400

Българин 2

преди 9 години

Аз искам да поздравя г-жа *** Василева за статиите които пише, трябва да си много смел за даказваш истината в нашата държава пропита от омразакъм нормалния свят. Браво, ние ви подкрепяме, продължавайте да казвате истината въпреки истериятана платените про руски ***.

399

учуден

преди 9 години

До украинец------По принцип парите хвърлени за проруска пропаганда са направо изгубени.Колкото и пари да хвърлят--процента винаги си е четири или по малко.Сидеров и Ташачева редовно ги гледам като хумористично предаване.С долнопробната си пропаганда те са фабрика за русофоби.

398

украинец

преди 9 години

До Венелин-------В Русия не арестуват антипутинските журналисти ами направо ги разстрелват !

397

тото

преди 9 години

До българинНе се наричай българин да не се излагаш.Или анонимен или от етническо малцинство .Псаки или кравар или ...сам си измисли дамгата .

396

Десният Вацлав Клаус

преди 9 години

Вацлав Клаус: Украйна е виновна за конфликта, Русия няма вина, заяви в лекцията си в Братислава в Паневропейското висше училище бившият президент на Чехия Вацлав Клаус (десен политик). "За мен дебатът за случващото се на изток от нас, в Украйна, не е дебат за Русия, а е дебат за Украйна. Основният виновник за конфликта в Украйна е самата Украйна. Според него "Украйна е напълно разделена на две държава". Подобно е мнението на много западни политици, журналисти, писатели, режисьори, артисти и др

395

Мой

преди 9 години

Проба

394

До 555

преди 9 години

това бивол не го знам какъв сайт е! Но ако РФ беше направила и един промил от това което пише в Уикилийкс и това за което пише сноудън, то отдавна РФ щеше да е под прицел на целия свят! Да ама не! Нали видяхме истината за южна Осетия по cnn в ефир!как жената каза кой кого е нападнал!Вече всички знаем кой създава и финансира тероризъм! Е ако рашите бяха направили тия неща нямаше хората да са с тях! К'во ми дреме, че синът на вицето на САЩ се уреди с работа, като затриха цяла държава! И т.н.

393

555

преди 9 години

До Анонимен 555.Да бе ! Те КГБ и ФСБ хабер си нямат от пропаганда, само дето за разлика от Сноудън , Литвиненко, Политковская и Немцов не са сред живите, за да го потвърдят.Като знаеш Уикилийкс и Бивол, че са в ЕС, можеш ли да посочиш руски сайт, който се занимава свободно с публичност на информацията в Русия и е придобил популярност?Като казах Литвиненко хубаво е да почетеш какво е посал, за да знаеш защо е умрял.

392

Анонимен

преди 9 години

Професионално написана статия! Фалшификация и преписване на собствените си действия на невидим враг! Просто хората вече имат достъп до всякаква информация! Уикилийкс и Едуард сноудън дадоха достатъчно инфо на света какво се случва в действителност! Видно е, че въпреки многомилярдното инвестиране в сми вече никой не им вярва! Сега ще се налеят още пари, само вижте колко последователи имат в соц. Мрежи сми! Ми то трябва да ги закрият!

391

Анонимен

преди 9 години

До българинапчйета глътна ли ги?

390

българин

преди 9 години

Леле, леле, леле, що са съветски *** в този съветски сайт! Направо се наакват от зор: на черното - бяло, на бялото - черно, да живее Матушката Рус, да вздравствует товарищ Путин, на многая лета!Най-много ми харесва мотивът за "традиционните морални ценности" на Русия. Исторически, те са: пиянство, разврат, разбойничество, опустошаване на съседните и своята държава. Днес - ОЩЕ ПОВЕЧЕ. А иначе, методита за опазване на тези ценности са еволюирали - от набиване на кол (преди), до разстрели (днес)

389

Анонимен

преди 9 години

Да, а про-американски сайто изобщо няма...

388

Венелин

преди 9 години

Не знам за руската пропаганда, но антируската е факт. А когато фактите говорят пропагандаторите и антипропагандаторите да мълчат!Знаете ли в коя държава има министерство на информацията? Не, не е Русия - в Украйна е. Факт. Знаете ли къде арестуват журналисти за публикации неугодни на властите? Не, не в Русия - пак в Украйна. Факт. А знете ли къде незаконни паравоенни формирования нахлуват в домове и се разправят с цивилни? Не е в Русия, не е и в ИД даже. В "демократична и свободна" Украйна е.

387

Анонимен

преди 9 години

Олеле, ужас. Руснаците са се научили да правят същото което американците правят от втората световна война насам.

386

bluEyes

преди 9 години

До ПетърБраво Петър радвам се, че има и други които забелязват медиините нагласи нерядко угоднически работещи видно целенасочено в нечии интерес. Хубаво е да се запитаме, дали този интерес е българския... Медиите са тези, които трябва да работят за обществото, а не да го подлъгват в определена посока...

385

bluEyes

преди 9 години

Колеги за да разберем добре какво се случва трябва дори ако не необходимо да се насилим и да бъдем обективни. Страните от централна, източна и юго-източна Европа са малко, раздробени и слаби държави в мнозинството си, които са играчка в ръцете на големите на деня. От столетия усилено се работи върху този превърнал се в буферна зона регион и той бива манипулиран, за да бъде "интегриран" в някоя от сферите на влияние. Пак казвам нека бъдем обективни и да не изместваме фокуса само към един играч...

384

Анонимен

преди 9 години

Не виждамн нищо лошо в руската пропаганда. Това се нарича гледна точка. Също както навремето Радио Свобода и Гласът на Америка са пропагандирали своите гледни точки през соца. Руската пропаганда, помага с това, че кара онези другите които се обявяват за носители на ценности, да си свалят маските когато ги разтресе здраво, за да им видим истинските лица, а не фалша и демагогията.

383

Анонимен

преди 9 години

Стига сте пълнили главите на хората с бръмбари! Най малкото пък Брюксел и Вашингтон имат право да ни дават тон в живота! Спомнете си за какво са жертвали живота си дядовците ни през воините за национално обединение! Никой не ни е помогнал,нито Англия или Франция, нито Москва.Всички са искали да ни затрият! Цар Борис беше съюзник на Хитлер, но Хитлер не можа да го накара да воюва на негова страна! Това се казва отстояване на позиция! А днес - продажници и предатели под път и над път!

382

Петър

преди 9 години

Пропагандната война е срещу Русия. Само днес имате три статии, плюещи Русия, а нито една за пропагандата на САЩ и военната им политика. Това е вече платена журналистика.

381

Европа не разрешава

преди 9 години

И Хитлер не разрешаваше, да има други информационни източници в Европа различни от тези на третия райх