31

агата до 40

преди 9 години

Северен Кипър не е в състава на Република Турция за каква териториална цялост говориш.Ако не беше Турция до сега Иран да беше паднал тя беше против санкциите и военен удар срещу нея.САЩ и Израел чакаха турската подкрепа за да действат,но сега нещата може да се обърнат зависи всичко от самия Иран!!!

30

rm

преди 9 години

Аз макло, като *** бугарин, не мога сега да разбера тея не са ли добрите, дека са бунтуват. Щото в Сирия като се бунтуваха, така рекоха и оръжие им дадоха и ги обучаваха. После друго стана. Сега, тия са бунтуват, ама са лошите. Нещо са забръках.

29

Кипър

преди 9 години

Когато Ердоган започне да уважава териториалната цялост на Кипър, тогава Иран ще започне да уважава териториалната цялост на Сирия, Йемен и Ирак!

28

Иво

преди 9 години

Абе тези няма да се разберат, както и в Ирак- ще се бият много време.Както се млатят католици и протестанти - същите ***...А за обрязването - обрязват се и шиити и сунити. Както и евреите, и някои африкански племена.

27

онбашията

преди 9 години

за кво толкова спорят шиити и сунити? знам че сунитите се режат а шиитите не, за тва ли само се бият?

26

Анонимен

преди 9 години

ama demokratichno li gi bombandirat? imam predvid pomagat....

25

...

преди 9 години

Ционоуахабизма и новата агресия за ционоуахабисти интереси.Един журналист К.Барет пита"защо С.Арабия и т.нар.Израел не се слеят в една държава-ЦионоУахабистката империя Саудитска Израелия.edition.presstv.ir/detail.fa/331160.html.В света вече падна всякакво международно право,всеки ден нарушаване на суверенитета на държави от позиция на силата,докато пламне целия свят и от пепелищата му се издигне антихриста (за кратко,преди Исус да го хвърли със слугите му в езерото от огън)над което е оцеляло от човечеството.

24

Анонимен

преди 9 години

shiitite ot iran sa teroristi,koito pomagat na husite v yemen.

23

ме

преди 9 години

Ей това е, всеки има право да бомбардира всеки, щом режимът спре да му изнася. И ако в "международната коалицая" участват САЩ или техни съюзници, всичко е ок. Ако не участват, значи са терористи. Ако пък о, ужас, участват Русия или Иран, това вече си е направо агресия водеща към война. АПълни ***.

22

агата

преди 9 години

Тука става въпрос кой да доминира в този географски район и 100% съм обеден че Иран разполага с атомна бомба именно Израел за това се притеснява и приканва на-вече САЩ за действие.Ако се изслушам от разговора на турския президент Ердоган подразбирам че иска да даде на Иран ясно послание,че няма да доминираш ти и ако се намесиш ще получиш урок.Също така нашия приател САЩ много от близо следи нещата и при най-малката грешка от Иран ще се върнат нещата преходно положение за ядрената програма!!!

21

агата

преди 9 години

до бг Момче имаш психични проблеми от доста време те наблюдавам някак си мислиш радикално и нищо чудно скоро да ти се отрази всичко това.Тези който ти слагат плюсове и те не са цвете за мирисане!За да коментираш такива събития трябва да мислиш по обективно и да виждаш нещата от добрата страна.Много на лошо отиват нещата една религия един народ и две противоположни клона от това няма да излезе победител а ще разпали допълнителни искри в него район.

20

Анонимен

преди 9 години

Трябва да сме единни,защото страни като Сърбия,Иран,Афганистан,Либия,Виетнам,Сирия,Панама,Йемен,Сомалия изобщо не се съобразяват с ООН и постоянно нахлуват с войските си в САЩ и Европа.Последния път през 2003 когато Садам обяви,че на територията на САЩ има заводи за химическо и бактериално оръжие,така извъртя нещата в ООН,че гласуваха резолюция за да нахлуе и окупира САЩ.

19

Анонимен

преди 9 години

NATO отдавна иззе функциите на ООН,ОССЕ,СТО и т.н.Арабското NATO(лига) в момента също се включва в Йемен :)Което всъщност не е лошо,леко по-леко глобализма надделява над националните ценности,култура и независимост.Скоро всички ще бъдем граждани на света,единствената разлика ще бъде в доходите ни,но това е естественото състояние на глобалната либерална икономика. Най-хубавото е,че България като част от цивилизования свят взе външен заем от 10 млрд. евро и вече живеем по-добре.

18

Анонимен

преди 9 години

СА напада Еемен защото е блзо до най-важната инфрастуктура за тръбата за нефта.. По съшата логика Русия трябваше да е нападнала фашистите в Киев..

17

Спас

преди 9 години

Няма разрешение на ООН за интервенция!!! Това си Е АГРЕСИЯ и представянето и като международна коалиция, не променя нещата!!! АГРЕСИЯ, подкрепяна от САЩ, които искат от Русия да не се намесва в Украйна!!!! ДВОЙНИ СТАНДАРТИ!!!!!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Абе, някой може ли да се сети в точно в кой момент "коалицията", срещу ИД в Сирия се озова при "хуси" в Йемен? Питам, щото ИД продължава да владее части от Сирия...

15

Анонимен

преди 9 години

Шиитите са най-големите съюзници на православня свят.Обичам Иран защото те ще убият Турция и сунитската ***..

14

Йово

преди 9 години

''Рохани е изразил по време на телефонни разговори с президентите на Великобритания, '' Опа от кога Великобритания има президент?

13

Анонимен

преди 9 години

Значи когато САЩ или техен съюзник извършва агресия към други държави, всичко е нормално и в реда на нещата, но когато Русия изказва МОРАЛНА подрепа към някой, тогава това е надопустимо и били подкрепяли терористи?!?! Защо Саудитска Арабия не бомбандира джихадистите, които вилнеят в Сирия и Ирак? Може би защото са сунити и имат изгода от това??? А за Турция вече и на малките деца е ясно, че всеячески подкрепят джихадистите от ИД.

12

Капитан Ясен

преди 9 години

Как така бързо се събра активна коалиция за Йемен, но не и за ИД?!