13

хаки

преди 9 години

До кръстоносецПоредната победа на глупостта се е случила, когато баща ти се е изпразнил в *** вместо на пердето!

12

аз

преди 9 години

като вземем предвид коментарите под статията и гласуването за всеки един коментар излиза че по-голямата част са някакви виртуални престъпници които има от какво да се страхуват и поради това не са съгласни да се следят хората в нета. сега ако съм на ченгетата ще ги хакна всичките за да разбера какво толкова имат за криене?!

11

сиииигурно

преди 9 години

Незнaм колко трбвa дa си *** зa дa нaпишеш/повярвaш нa подобнa стaтия ;).

10

www

преди 9 години

Като слухтят мургелите като ненормални от 2010 година насам, то колко телефонни измамници хванаха в този период. Нали затова реват милиционерите, дето си чатят в работно време? Колко?Всъщност, въобще престъпление разкрили ли са по този начин? Едно поне?Или само следят прозападно настроените граждани, протестиращите срещу властта и някой и друг журналист? Има една разработка "Галерия" и една "Червеи". Това е всичко, което МВР е постигнало със слухтене срещу чудовищен бюджет за това слухтене!

9

кръстоносец

преди 9 години

това е поредната победа за престъпността в държавата. да ви приседне дано на всички щасливи от факта! сега спокойно можете да си разпространявате детска порнография и да търгувате с оръжия и наркотици. и терористите спокойно могат да си говорят и пропагандират радикалуен ислям. да ви е честито престъпници и да се задавите дано с тази свобода!

8

Анонимен

преди 9 години

За какво ли не прахосват народната пара, а червенокожите вилнеят по селата безнаказано.

7

инеД

преди 9 години

ама как беее...ще ни следят когато сме във военна ситуация

6

Анонимен

преди 9 години

Щом вече няма и да слухтят, направо разтурвайте тази нищоправеща шуробадженакорушветчийска орда.

5

Анонимен

преди 9 години

Собствениците на откарадните мобилни телефони да не се жалват от полицията, че не може да наприви нищо, тъй като престъплението не било тежко и затова не може да се разкриват трафични дани от мобилните оператори - просто законите ни са такива! Пийте една студена вода. Защитата на собственоста стана жертва на друго конституционно право - защитата на личния живот. Въпрос на баланс на ценности.

4

МРАВКА

преди 9 години

СИГУРЕН СЪМ ЧЕ Ц.Ц. И Б.Б. СА НА ПРОТИВОПОЛОЖНО МНЕНИЕ.

3

Анонимен

преди 9 години

Да! А пък ние Ви вярваме! Хората могат да забравят това, което правите. Те могат да забравят това, което казвате, но никога няма да забравят начина, по който ги карате да се чувстват.

2

Анонимен

преди 9 години

Нож с две остриета" !?

1

KOK

преди 9 години

pari nema i za 3 cigari KING DESQTKA 4ERVEN