7

FAKT

преди 9 години

Мъртвият но още НЕпогребан Комунистически Варшавски Договор (ЦСКА) и вечноживата Комунистическата Държавна Сигурност (Левски) си правят мръсни номера . # Когато погребем тези два символа на тоталитаризма, насилието и наглостта, ще разберем, че преходът е свършил. # P.S. Вероятно до тогава бългаите, които не са успели да емигрират просто ще измрат . . .

6

ЧЕРВЕНИЯТ ЗМЕЙ

преди 9 години

С огън от устата си, всичките ще ги изгоря!

5

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е този лицемерен цирк, наречен български футбол да се затрие и да тръгнем да развиваме други спортове, където има таланти на които никой не им обръща внимание, докато всички се занимават с тия мизерници Томов, Батков, Младенов, Перуката и Сие! С крадливи, куманоидни и ретроградни тикви като тях начело, спасение няма и няма да има!

4

нинджа

преди 9 години

Модерен футбол се прави с много пари или с много силна школа от която се изкарват пари .... никой не е виновен на ЦСКА или ЛЕВСКИ освен малоумното им ръководство години наред..... от основи на ново... така е най-добре!

3

555

преди 9 години

Дали пък слабият ЦСКА не е национална кауза?

2

555

преди 9 години

Добре де, така или иначе след 31,03,2015г. Инджов и Манджуков щяха да станат мажоритарни собственици. Защо беше този цирк, пресконференции, гонене на треньора? Няма ли журналист, който да ги зададе тези въпроси? ЦСКА без лиценз струва по-малко от ЦСКА с лиценз. Това ли е целта? Да вземат отбора на безценица. По тая схема приватизираха цяла България.Друга причина е силен ЦСКА да пречи на някого. На кого? Не е Левски. За Левски е по-добре слаб Черно море, отколкото слаб ЦСКА.

1

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

ЦСКА ,Левски, Ботев.............. нямат пари.Ми закривайте я тогава тая лига.