11

от Сидни Ав$тралия

преди 9 години

до 15,ами добре че не пиша на български че съм трагедия.Всъщност този форум е единственото място където мога да упражна малко български. Ти да видиш българи дето са много по отдавна навън аз ще ти се сторя отличник.Българския и литературата още от училище ми беше кошмар, до ден днешен не разбирам що за наука е това, без цифри е само за женския пазар, за сметка на това компенсирах с отлични оценки по математика и физика, сега съм магистър ИТ добрече никой не ми иска оценки по литература

10

До Сидни

преди 9 години

"милярда", "фанах", "спецялисти", "Голямата заплатата", "часна"Сидни, с този правопис... не ми се мисли как пишеш софтуер.

9

Василев

преди 9 години

Дано да постигне успех с проекта.

8

някой

преди 9 години

Май ти си овчар :) :)..пак започна да обиждаш....попитах какво си правил..освен този проект, по какво още си работил..все някъде трябва да има информация за теб...Много ще е радостно да научим за такъв бележит БГ,който работи по интересни проекти...по целия свят и защо ми пишат за Божиновци, а не пишат за успелите Бг по света?

7

Някой

преди 9 години

Хмммм, това ми звучи аз съм работил за едни фирми из Европа ама не си ги чувал :) Май послъгваш? а сега в Оз какво правиш..караш си колелото ли? И ако смея да попитам с какви документи си там?+

6

до 7

преди 9 години

Изглежда като пилотна идея, която явно няма кой да финансира. За мен е твърде витаеща в облаците, както Сидни се изказа.

5

Някой

преди 9 години

Сидни може ли да споделиш малко повече за себе си, защото ми е мн интересно да разбера що за човек си? Смисъл..само се фукаш, само плямпаш глупости, само нещо си изобретил, по борси работиш...Ако е удобно може ли да споделиш, кой си? има ли те някаде из нета(като човек ,който е направил нещо) в някой борд ли си?

4

Анонимен

преди 9 години

Симпатично и интелигентно момче, но идеята е смехотворна. Първо, пълно е с подобни алтернативни приложения. Мисля си, бях мернал неговата идея в Kickstarter- трагедия с една дума. Дори и да го финансира някакъв стартъп акселератор (което е силно съмнително предвид слабата идея), няма да стигне до никъде. Това ви го казва човек, който е минал по тези стъпки и частично е успял. Трябва иновация, креативност. В този проект тя, за съжаление, липсва.

3

някой

преди 9 години

Сидни, ти къде се мотаеш?? не си ли на борсата?

2

някой

преди 9 години

и аз така като него мислих(че в БГ има шанс за нещо) уви.след 15 год в Лондон, Рим, Братислава и Франкфурт и накрая 16 месеца в София мога да му кажа категорично,че няма смисъл да си губи времето в България...ще си похаби нервите и цялото мислене за глупости(ако ще да взима и 20к на месец)..По добре да си седи в чужбина.

1

Муци

преди 9 години

Ох на бате хубавеца!