124

42

преди 9 години

ПОНЕЖЕ ЛИБЕРАЛИЗМЪТ Е ИДЕАЛЕН СТРОЙ И ВСИЧКИ ХОРА В НЕГО СА ЩАСТЛИВИ...

123

Анонимен

преди 9 години

Андреас ЛУБИЦ? Ще каже ли някой най-после какъв е по народност?

122

Анонимен

преди 9 години

Доста объркани обяснения пак. А за самолета от Малайзия, изчезнал преди година, специалисти обясняваха, че е невъзможно за толкова време да не са забелязани никакви останки от него, тъй като голяма част от материалите, от които се строят самолетите, са непотопяеми. А пътниците от немския самолет със сигурност са видели доста по-рано, че летят към планината. Горките хора и близките им! Каквито и да са причините, много често взе да става.

121

Анонимен

преди 9 години

този полицай има ли обеца?

120

Анонимен

преди 9 години

До ГогоКакто виждате с мюсюлманите шега не бива! После си отмъщават жестоко до дупка. Да си припомним, че до 14 век Испания е била арабска територия. Сега историята се повтаря май. Ами щом на запад рисуват карикатури на пророка Мохамед, това ги чака, завладяване от мюсюлманите.

119

ТРЕТИЯ ПИЛОТ

преди 9 години

МИ ЗАЩОТО НЕ ПИЕ ТРИБЕСТАН ЩО!

118

Анонимен

преди 9 години

До Ерхард ЛюдвикхНима вярвате, че пунктуалните германци са допуснали неустойчив пилот да лети на самолет."Пунктуалните германци", построиха в Берлин летище, което вече две години свети и не могат да му изгасят тока. Поради тази причина не могат да го пуснат в експлоатация.

117

Анонимен

преди 9 години

А сега Любиц да доказва, че няма сестра...е тази работа

116

Анонимен

преди 9 години

ако е техническа грешка , на ли се сещате , какво ще стане с поръчките на самолети към германо-френския консорциум Еърбъс , за това е най-лесно , да се обвини някой от пилотите , ако пък му е прилошало на втория пилот , защо не е премислено , за аварийно отваряне на вратата с код , от другата страна , като се знае , че има момент в който някой пилот може да остане сам , и другото полета трае 2 часа , смешно е че точно тогава на първия пилот , му се е приходило в тоалетна

115

Гого

преди 9 години

До ВЕСОА ТЯ Е ,ЧЕ Е ИЗВЪРШЕН АТЕНТ СРЕЩУ ЕВРОПА ,ПОДОБЕН НА КУЛИТЕ В САЩ ! ЗАЩО ,ВСИЧКИ ЗНАЯТ !Това е истината и ти я каза. Този пилот му се губят десетина месеца от биографията, но германците мълчат. Сигурно е бил на обучение в ИД.

114

Анонимен

преди 9 години

И Троянската война е било така - заради жена! Човека си е казал ,,Значи те ще се гушкат, а аз съм една будала! Целия самолет ми се смее. Мога ли или не мога!''

113

Ерхард Людвикх

преди 9 години

Направо избиха рибата. Този път успяха с набеждаването във невменяемост на втория пилот. Но този път много бързо стигнаха до това заключение. В опита си с изчезналия самолет в Индийския океан се забавиха с набеждаването и съответно нямаха добра логистична подкрепа. Истината е кой, или какво е пренасяно на самолета. Нима вярвате, че пунктуалните германци са допуснали неустойчив пилот да лети на самолет. Това е почерка на американските служби както и на някой техни европейски и азиатско-африкански

112

ВЕСО

преди 9 години

ВСИЧКО СЕ КОМЕНТИРА ОТ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ СПЕЦИАЛИСТИ ,САМО СПЕЦИАЛИСТИТЕ НЕ КАЗВАТ ИСТИНАТА , А ТЯ Е ,ЧЕ Е ИЗВЪРШЕН АТЕНТ СРЕЩУ ЕВРОПА ,ПОДОБЕН НА КУЛИТЕ В САЩ ! ЗАЩО ,ВСИЧКИ ЗНАЯТ !

111

до 161

преди 9 години

Ти щото се счупи да се возиш на самолети...

110

petio

преди 9 години

do Berlin, sajaljvam che pisha na latinica....putnicite njma kak da razberat,che kapitana bluska,zashtoto ima perdeta mejdu tjh i kuhnjta i pilotskata kabina...edva li stuardesite ne sa gi opunali >(

109

Еврика!Спринцовката!

преди 9 години

Западните медии не коментират, дали вторият пилот не е наркоман. Нарочно е отказал да пусне командира в кабината, защото в това време си е поставял доза от някакво наркотично вещество. Обаче е поставил повече отколкото трябва и от това е станал като ***. Не е можел повече да управлява самолета, не е могъл и да отвори на капитана. Това е истината за катастрофата!

108

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са изгасили двигателите на самолета и елиминирали електрониката и навигацията. Айде НАТО се опита да унищожи Русия? Да ама дръжки.Страх мале страх.Велика държава!!!

107

Берлин

преди 9 години

"Знае се също, че пътниците в самолета са осъзнали какво става твърде късно секунди преди сблъсъка със земята."Как така капитанът на полета е блъскал по вратата на пилотската кабина и се е опитвал да я разбие, а пътниците са си мислели, че всичко е наред?! Цялата тази версия ми изглежда доста съмнителна. Не мисля, че някога ще разберем какво точно се е случило.

106

ивко

преди 9 години

Почти същото е ,когато семейната кола ти попадне за пръв път в ръцете ти,а вашите са си на село ,нещо като състояние на екстазпилота е участвал в група която е обсъждала характеристиките и възможностите на А320 ,нещо подобно на форума на Голф -3 и е искал да го пробва

105

Боби

преди 9 години

До Шоп 151Толкова часове се правят ако си линеен пилот на дълги полети излитане 4 часа във въздуха и кацане 400 часа и 100 кацания. Въпрсния пилот е имал в кариреата си над 500 кацания Линеен пилот ще му трябват 2000 часа да навърти за да стигне същшитер кацания и то не на второ треторазредни летища.