7

Ред арми

преди 9 години

Никой никога и никъде не обича предателите, *** и подлизурковците Близнашки... Ти си г- н никой вече за да даваш оценки и коментари

6

НЛО

преди 9 години

Гошо,Гошо,Г,ошо,Гошо,някаква *** този Гошо скочи лошо .........

5

ЛИЗАШКИ

преди 9 години

ближи ТИКВИ и КРАТУНИ, че народната "любов" скоро ще те сполети. Нито ОФШОРКОВ, нито УСА амбасадата ще те спасят

4

знаещ

преди 9 години

Бях студент, когато Близнашки бе асистент. Отвратителен, с огромно самочувствие, с едни смешни тикове и движения, като постоянното въртене на химикалка през пръстите. Човек на БКП, използващ връзки за постигане на целите си, но критикуващ всички други които го правят. Лицемер и подмазвач. Дали се е променил след 25 години...едва ли!

3

44

преди 9 години

Мернах го снощи за секунда този плазмодий и щях да повърна.Същата самодоволна,подхилена,гнусна физиономия на самовлюбен самохвалко.Кошмар!

2

Анонимен

преди 9 години

За краткият си престой разчисти пътя на Борисов.Това е вторият политик след Софиянски,който се хили непрекъснато.Референдум трябваше на има за НАТО и ЕС.Шепа национални предатели ни вкараха в тия структури без да ни питат.Но от тлъстите пачки,които им дадоха не не отпуснаха нищо,та и ние да кяриме.Ако имаше референдум за най-важните въпроси за ЕС и НАТО и народа беше се произнесъл ЗА,щяхме да се примирим.

1

adenauer

преди 9 години

Не се обаждай, комунист!