135

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 180Приятелю, на времето имаше такъв виц:Като знам какъв съм инженер не смея да отида на лекар.Навсякъде има безумни тестове които задоволяват изискванията на някого, но не е сигурно дали това е правилно.С тези тестове опорочиха т,н. "добрата стара практика"

134

Анонимен

преди 9 години

Дрън-дрън! Сложиха вината на загинал човек, който няма как да се защити ,и то на голяма част от догатки и хипотези! Нищо не е доказано категорино, но журналята се скъсаха да се кълнат , че вторият пилот е откачен! Много бързо го разнищиха този случай, дето минаха пъро през 100 предположения! Не бъдето *** и да поемате всичко, което ви се сипва "отгоре"!

133

Анонимен

преди 9 години

ако е техническа грешка , на ли се сещате , какво ще стане с поръчките към германо-френския консорциум Еърбъс , за това е най-лесно , да се обвини някой от пилотите , смешно е че на първия пилот му се е приходило в тоалетна , като полета е два часа

132

Анонимен

преди 9 години

Путин е виновен , да се наложат санкции.

131

Анонимен

преди 9 години

do 180 -Aaaa, tova za psihi4no bolnite na otgovorni postove e samo na zapad ,a na iztok vsi4ko e nared . Stalin ( shizofrenik) , sled diagnozata napravena mu ot li4niq mu doctor , posledniq iz4ezva v nebitieto.

130

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са изгасили двигателите на самолета и елиминирали електрониката и навигацията. Айде НАТО се опита да унищожи Русия? Да ама дръжки.Страх мале страх.Велика държава!!!

129

анонимен

преди 9 години

АЗ НЕ ВЯРВАМ НА ТОВА ВНУШЕНИЕ ЧЕ ВТОРИЯ ПИЛОТ Е СВЬРШИЛ КАТАСТРОФАТА---НЕМА ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ

128

Анонимен

преди 9 години

До 178Смея да твърдя, че не си прав. Пилотите сигурно минават най-различни психологически тестове. Но на запад има много хора и то на отговорни длъжности, които са психично болни. И много други, дори голям процент от населението, при които всичко изглежда наред, но определено имат явни психически отклонения, които често са латентни и добре прикрити. Но в даден момент се изявават. И тогава реакциите им са непредвидими. Казвам го от личен опит.

127

Венелин

преди 9 години

1 към 1 повторение на случая с египетския ербъс който се разби в Атлантическия океан с над 200 пътници на връщане от Бразилия преди години. Само с тази разлика, че там на записа се чува, как втория пилот повтаря: "Предавам се на милостта на Алах" или "Предавам се в ръцена на Алах", не си спомням вече. В тази посока трябва да се мисли и при случая с изчезналия малайзийски боинг!

126

до 174

преди 9 години

И ако надзирателят е гнилата ябълка..взима контрола и се разбива. Не е лесно това да се мисли ;)

125

alster

преди 9 години

До УжасВсичките ни командировки са с тая прехвалена компания. Досега не съм имал проблеми, но всеки път се чудя, ще стачкуват ли, или да..... Само един път отиване и връщане имах късмета да ми купят билети от БГ айр и си летях спокойно, обслужването също беше прекрасно.

124

Анонимен

преди 9 години

Това е войната на 21 век, скъпи мои. Ще се свалят още самолети, ще се гърмят бомби, ще се вербуват още хора, както виждаме вече и от бялата раса. Направо да му се прище на човек да емигрира на Луната... :-)

123

anonimen

преди 9 години

Mislq, 4e ot tuk natatak trqbva da ima v kabinata treti pilot koito da sledi za stranni povedenmiq na pilotite. Pri nai malkoto samneniq vednaga da go zaklu4i i poleta da se prieme ot tozi piloto. Ne6to kato postoqnna straja nad pilotite.

122

Анонимен

преди 9 години

за това значи арабите предпочитат сами да си ги пилотират,и преди кацането взимат нещата в свои ръце...

121

Анонимен

преди 9 години

Сега ще изкарат, че този германец Лубиц, всъщност е бил таен руснак, доверен човек на Путин...

120

Мейдей

преди 9 години

Имаше една от сериите "Мейдей" по Дискавъри Чанъл за един пилот, който решава да се самоубие. Каза на другия да отиде да му донесе кафе и той се заключи. След това изключи автопилота и с пълна скорост го насочи към земята. Самолетът започна да губи парчета от голямата скорост и гръмна в земята. Голям пътнически самолет с много хора. Не можах да намеря в Ютуб точно това, което съм гледал, за да ви дам линк.

119

Ужас

преди 9 години

Другата седмица летя с Луфтханза. Е как ми кажете да летя спокойно с психясалите им пилоти и вечните им стачки? В немски и английски статии чета даже, че обмисляли стачки за техния католически Великден, когато ще летя и аз. За да блокират най-много хора нали?? Жалко,че до там до където ще летя, само те летят от тук. Ужасна трагедия, ужасна компания.....

118

Анонимен

преди 9 години

Ако от Луфтханза излязат и кажат "Проблемът е технически, имало е повреда в самолета!", това ще се отрази пагубно не само дъщерната им компания, а и на самите тях! Естествено, че ще обвинят пилота, сега ще излезе, че е садист, шизофреник и хомосексуалист!

117

Варна

преди 9 години

Като ти е писнало от живота , отиди някъде и се застреляй , скочи от високо и т.н. , какво са му направили пасажерите в самолета. . Това се отнася и за всички слабоумници по българските пътища ( пешеходци екстремисти , шофьори , мотористи , колоездачи , каруцари ,тираджии и всякакви подобни) .

116

Румен

преди 9 години

Да бе да.. Самолета е на над 20 години... ха да видим дали МАРКУЧИТЕ издържат толкова време. Имах 20 годинша кола, идеално поддържана, но няма как да не очакваш маркуите да държат. Минава им времето и тва е. Но по добре така за да не платят на загиналите и да продължат да дондуркат 20 годишните самолети.