19

Momo

преди 9 години

Във френските Алпи 4? струва половин литър бира, но артизанал(разбирай домашна/ръчно дестилирана).Цената на останалите е с не повече от 20% по-висока от нормалното.

18

Скиорче

преди 9 години

Важното е от Първа Инвестиционна Банда да богатея!!! Отвратителни условия във всички курорти!

17

Сречко

преди 9 години

В Банско сезона падна от 5 месеца на 2... края на януари началото на февруари хотелите са пусти..и само в събота идват македонците с бурканите и газовите котлони...Няма ги братушките и по лошо ще става!!!Цяла зима работа в Банско и се убедих че от година на година умира..и ще умре тотално а как няма хора цените са безбожни :)

16

...

преди 9 години

Бре нема ко да се лъжем и самозаблуждаваме! Тук отношението Цена на почивка към километри писти е в десетки пъти по-зле отколкото в Алпите! Но пък за сметка на това е същото и по морските ни курорти, но там съотношението е цена и обслужване и е в пъти по-зле отколкото в съседни нам държави!

15

Анонимен

преди 9 години

За чужденците очевидно не е скъпо обаче, щом Банско се къса по шевовете от чужденци. И там е проблемът - че за чужденците 50 евро са няколко часа работа, а обикновения българин се труди 3-4 дни за тези пари.

14

ми

преди 9 години

Давам на шмульото в Буркана на Шилигарника 20 лв. за едно Пиринско и един сандвич, а той ми казва "не стигат дай още два".

13

xxx

преди 9 години

До Анонименхахаха по скоро рибата него

12

Бъгав сайт

преди 9 години

1. Отварям новина, в която има галерия със снимки (като тази новина).2. Започвам да пиша мнение под новината, но забелязвам, че съм сбъркал. За да си оправя грешката, използвам стрелките наляво/надясно.3. СТРАНИЦАТА СЕ ПРЕЗАРЕЖДА И ВСИЧКО, КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ КАТО КОМЕНТАР, СЕ ГУБИ.Дразнещо е, наистина.

11

Gude

преди 9 години

Идете в Банско и пийте чай за 7 лева в пластмаса...и яжте боб за 23 лева!!! Никога повече кракът ми няма да стъпне там!

10

Александър

преди 9 години

'а и лифт картите държат солидни цифри' .... цифрите са графичните знаци с които се изписват числата. Приятен ден господа журналисти.

9

BG

преди 9 години

ски в Италия/Австрия - двуспален паратамент- 80 евроски карта за всички 450 евро за 6 дни, важи за няколко курортаобяд на пистата за всички 30 евро, безплатен паркинг, уникални писти, няма опашки, просто е доста пътя иначе не знам кой би дошъл на нашите курорти, явно на агличаните им правят супер оферти с 50% по ниски цено от на българите

8

Анонимен

преди 9 години

Като цяло българския туристически продукт е много зле за цената, на която се предлага. Не мога да си обясня, и по черноморието е така, защо не залагат на постоянни клиенти, а на еднодневки, които няма да повторят втори път, но пък за сметка нта това са изцедени подобаващо...

7

BG

преди 9 години

Тази година, бях в на ски с децата в Италия... Е няма нищо общо.Като качих след това децата на Пампорово направо искаха да си ходим.проста Артиметика за семейство с 2 деца:Банско- нощувка 6 х 160 = 960лв, ски карта за всички за 6 дни - 1010лв, обчд на пистата за всички + кафе 6х100лв, ски училище за децата, не смея да смятаставане в 6:30 за да закусиш, да се наредиш на опашката и с много късмет към 9;15 си на пистите, където отново почваш да чакаш по опашки и след 12, пустите са отврат

6

Анонимен

преди 9 години

И малко разсъждения. Ако бойкотираш ценовата политика на ресторантите и хотелите в курортите и спиш да речем в Самоков или Чепеларе (Банско отпада), със сигурност ще излиза по евтино. Рискуваш да не хванеш безплатно паркомясто и да си платиш 10 лв за него. Но на фона на това, което ще платиш като цена в хотела и ресторанта със сигурност ще ти излезе по-евтино

5

Анонимен

преди 9 години

айде гласувайте+ БГ курортите не си заслужават- БГ куросртите си заслужават

4

Анонимен

преди 9 години

И друго се чудя. Значи кръчмите стоят празни, но цените си стоят високи. Това ако не е договорка ей на.Един ако свали цените и ще избие рибата. Или рибата ще избие него...

3

Анонимен

преди 9 години

Вписателят, явно не е ходил на Боровец скоро. Да има такъв лифт, който не забавя на станциите, но само на 50 м. от него има друг-"Ситняково експрес", който е по-дълъг и качва по- нависоко и от него тръгва "Ситняковски път"-зелена писта, за начинаещи.В сайтовете на курортите и в сайта на ПСС има карти на пистите и лифтовете за всеки ски-курорт. Първо гледайте после пишете.

2

Скиор

преди 9 години

За българите е скъпо. Дори много скъпо, щом за 5 дни ски (карта + хотел + храна) трябва да изхарчиш една средна заплата за страната. При това на човек. За четиричленно семейство сумата сигурно набъбва до към 2000лв. Колко семейства могат да си позволят да отделят такива средства?Именно затова съм против да се строят нови лифтове на Банско. Така монополът ще се затвърди още повече и няма никакъв шанс ските са станат по-евтини и достъпни за българите.

1

Анонимен

преди 9 години

По нашите курорти е необосновано скъпо...Едно Пиринско в Банско струва 6 лв. ,представям си ако имаше Бургаско или Шуменско...