30

Записващо

преди 9 години

Къде е фръкнало записващото устройство? Ако беше така с онси малаизийски Боинг Путин щеже да го е откраднал с личния си снегорин. Къде ги произвеждат тези кутии за Еърбъс та да се разпарчосат така? Или показва че самолета от най-малкия вятър се е завъртял като хартиена лястовица.Еърбъс са много слаби самолети, но Германия и Франция са си поделили производството и ще изкарат нещастния пилот виновен за падането на 24 годишен самолет, дето и като нов не е бил здрав.

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 33саше, саше, ама много си *** Саше. Самолетът е немски, излита от Барселона и какво общо има Франция, освен това, че прелитат над нейна територия.

28

tih velikan 681

преди 9 години

Dobre podgotven atentat.Skoro nyakoi arabela shte poeme otgovornost.

27

Анонимен

преди 9 години

И малките деца вече разбраха, че самолета е бил свален тъй като е бил завзет от терорист или терористи!!!Аз ако съм първо ще изслушам какви са исканията на терориста и после ще стрелям или предприема мерки!!!ТОВА ПО ФИЛМИТЕ ГО НЯМА И ТУК НАПРАВО СЕ СТРЕЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!Тук говорим за 150 живота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Франция тотално се изложи!!!!!!!!АБСОЛЮТЕН СРАМ ЗА УПРАВАТА НА ФРАНЦИЯ ТЕ НЕ СА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!

26

Наблюдател

преди 9 години

Този който е конструирал т.н. "черна кутия" очевидно не е мислел сериозно че ще се налага да се използва. Направена е много наивно /поне това което се вижда/ за евентуални изключително екстремни натоварвания, каквито се получават при самолетни катастрофи без значение от причините.

25

анонимен

преди 9 години

не е намерена втората кутия. Оланд си е малко тъпичък.... Все още я търсят. Това, което на мен ми е интересно е, как така не се знае националността на пилота, който е останал в кабинката...? Във френската преса пише, че е сравнително нов за компанията. Започнал е 2013 и има стотина часа полети... Намирисва на тероризъм...

24

Анонимен

преди 9 години

Ха така . И таз добра.

23

Анонимен

преди 9 години

записващото устройство в това в средата като кръгъл цилиндър...вдясно смачканото е батерията...вляво е нещо ако е в вода да покаже местоположението....и сега ние балъци ли сме или да????значи самолета е паднал...и някой е развил болтовете за да изчезне съдържанието от средата така ли???еми не ядем доматите с колчетата...ама явно немци и испанци ги ядат!!!

22

bolbov

преди 9 години

От сигурен приятел узнах,че изчезналата черна кутия се продава на битака до Автогара Варна.Цената е между десет и тридесет лева с лек коментар.При бартер става по висока.Докарана е от рускоезични опъченци,които са свалили самолета поради липса на пари да си купят водка.Случаят е идентичен със сваления малайзийски самолет.ЕС и САЩ ще наложат допънителни санкции върху Русия,включващи унщожение с умни бомби на всички запаси от водка.На оцелелите продемократични пиячи по линия на МВФ ще доставят уиски.

21

Сандо

преди 9 години

путин е откраднал лентаат !

20

420

преди 9 години

Ако ше си говорим за конспирации мисля, че е крайно време хората да научат истината за извънземните. Царство им Небесно на тия нещастни хорица, ако са загинали.

19

Анонимен

преди 9 години

ИЗЧЕЗНАЛАТА КУТИЯ Е ТОЧНО ТАЗИ КОЯТО ОБЯСНЯВА ЗАЩО Е ПАДНАЛ САМОЛЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СТРЕЛЯЛИ СА ПО НЕГО И СА ГО ПОВРЕДИЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!РАДИКАЛНИТЕ ТАЛИБАНИ СИ ОТМЪЩАВАТ ЗА ПРОРОКА !!!!!!

18

Идеалист

преди 9 години

Кучето е скрито в застраховката на ниско-тарифния полет и старата таратайка!

17

ме

преди 9 години

Освен това повредените черни кутии - да бе да. Тия неща са създадени, за да издържат на падания и експлозии, няма как да са повредени. Освен това събирането на Оланд, Меркел и Рахой е необяснимо. Имало е и други самолетни катастрофи, но не се събират всички да гледат в земята. Освен това имаше ранна информация, че пилотът е искал снижаване заради друг самолет. После тя изчезна. Но самолетът все пак е снижил. Защо? Имало ли е друг самоет или не? Ако да, е бил военен /без транспондер/ Чий обаче?

16

ме

преди 9 години

Много е съмнителна тази история. Ако беше паднал като тухла(примерно губят контрол пилотите изцяло или са мъртви), би трябвало да има някакъв вид дупка и обгаряния, все пак само 1 час след излитане самолетът е бил пълен с гориво. Не знам колко гориво може да се изхвърли за 8 минути, но едва ли ще да е много. Би трябвало да има удар някъде. А няма. От друга страна, тела няма, което може да значи само взрив във въздуха. В Украйна видяхме, че падаха от небето при разпаднал се но не взривен самолет

15

Анонимен

преди 9 години

СВАЛИЛИ СА ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НАМЕРИ ЛИ БИЛИ ТЕ КУТИЯ ПА НЕКОЙ ДРУГ Е ИЗВАДИЛ СЪДЪРЖАНИЕТО ОТ НЕЯ!!!ДОРИ В УКРАЙНА НЯМАШЕ ТАКАВА НАГЛОСТ!!!!!!!!!!!!!!!

14

взгляд

преди 9 години

характерен почерк на цру когато са зле притиснати "побеждават " като взривяват собствени небостъргачи малаизииски самолети кацат на луната в калифорнииската пустиня този път няма как да се обвини москва по вероятно е терористите пък и с ЕС имат вече много сериозни търкания немогат да допуснат интеграция с РУСИЯ и евразия ес започна да се осъзнава и ше падат необяснимо пътнически самолети

13

sopol

преди 9 години

а то при демокрацията всичко е честно, прозрачно. досиета няма, няма. А те на запад не бият, няма лагери, не, не. в 21 век всички марионетки. преди 5 000 години даже племеният шаман не можел да промива мозъци и направлява стадото като сега

12

Анонимен

преди 9 години

Е тези вече съвсем за баламурници ни вземат. Последно време стават много неща и нас най демократично гледат да ни лъжат

11

Шерлок

преди 9 години

Има голяма вероятност последните думи който са се чували на борда на самолета да са били:"АЛЛАААХХХ АКБАРРР" И интересно ще е да видят имената на пътуващите дали не е имало някой с име...Абдула Ал Будала или някакво подобно....