9

дебелогъз депутат

преди 9 години

Трябва автопарка на депутатските лимузини да се смени,защото старите коли са морално остарели и нямат кожен салон.Трябва да се мисли и вдигане на депутатските заплати.

8

партиен член

преди 9 години

Най добре въобще да нямат служебни автомобили.Все пак взимат добри заплати и мисля че няма да е проблем да си карат техните коли.Също така има метро и градски транспорт.

7

dd

преди 9 години

Депутатите да патуват с обществения транспорт. Лимузинините да се продадат.

6

Анонимен

преди 9 години

ВИП охранителните звена в Европа имат от 2 до 9 пъти по-малко гардове в сравнение с българската Национална служба за охрана, която държи 1200 души на щат. Почти никъде в Европейския съюз няма самостоятелна военизирана структура извън изпълнителната власт за охрана на държавниците. Навсякъде тя е подчинена на вътрешния министър и е само отдел в полицейски институции.

5

internrtlumpen

преди 9 години

Лицемерие!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Наскоро се запознах с бесарабски българин от Молдова.Същата Молдова, която много пъти се цитира като най-бедната държава в Еропа.Там минималната работна заплата е 190 лева. В България е 380 лева.В Молдова обаче един хляб струва 20 стотинки, а у нас 1 лев.Така един молдовец може да си купи 900 хляба с мин. заплата, а един българин 380 хляба.Кои са по-бедни тогава ?И друго. Въпросният бесарабски българин е чакал цели 2 ГОДИНИ за български паспорт !!!СРАМ И ПОЗОР ЗА ВЛАСТИМАЩИТЕ У НАС !!!

3

Анонимен

преди 9 години

На мен никой не ми плаща транспорта било за работа, било да ходя където и да е. Да получават това, което минимално са осигурили за хората, да ги видя дали щд се натискат да са депутати.Заолащането чак в края на мандата. Колкото процента от обещаното са изпълнили, толкова процента от минималната заплата за тях. Като искаш да оправяш държавните дела, значи си оправил личните, и нямат нужда да им се плаща много, хеле пък и транспорт до родните места.

2

Анонимен

преди 9 години

Чист популизъм!партиният им транспорт пак е платен от данъкоплатците тоест нас чрез огромната партийна субсидия!!!

1

a

преди 9 години

Кога Бостан ще отговори на следните въпроси ?Лицето Доган ли 'самоуби' Ахмед Емин ?Лицето Доган ли 'поръча' щофьора на Ася Петрова, докато тя беше окръжен прокурор в Шумен и работеше по делото 'Килърите' ?Лицето Доган ли 'поръча' Илия Павлов , с когото бяха заедно в Мултигруп ?Лицето Доган възлагал ли е 'мокри' поръчки на Пешо сумиста ?Лицата Доган и Камен Пенков ли са покровителите на Брендо ?Лицата Доган и Камен Пенков ли са покровителите на Златко баретата ?Лицата Доган и Д. Пеевски ли са покровителите на Пешо сумиста и Маргините ?Лицето Доган ортак ли е с Йосич чрез Хр. К