11

Анонимен

преди 9 години

До до 16Колко ви плащат,за тривиалната фразеология?

10

БАТ' МИНКОВИСТ

преди 9 години

До сибирскаМадам, на вашите "мили години", още ли вярвате в розови, блудкави идеали!?!?!?:):):)

9

,

преди 9 години

Бракът е хубаво нещо, но когато намериш правилния човек. Родителите ми са се оженили за да не говорят хората, знаете как е било преди 30 години,може и да са се обичали, не зная. Но имат ужасен брак, в който никой не е щастлив и виновен е баща ми-лъжи, побоища, обиди, заповеди само. Не зная как го е търпяла майка ми, сигурно заради нас, но слава богу че се разделиха.

8

1

преди 9 години

Моята гледна точка-не е хубаво да живееш без семейство. Да, свикваш, но има дни, в които съжаляваш, че не си го направил. Странно е наистина. И да, чувстваш живота си празен. Намирам за ограничено да се принизяват личностите с пола им. Но по/лесно е да виждаш хората като мъже и жени, а не като хора. Човек е едно, а мъж или жена имплицират съвсем друго значение, а иммено мъжки и женски полови белези. Жалко, за толкова векове нито крачка напред

7

Анонимен

преди 9 години

Darling, пак да кажа: бракът не е за колебливи и страхливи хора ;) Ако опцията "развод" ти се върти в главата, въобще не се жени.Но пък да намериш точния човек, да го обичаш на 100% и той/тя да те обича въпреки недостатъците ти - е няма равно... Без страх, без колебание, без резерви - това е бракът. Всичко мое е твое и заедно докато смъртта ни раздели. Влизаш на 100% и даваш 100%. Ама е трудно за егоист (каквито сме всички) да търси щастието на половинката преди своето. Учим се.

6

АТАКИСТ

преди 9 години

до 11Най-голямата глупост ще е да направя признание пред родителите си и приятелите си че се вричам във вечна обич с някоя. Знаеш ли защо? защото ако случайно се разведа, трябва да съм излъгал и родителите си и приятелите си и оня БОГ в който не вярвам!Неприятно е, а?Nice,a?

5

до 4

преди 9 години

Бракът е обещание, че ще обичаш до края, независимо от обстоятелствата. Обещание, направено пред роднините, приятелите и Бога. Не е за колебливи и страхливи хора :)

4

Анонимен

преди 9 години

на 47 ерген, без семейство, тъжна картинка и пропилян живот . Не за всеки влак си им пътници явно:) Някои си ръждясват и толкоз

3

АТАКИСТ

преди 9 години

до 8 Саше, а ако от 20 години съм на семейни начала и имам прекрасни син и дъщеря?

2

АТАКИСТ

преди 9 години

Не виждам разлика от това да си жениш и от това да живееш на семейни начала. Абсолютно никаква и то!Така че що трябва да се жени човек? Някой тук може ли да ми обясни от форумците?

1

Профан-Бутан

преди 9 години

До Минко 47 г. ергенБАТКА, СТАНИ НАШ ТРИБУН, НАШ ПРЕДВОДИТЕЛ! ГОДЕН СИ.