17

знайко

преди 9 години

В следващият епизод ще видите Джереми с презентация на Лада Гранта.

16

1111

преди 9 години

До анонимен, 14, радвай се, че не си им видял оръжието!А това, че не си информиран за въоръжението с което разполага РФ - си е твой проблем.Гледай в ютуб "вот почему нато боится росию" и ще се информираш за част от въоръжението на РФ, което са решили да ти покажат.

15

Snorky

преди 9 години

Колхоза се намеси в наддаването. Няма ли някой пиянка да води предаването?!

14

до 11

преди 9 години

Виждаш ли колко си заблуден? Военната им техника е на високо ниво, за разлика от автомобилостроенето, което не им е основен приоритет в машиностроенето.

13

Анонимен

преди 9 години

Депардийо, Сноудън, сега Кларксън, малко по-малко умните хора от Запад се преместват в Русия.

12

Анонимен

преди 9 години

Да, да, да, и това с миг-а беше добро :D Все едно нещо извънземно дето никъде го няма...пък то някакъв ретро самолет, който е на въоръжение дори в.....България!

11

Анонимен

преди 9 години

Путин като ви праща фиша със заплатките, да не ви дава и брошури с военна техника? хахахах вие русначетата сте много големи хумористи.И сигурно оръжието им е супер свръх секретно и затова никой не го е виждал, нали? Не защото го няма :D :D :D Щях да ви похваля, че сте шегобийци, ама вие си вярвате, така че - няма!

10

До 12

преди 9 години

Умник от НПО. Руснаците правят военна техника не автомобилчета. Да правят коли могат десетки държави да Правят междуконтинентални ракети да правят орбитална станция могат 1 максимум 2 държави в света.Руснаците правят качествена и надеждна техника...... Който е фокусирана върху това да върши нещата за които е планирана и да ИЗДЪРЖА НА ЕКСТРЕМНИ НАТОВАРВАНИЯ. Ето с това тя превъзхожда западната такава

9

Анонимен

преди 9 години

Буахахахахах, руснаците били номер едно по военна техника :D :D:DЩе ме умориш от гъдел, бе човек...може ли една държава, която прави москвичи и жигулита 40 години да прави свястна военна техника? Как става тая работа?Това, че имат много, не означава, че става..

8

Венелин

преди 9 години

до 9Говори се за 10 милиона долара, но това не значи, че ще приеме. Другите предложения предполагам ще са от този порядък.Иначе той е карал и военна техника в шоуто, а в това отношение руснаците са 1 - танкове, БТР и военни камиони - има какво да покажат. Освен това сега Путин им е дал задача да продават повече оръжие в чужбина и да получават повече приходи от това и при всеки случай такава реклама ще им е от полза.

7

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Няма да устои на изкушението... - предложили са му 1 200 рубли суха пара...

6

Анонимен

преди 9 години

Ха на бас, че Джеръми ще приеме! Ще му представят някое неустоимо предложение, което няма как да откаже!Освен това няма начин да не му дадат да полети с някой Миг, удоволствие, което струва 35000$, за мераклии на адреналина. А Джеръми е точния за това човек!А ВВС ще се хапят, където не се стигат.

5

Анонимен

преди 9 години

Убъркали са се руските военни, вероятно са мислили, че е работил във Военно Въздушните Сили. Мужишка им работа.

4

Анонимен

преди 9 години

Хаха, руснаците какво си мислят, че като са го изгонили от BBC и като Депардио, ще се обърне срещу цивилизования свят.По-вероятное да отиде в друга ТВ- английска, но едва ли в Русия.А и, нали този е от загниващия Запад, който е враг на Русия, защо го искат при тях руснаците???

3

Анонимен

преди 9 години

Ама какво дреме Гриша Ганчев, да го покани в Ловеч да рекламира китайките.

2

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха, вероятно на горната снимка са го щракнали в момента, когато е чул прекрасната новина.

1

istinata

преди 9 години

Az mai sum edinstvenia koito ne go znae toz chiliak