28

Демагогия

преди 9 години

Законите на България не важат еднакво за всички. Това е причина за бедността и липсата на напредък. КТБ е най-ярък пример за това. Много хора с влогове над 100 хил. евро, загубиха част от заработените с лишения в продължение на десетки години , пари в чужбина и у нас. Обаче милионери - властници - бивши премиер , бивши и настоящи министри си ги спасиха. Само с демагогията на политиците и властниците , без реално възстановяване върховенството на законите за всички, България няма да се възроди!

27

Анонимен

преди 9 години

Държавата (разбирай Боко) е твърдо зад сАндъците, с които окрадоха България. Синдик е сложна дума за речника на Баце! Няма ли да го изгоним този лъжлив наглец с камъни?!

26

Анонимен

преди 9 години

До политологАбе, "политолог", стига с този "copy-paste", бе! Този *** "коментар" го слагаш на всякъде, където видиш Тиквуня.

25

Милан

преди 9 години

Хиената Борисов се бил ядосвал щото съда го бил мотал. КОЙ е тоя съд, че ще го мота? Тоя съд знае ли КОЙ седи зад гърба му на премиера бре

24

Валентин

преди 9 години

Ей, Бойчето е бесен, че не можа да се снабди с дялове от Телекома и другите фирми, та сега газ пикае.

23

Киро

преди 9 години

До АнонименЩото не те окрадоха КТБ, а тоя горе на снимката!

22

Анонимен

преди 9 години

Защо Орешарски, Сидеров и Станишев не са на подсъдимата скамейка да отговарят за кражбата в КТБ?

21

Иво

преди 9 години

Тези *** във война ще ни въвлекат,седнал да ни мъти мозъците с КТБ

20

...

преди 9 години

opazil me BOG ot sindici , ot politika i vsi4ko takova

19

Анонимен

преди 9 години

Държавата твърдо зад синдиците в КТБМАЙ ТОЧНО ТОВА МЕ ПРИТЕСНЯВА

18

наблюдател

преди 9 години

Видите ли колко лош тоя съд бре. Няколко месеца мотали Боцко, че да не може да си назначи свои хора в КТБ-то :).Боце, Боце я сега се изясни това нещо КТБ пирамида дет няма нищо ли е или е банка с апетитни активи дет искаш да гепиш.

17

ха-ха-ха

преди 9 години

Тиквун бяс го е налегнал, че му измъкнаха предприятията, дет си беше заплюл под носа :). Чудно ми е какви ще ги плещи като след няколко месеца се види, че банката вече е опоскана и той и Прасчо няма да лапнат това на което се надяваха :). Но то и за кво и е на Тиква телеком?

16

Мишо

преди 9 години

Много интересно как методите от преди 89-та изведнъж станаха супер удобни и това което предлагат РБ хич не е връщане на комунизма ,а ?

15

РБ

преди 9 години

Не се притеснявай,майна,нищо няма да стане!

14

Т

преди 9 години

Мдаааа, очеизвадно е, че КОЙ иска да е едноличен пълноправен вселенски господар. И за туй цвъка като полудял в медиите, дето не са негови.

13

Малиииии

преди 9 години

*** не е ли убав? Завалийката, досега ептен щеше да ни упрай, ама се ша съ намери некой от унез, учените де, да го плюй чи бил лъжецМного здрави да имат. И дъ *** фанат за шушлека яяяя.Чак си идосвам. Докъту ни изгурим бумагите на онез куфалницисе ши нъ спират. На кладата бумагите.А ти народе пукажи тез мускули ко съ крийш? *** много мий готин батиту. Я къв убав врат е отпрал.

12

Анонимен

преди 9 години

уууууууу...........

11

Рени

преди 9 години

Сега като запорират сметките на всичките потребители на БТК и Виваком, ще видите какъв ужас ще настане.

10

политолог

преди 9 години

Най после България има достойно и отговорно правителство , което мисли за обикновените хора . А пък Борисов е най добрия Премиер в последните 25 години , и не случайно хората го избират втори път за Министър-председател . Опорната точка на злобния Кутев и неговите червени *** да плюят Борисов 24 часа не дава никакви резултати , но може да продължавате все пак за това ви се плаща .

9

РБ

преди 9 години

Абе всичко върви гладко,кат епилирана муцка!