68

мишоци

преди 9 години

Всички сте всейзнайковци , контрол искате , справедливост от къде да дойде? Вие пред къщите си едно *** да видите и ще го прескочите, няма да го заметете, вечно искате някой друг да свърши работата, ми айде като сте устати направете нещо, отидете на този път и го блокирайте .....не ви стиска, мишоци!

67

Анонимен

преди 9 години

Жалко за момичето, но едно ще ви кажа на всички, ние българите не сме народ а ***! Това го е описал самияр П.Р.Славейков в свое стихотворение през 1875г, повече няма да коментирам. Желая късмет на калпавия и нещастен български народ.

66

Анонимен

преди 9 години

Затова гласувах и винаги съм гласувал за Бойко. Просто само той прави ремонти на пътищата. Само Герб!

65

Анонимен

преди 9 години

В Северозападна България по пътя Враца- Козлодуй,пътят е кратер до кратер,колите се чупят,а ние си плащаме данъци и винетки .И без това този район е забравен от всички,но нима ние не сме хора?До кога ще живеем като скотове?

64

Анонимен

преди 9 години

Колан! КОЛАН! КОЛАН! Спасяват живота! Няма какво повече да се каже тук. Нелепо, но ако беше с колан, щеше сега да е добре. Масово на задните седалки хората не слагат колани.

63

Galya

преди 9 години

Много ме боли от такива новини ..... калпав народ сме еййййй. Първо безхаберието на всички институциии и второ - случило се - ами помогни на това дете, дай нужните средства и помощ!!! Отделно ако имахме гражданско общество - затваряш пътя и това е, търсиш си правата, не може дамо да те скуби тази администрация и разни държ. службички с незнайно какъф количествен и некачествен персонал.

62

diavolcheto

преди 9 години

" А приятелите на Ивета събират средства за рехабилитация."Не, не приятелите не Ивета трябва да събират средства!Средствата трябва да излизат от джоба или джобовете на безотговорните и виновните. От личните им банкови сметки! След това съд, уволнение и затвор. А дано, ама надали! Защото, за да се случи това, трябват държавници, не политици! Хора, на които им пука за народа им, за децата им. А те, децата, или напускат страната, или се случват подобни неща, или...

61

Варна

преди 9 години

Къде е контрола , когато се строят тези пътища или ремонтират. Ремонтиран участък от автомагистрала "Хемус" преди няма и две години вече е целият в кръпки...?? Какво правим , след още две години ,нов ремонт ли? КЪДЕ Е КОНТРОЛА ПО КАЧЕСТВОТО...

60

Анонимен

преди 9 години

Ива е приятелка на мои приятели във Варна, трагедията за семейството е голяма. В тази статия има линкове за набиране на помощ: milostiv.org/n795

59

Анонимен

преди 9 години

Участъка от Варна до Провадия не е магистрала, дори път не е, всъщност нищо не е - просто една маркировка на картата обозначена като път, защото някога преди 2000 години е имало римски път там.

58

Dinosaurus

преди 9 години

До всички, които смятат, че в България пътищата са платени: не, НЕ СА! Това, че плащаме винетки и пътни данъци не значи, че парите отиват за пътища!! Случайно знам повече от всички ви за финансирането на инфраструктурата у нас и хич не ми говорете за Германия, а се замислете за джамиите и шамиите или за КТБ, например; и че в бюджета се събират всички данъци и такси и се разпределят от властимащите, които не са германци (обаче ДПС, например е 25 г неизменно във властта)

57

8

преди 9 години

До емигрантТАЗИ ДЪРЖАВА Е БЪЛГАРИЯ,МОЯТА РОДИНА!БЕЗКРАЙНО СЪМ ЩАСТЛИВА,ЧЕ ТАКИВА *** КАТО ТЕБ,СА Я НАПУСНАЛИ!А ТЯ Е НА ТОЗИ ХАЛ,ЗАЩОТО ТОЧНО ОТРЕПКИТЕКАТО ТЕБ ГЛАСУВАХАЗА ДРУГИ ***!МИЙ СИ КЛОЗЕТИТЕ ТАМ ПО ЧУЖБИНА И СЕ ПРАВИ НА ИГНАТ КАНЕВ,НО НЕ СЕ ВРЪЩАЙ!А ТИ СИ ЗАМИНАЛ,ЗАЩОТО МАМА,ТАТЕ БАБА,ДЯДО ВЕЧЕ Е НЯМАЛО ОТ КЪДЕ ДА КРАДАТ,ЗА ДА ХРАНТУТЯТ!

56

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

55

ww

преди 9 години

добре е ,че човешкия *** като емигрант си е заминал от Бг

54

до ww

преди 9 години

не съм в нея, глупав

53

ww

преди 9 години

има скапанаяци в тази държава и това са тези като пешищия като емигрант

52

тцъ тцъ

преди 9 години

Е как без колан бе моме, виж сега колко скъпо ти струва селската простотия.

51

Съд съд и отново съд

преди 9 години

Значи съд до дупка, за община, за проверяващи/контролни органи и техните шефове персонално, и за тези които ги назначават - защото още ги държат на работа!Съд ..и ще се излекуваме след много глоби ..ама мноооооогоооо

50

емигрант

преди 9 години

скапана държава България, мразя я тая *** където нищо не е като хората

49

George G.

преди 9 години

Наложи ми се да си купя нов еднопосочен билет за завръщане в Маями . Хотелите където си бях предплатил престоя аз дори и не опитах да получа някакви пари обратно. По-ранното ми завръщане ми струва около $3000 , и аз бях щастлив да ги платя, само и само да не слушам повече мрънкане и вой като на умряло!