най-ниската възмойна височина на самолета. Зададена от човека, който е бил сам кабината по това време - Лубиц. Чисто и просто - е

3

Анонимен

преди 9 години

kravarite she si nameryat maystora may nay skoro

2

Анонимен

преди 9 години

Ами то може да няма изтичане на информация към "Ню Йорк таймс", а напротив - вестника да е дал указания на разследващите.Никак не се връзва липсата на взрив и пожар при катастрофата с факта, че на самолета трябва да е имало поне 5 тона гориво. Всичко насочва към друг извод - че самолета е останал без гориво и свободно е планирал до удара.

1

crou

преди 9 години

moje da ne e nikakva taina za NYT - ako sa porachali sluchkata?