36

Анонимен

преди 9 години

До !!! (46)Правилно е казано ... доверието е ОГРОМЕН благодат, но се постига трудно. Чудно е как с някои хора, той просто идва отвътре, ненатрапено и безрезервно... но често, късно забелязан факт.

35

.!.

преди 9 години

До !!!Браво пич!

34

Анонимен

преди 9 години

Jinata, kato sloji rokca na maja toi se sardi.Maja, kato sloji krilca,pardon roga na jinata tq se pravi she ne razbira, kakvo e naprqvill.

33

Анонимен

преди 9 години

До !!!Обичам те, пич!

32

Анонимен

преди 9 години

След 70 се започва пак с онанирането,щото и за бабите сме дърти.По друг начин стоят нещата със 70 годишните размахвайки банкнота от 100$.....хахаха....Житейски факт е,че мъж може да прави секс докато има пари!С парите свършва и ищяха.....и обратното,с тях идва! Парите са истинската виагра!

31

до 19

преди 9 години

До !!!добре припомни си това ,когато жена ти ти обясни че е искала просто секс с готин п омлад тип /или просто секс с друг .на твоята възраст/:) най смешно е когато някой ,ръсещ философски излзияния за изневярата получи рогца/щото ''на него тва не може да му се случи ''

30

Анонимен

преди 9 години

турците имат такава поговорка:елли - били (на50 се знае)алмиш - битмиш(на 60 си завършен)йетмиш - гитмиш(на 70 си изгубен)

29

kozel

преди 9 години

edin majki sobekt,kato podmine polovin vek - akala lek - k..ra mek izobshto polovi 4ovek

28

до 30

преди 9 години

Уеуе, ти си superhuman, бе!

27

Анонимен

преди 9 години

На кви любовни теми сте се отплеснали... Човек до около 30-35 трябва да се кефи на живота, и след това да си седне на ***. Ако сте се оженили и народили деца на 20-25, изневерите са ви почти в кърпа вързани. И това да не останете заедно - също. Което е тъжна картинка. Жена с 1-2 деца да си търси мъж на 30-35 е... като да те минават разни и да си заминават... И самотните мъже след около 35 не са по-весел случай.

26

!!!

преди 9 години

Трака рака и ...не ме занимавай повече с личните си сексуални нагони. Не и поне, докато не ми скимне пак да те поомачкам хахахаха

25

Анонимен

преди 9 години

Абе, и жените и мъжете след 70 са тотални кукумицини, с редки изключения. Обикновено ги обхваща или злоба, или обърканост и безпомощност по отношение на всичко. Не знам за какъв сексуален живот след 80 говорите.

24

!!!

преди 9 години

29, душата копеУе, душата забрави... Аз съм от 3-те процента жени, които могат да се държат като мъж, в акъла си , и независимо къде, как, по какъв начин, какъв е размера, времето, начина на вкарване да не се ...привържа. Облагодетелствана съм с мозък, осъзнаване, разум, темерутщина, ако щеш, че да не се привързвам към нискостеблени индивиди, които имат добра сексуална техника и ...нищо повече.Нищо повече. Мирът е в мен - с или без ;...член.

23

!!!

преди 9 години

Забравих нещо важно.Физическата изневяра се прощава по-лесно. Затова много жени прощават на мъжете си, защото самите мъже успяват да ги убедят или пък те, жените усещат инстинсктивно, въз основа на доброто познаване на партньора си,че това е било временно. Мъжете обаче не могат да приемат лесно женската изневяра, защото жената,ако не е включила само мъжкото в себе си, ако не е това, жената винаги влага емоция и се привързва. Просто има вкарване. Вкарат ли й на жената, тя приема и се привързва.

22

!!!

преди 9 години

26,ти представяш ли си? Чудех се да се смея ли да плача ли и реших да изпадна в пълен хилеж, след като премина ситуацията. Стоя с още двама видимо изглеждащи мъже. Единият от тях е гей. Знам го със сигурност. Геят почва да разпитва за татуировките на добре изглеждащия до мен мъж, хетеросексуален, които се виждаха по идеално оформеното му тренирано тяло. Мигам и се чудя как се реагира на тази ситуация, ако хетеро мъж знае, че този е хомо. Прайш се на улав ли кво? Обясни му все едно беше - дърво.

21

Анонимен

преди 9 години

Жената си е жена......,ами мъж да се прави на жена,,,,,,,,,,,,,?

20

!!!

преди 9 години

16, ами аз ги деля и знам какво е любов. Мога да преспя с 100 мъже и да остана в душата си вярна на един мъж и никой от тези 100 амсалака да не разбере, че не съм била с тях на 100 процента, а на някакви 5 процента телесно. Всъщност единственото, което ги интересува. Друг е въпросът дали го правя, но е възможно и го правят огромно количество хора! Убедена съм! Някои несъзнателно,други съвсем осъзнато задоволяват физическите си нужди и не се обясняват много много.Защо да не знам какво е любов?

19

Анонимен

преди 9 години

Както се казва с една жена-свобода,станат ли повече-война.

18

!!!

преди 9 години

А, да не говорим за хомосексуалистите, които са си в мозъка и душата такива, но от съображения за сигурност и страх от заклеймяване, си вземат една женица, която сексуално оправят и може и дечица да имат, а иначе тайно той си гледа порно за гейове или ходи с приятелчета, които да го задоволяват. Има такива. Там положението за изневярата е малко по-сложно, защото душите на тези хора са наказани да са натикани в тяло, което не им съответства по пол - ментално и емоционално. Такъв е бил изборът им.

17

Анонимен

преди 9 години

Само че всичко това е средностатистическо. А то е като свинско със зеле, само че едните зелето, а за други свинското. Или все едно моя да е 20 см, а на комшията да е 12 и средно да ни е по 16 см.