30

Анонимен

преди 9 години

Здравейте. За съжаление и ние повярвахме на болката на тази жена, изпратихме медикаменти и консумативи, но се оказа че представената от нея ситуация е коренно различна. Да е жива и здрава, и дано скоро спре с това си поведение. Ние прочетохме и помогнахме, но истината се оказва друга, за съжаление

29

Светла Димитрова

преди 9 години

Бойлерът вече е купен, днес ще бъде монтиран. Ортопедичното легло също пътува към нея. Към г-н Балчиклия или Наблюдател, който дори не застава с името си-Къде да ви изпратим снимки на бойлера, ортопедичното легло и торбите с памперси, медикаменти, превръзки и медицински препарати за раните на Божана?Тук няма опция за публикуване на картинки. Когато имате смелостта да се подигравате с човешката болка, поне застанете с името си и дайте обратна връзка!Защото това наистина може да се случи на всеки!

28

Тодор Тодоров

преди 9 години

Радвам се, че Божана е получила надежда. Това е най-важното в момента. Надеждата може да изправи един човек на крака, докато тъгата, негативното и различното могат да го погубят. Пожелавам и бързо оздравяване.

27

Наблюдател

преди 9 години

Пишете след 2-3 месеца какво е направила със събраните средства. Един шовек веше е превел 300 лв за бойлер. Ама има ли бойлер или ще си купи синът и цигари?

26

Светла Димитрова

преди 9 години

Хубавото кое е, обаче! Хубавото е, че понякога, само понякога наистина се случват чудеса! Благодарение на всички добри хора,които подадоха ръка на Божана в този тежък момент,тя е успяла да събере средства за бойлер и дори за ортопедично легло.Успяла е да плати тока и ще й останат малко средства за памперси и медикаменти.Други хора са обещали помощ за бала на дъщеря й и за други важни за нея неща.Аз Благодаря от името на Божана за всички добри хора.Говорих с нея,лачеше,не очаквала някой да помогн

25

Светла Димитрова

преди 9 години

Божана търсеше помощ за децата си и писа в нашата група "Подай ръка - група за взаимопомощ", която направихме паралелно с едно събитие за деца без родители... Тя помоли някой да се свърже с нея, защото се притесняваше да пише пред всички за всичко това, защото писала на няколко места и хората й се подигравали...Защото хората, които ще подминат или ще злорадстват, за съжаление са много повече, от тези, които ще реагират Човешки и ще подадат ръка!Защото това, може да се случи на всеки! И е страшно

24

Светла Димитрова

преди 9 години

Сърдечно Благодаря на всички Хора, които подадоха ръка на Божана и нейното семейство. Разбира се, че хейтъри ще има винаги, защото някой хора не могат да съществуват ако не се захранят с негативна енергия... Аз лично посетих жената в нейния дом, защото исках лично да се запозная със ситуацията. Защото има и хора, които злоупотребяват с човешката доброта. И уверявам всички, че ситуацията е точно такава, каквато е описана.

23

Анонимен

преди 9 години

До Балчиклиякак не те е срам бе човек????голям герой, единственото, което ще постигнеш е хората, които искат да помогнат да се откажат! голям смелчак. Застани с името си, лош човек, дребноват. ДА те видят всички. Пречи ти че има хора, които искат другите хора да живеят нормално и достойно, така ли?НАдявам се хората все пак да помогнат и да докажем, че сме народ, а не стадо от дребни душици като този господин тук

22

Анонимен

преди 9 години

До БалчиклиякАК НЕ ТЕ Е СРАМ да пишеш такива неща. Семейството е посетено от независими и е установено състоянието. Подъл ***. Да ти се случи лично на теб подобно нещо!

21

vivian

преди 9 години

Ей, Балчиклия, аз пък много добре знам колко са злобни и гадни балчиклии. в района сте известни. Тя жената може да не е цвете, ама ти си по-зле от нея, драги :)

20

Тодор Тодоров

преди 9 години

До bertramПоздравления. Дано се намерят добри хора. Има надежда. И аз преведох съизмерима сума. Синът на жената е електричар, най-вероятно няма да има проблем с поставянето. Сега остава и в Балчик да се намерят добри хора да помогнат с провизии и с каквото могат и ще успеем заедно да направим живота на един човек по-добър. От там нататък остава Господ да върне усмивката на нея и семейството и.

19

кали

преди 9 години

Каква държава е това !!! Да не отпуска средства за нуждаещите се !!! Абсурд да няма средства в държавният резерв и бюджет !!! Кой и защо укрива тези средства ??? Каква е тази държавна политика ????

18

Тодор Тодоров

преди 9 години

Много си прав, Киро. Но това го знаем само ние. Отстрани се вида най-добре. Когато си в окото на бурята не разбираш какво ти се случва. Покрай всички неуредици на нашата държава има страхотно много натрупана негативна енергия в обществото. С некадърността си и нехайството си управляващите нанасят непоправими щети на страната ни. Ще трябва много време и воля, за да тръгнем в правилната посока, но аз не желая да погубвам живота си, борейки се с вятърни мелници!

17

киро

преди 9 години

В чужбина се мъчиш 5 години и си оправяш живота, а в България цял живот се мъчиш. Винаги съм съветвал моите близки да емигрират и съм горд с това. Основния ми аргумент е това, че нашите деца ще имат по-щастливо детство и по-пълноценен живот.

16

киро

преди 9 години

Да ти * държавата!

15

bertram

преди 9 години

винаги може да кажем - "защо да помогна като плащам хиляди лв. преки и косвени данъци на държавата - нека тя да помага", но преди всичко трябва да бъдем хора. преведох пари за един бойлер ( около 300лв) , но призовавам ако има тук някой , който се занимава с бяла техника да дари на хората, а парите да ползват за другоГоспод да е с тях

14

Анонимен

преди 9 години

НЕКА СИ ПОМАГАМЕ ЕДИН НА ДРУГ , ДОБРОТО РАЖДА ДОБРО ,

13

Анонимен

преди 9 години

ИСПИШЕТЕ НОМЕР ЗА ЕСЕМЕС АКО МОЖЕ

12

Анонимен

преди 9 години

До до 1415 лв. да преведеш, пак е помощ. За своите деца тя е уникална и единствена, не е хиляди случаи.И сега се чудя, някой адвокат няма ли да й се притече на помощ про боно на тази женица, то е ясно, че като е на легло трудно ще си търси прават, няма ли програми за правна помощ при такива случаи? Не съм наясно, помагайте, сигурно и адвокати четат тук

11

...

преди 9 години

До 15Не ти говоря да даваш пари на всичко разболяло се в страната, а да накараш властта да поеме ангажимента. Ясно?!