4

Петя

преди 9 години

Бих искала да подам оплакване от училището на моето дете - немско училище "Ерих Кестнер" в Люлин, където децата на по-богатите родители бият нормалните деца! От самото училище не правят абсолютно нищо за да ограничат това поведение от страх да не загубят платежоспособните родители.

3

Анонимен

преди 9 години

Една Жена ,отще ли и се вече не я търси.Те сами си го правят.Просто мъжа свиква с мисълтта,че тази Жена не го желае повече,не го Обича и толкова.А не от "триста кладенца"вода да вадят и да се обесняват Жените,колко били ги тормозили всъщност.

2

Анонимен

преди 9 години

Ауууу.живи да ги ожалиш,тези мъже.А кога е тероризира? Жените търпят до време,след това "ръкавицата е хвърлена".Те какво си мисля,че тя Жена е родена да им търпи самододволните физиономии и великите простотии.Жените нахитряха.И не само станаха с във времето,достатъчно ушлайфани за да се справят с шредизвикаъелствта в живота.Понякога нямат нужда от вечно "Голем Умник" до себе си.И вечните спирчки.И някой ти казва как да живееш.При условие,че той самия не е господар на собствения си живот.

1

пострадал

преди 9 години

да се създаде и център и за пострадали мъже от психическо насилие от жени,тъй като това насилие в последствие като отговор се трансформира във физическо от страна на мъжете.Жените използват новия семеен кодекс за да злоупотребяват с него.