31

ЛГБТ

преди 9 години

Да дари на ЛГБТ организации!! Ние имаме нужда от пари за популяризиране на каузите ни и борба с хомобията и дискриминацията!!

30

Анонимен

преди 9 години

Това със СПИН-а е като черна дупка. Колко и милиарди да наливаш, решение няма да се намери, защото проблемът е другаде.Жалко - пари на вятъра, но ще се облагодетелстват 1-2 компании. Мислих го за по - умен тоя директор.

29

Кукувица

преди 9 години

От следващата заплата ще си ги върне. Къде е проблема? Това е само трик за пред данъчните.

28

Ха ха ха

преди 9 години

Толкова милиарди долара преди и още 785 мил. сега на учени и организации търсещи лекарство срещу СПИН - И ВСЕ ОЩЕ НЯМА РЕЗУЛТАТ. Тея са *** мързеливите алчни негодници. А някой виждал ли е отчети за изхарчените дарения от някой от тези " организации" ?

27

бай Шано

преди 9 години

ха ха - 700-800 млн ,не искам да прави дарения САМО искам "Апъл" да си плаща данъците в държавите където ги печели , а не всичко да отива на Каиманите където не се плащат данъци , щял да дарява -смешки

26

adn

преди 9 години

До АнонименНе, не му достигат няколко милиона до милиардер.

25

Анонимен

преди 9 години

Р. Овч. Дали би си ги дарил на българския народ парите?!

24

циника

преди 9 години

И като казвам, че капиталът не може да дарява, то аз нямам предвид,че хората, които го олицетворяват са лоши като хора. Те са просто хора,които обслужват един много мощен и абстрактен механизъм, какъвто е парично-стоковия.Със или без тези хора (ако не са те-ще са други,защото времето и епохата винаги намира своите хора) този кафкиански механизъм ще работи по своите собствени закони до момента, в който достигне до своето отрицание и се саморазруши - чиста диалектика.

23

циника

преди 9 години

Капиталът има способността да се умножава, увеличава. Капиталът си има собствена природа, която е извън волята на някой чичко-паричко,който с мелодраматически жест "подарява" някакви пари.Капиталът,за да "дарява" част от себе си,значи е намерил мехънизъм,чрез който да обслужи своята собствена природа, а именно - да се умножава.Какво по-хубаво за него от фондациите.Това е като с религиите в САЩ-създаваш религия,култ и ползваш данъчни преференции.Хиляди са!

22

>>>

преди 9 години

Спонсорира медицинските компании за разработка на нови не работещи лекарства- те ще му върнат жеста по 2. Ако богатите наистина започнат да си дават парите безвъзмездно,на тези които наистина имат нужда със сигурност ще знам ,че идва края на света и те го знаят и така се опитват да си купят съвест и опрощение на греховете преди края.

21

Имам Добро!

преди 9 години

Срамна рускоплатена пропаганда по кометарите. Аз пък искам да кажа една добра дума за хората, които даряват и споделят парите, които са спечелили. Има добро и то е навсякъде по света, въпреки господарите от кремъл !

20

Анонимен

преди 9 години

Ако изчезне СПИНА то тогава господарите ще пуснат друг вирус !! Празно място няма!!!!!!!!парите са си негови щом иска да ги подарява да ги подарява :D

19

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕдин бизнесмен, за да направи толкова пари трябва да е акула, социопат, да е извършил куп престъпления, пък дори да е гениален изобретател, парите си имат собствен живот и няма как да остане с чисти ръце. Е, съжалявам, но не мога да повярвам, че този е алтруист. А пък за добродетелите на американските милиардери и тяхното човеколюбие по - собре да не говорим.

18

Анонимен

преди 9 години

Не се връзвам. Има врътка, както казва българина. Я с данъците, я с нещо друго. И най обичам частицата "ще".

17

Велик мислител

преди 9 години

А защо не дари по един долар повече, да речем, на служителите си в Китай? Сложиха им мрежи под прозорците, за да спрат да се самоубиват. Или за тях благосъстоянието на по-нисши раси не е важно. Аз пък и аз, какви глупости говоря. А впрочем, като ще дарява милиони, по-добре да ги дари за научни изследвания за лекуване на спин, а не за рехабилитация, но това си е мое мнение.

16

Анонимен

преди 9 години

Въпрос на престиж!Имал бол пари, дал.До там да я докараме и ние!

15

американофил

преди 9 години

Затова тази нация е велика. Кога европеецът ще стигне американците. Никога. И то защото живеят в миналото, а американецът живее в бъдещето.

14

Анонимен

преди 9 години

Бойчо, в случая е трябвало да напишеш "ОСТАВЯ си..", защото както си го написал значи, че той остава. И спрете да замествате буквата "Я" с "А" в края на глаголите. Не сте интересни!

13

dan

преди 9 години

Когато гръмна пирамидата на Мадоф, се оказа, че много "благотворителни" организации са вложили милионите си там - да се умножават ... така, че много много не вярвам на дарителите.

12

Анонимен

преди 9 години

До Гневен българинРазбира се, че това са глупости. Редят си там някакви схеми, я за намаляване на данъци или бог знае какво. Бил ги "дарил" на някоя си фондация, пълни глупости, сигурно сам на себе си ги е прехвърлил или на вуйна си