147

Стамат

преди 9 години

ПАзи се НАТО, СССР идваааааааа :-D

146

еваларка

преди 9 години

До "...НАТО е организация от времето на студената война и мястото и е на бунището на историята..."И да поканят Володя да ги управлява !

145

друф

преди 9 години

САЩ са НАТО, другите в Европа са натОВЦИ.

144

клоун

преди 9 години

бла бла бла !

143

М.М.

преди 9 години

Тези американци толкова много внесени мозъци имат, че единственото, което измислиха за да се измъкнат от финансовата каша са сеене на войни по света. С тези пари, които потрошиха за военните операции можеха направо да завладеят Слънчевата система барабар с външния астероиден пояс. Ама те не са си виновни, всеки знае кои са истинските господари в Америка, едни с криви носове, обичащи да се кръвосмешават и да пият кръвчица. Рецептата е една- няма ционисти, няма проблеми и за света, и за Америка.

142

Анонимен

преди 9 години

Българско народно опълчение Шипка. С тояги и камъни да прогоним НАТОвците. Вън окупаторите от БЪлгария!

141

Анонимен

преди 9 години

Каква работа има НАТО в страна, която не е членка на съюза и изобщо на каква база спрягате Украйна и Нато ЗАЕДНО? Кой е упълномощил янките да си завират носа навсякъде?

140

ЦК на либерастите

преди 9 години

НАФТО се провали за 25г. в еднополюсния модел , овен групата на милиардерите финансови социопати никой друг не прокопса нито народ нито държава !

139

Анонимен

преди 9 години

До от ЮАР Икономика 1 в света -Китай. 18 трилиона дълг на ,,лидера ,,на света . Да ти пикая на такова лидерство. Да си борчалия номер 1 в света и да си лидер.Безумие!

138

Иванов

преди 9 години

Единствения правилен ход на НАТО е да се саморазпусне. Ако сам не иска, Путин ще го разпусне.

137

Анонимен

преди 9 години

Честит Ви трети пол в България. Гарантирано от ГЕРБ!

136

Анонимен

преди 9 години

до 225 демократ вижда се колко си *** НАТО където отива преди това тя ги е създала проблемите с наливане на пари и агенти от цру.и започва да ограбва съответната държава ресурсите и под претекст, че въдворява ред.ВИДЯХМЕ КАК ДЕМОКРАТИЗИРАХА ИРАК, ЛИБИЯ, И МН. ДР. ОЩЕТЕНИ ОТ СВЕТОВНИЯТ ТЕРОРИСТ 1 И ОРТАЦИТЕ ИМ ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ АЛКАЙДА И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!!

135

от ЮАР

преди 9 години

До До от ЮАРОтговор: ЮАР. Само че, БРИКС не е съюз. Нито пък блок някакъв. За ваше сведение, почти цялата външна политика на ЮАР е съгласувана със САЩ (поне по важните въпроси). И това е най-добър вариант. Защото нито Китай, нито Европа, още по-малко Русия имат капацитета и компетентността да бъдат лидер на света. Специално Китай и Русия никога не са успели да създадат общество, в което човек би искал да живее. Цял свят емигрира към Европа и САЩ. Световната наука и технология се прави в САЩ!

134

Дядо Петър

преди 9 години

Новата-стара заплаха за НАТО - пък и за целия цивилизован свят - СЕ НАРИЧА РУСИЯ.

133

от ЮАР

преди 9 години

Граф Игнатиев проваля Цариградската Конференция 1877 за да може Русия да влезе във война (реванш за кримската война и нов опит за разширения на юг). Иначе, България щеше да получи автономия върху 210 х.кв.км.-почти двойно на сегашната територия. С излаз на Бяло Море. С този излаз, Англо-американците никога нямаше да допуснат съветска окупация. Нямаше да има фалшификата Македония (в Османските архиви не фигурира такъв народ, навсякъде са българи!). Заради русофилите, днес България е наполовина!

132

от ЮАР

преди 9 години

България трябва да заяви открито и ясно на Москва - ИСКАМЕ СИ ДЪРЖАВНИЯ АРХИВ - отмъкнат от руснаците 1944, до днес седи при тях и имат нахалството да ПОЗВОЛЯВАТ копия на документи по ТЯХНО усмотрение! Докато не върнат архива, никакви отношения освен консулска служба не трябва да има! Ако Граф Игнатиев не беше провалил Цариградската Конференция 1877 г., България щеше да получи автономия върху 210 хил. кв.км. Нямаше да има Македония. При излаз на Бяло Море, Англия нямаше да пусне ссср окупация!

131

bojinkata

преди 9 години

"НАТО се учи да се примирява със замразени конфликти до границите си - като тези между Грузия и отцепническите области Абхазия и Южна Осетия, както и между Армения и Азербайджан"Eлке, откога Натото граничи с Абхазия и ЮОсетия, Армения и Азербайджан???????? Като преписваш, мислиш ли?

130

от ЮАР

преди 9 години

ссср-2 ще последва съдбата на ссср-1. Надявам се, сътресенията да не бъдат по-големи от предишния разпад. България трябва да стои максимално далеч от руско влияние, руски шпиони (пълно е с тях), руски капитали. Ние все пак сме част от Европа, а не колхозно-крепостни ***! В досегашната история нито една страна близка с Русия не е показала прогрес и просперитет. Гадния 25-годишен преход в България е по руски модел и управляващите са КГБ-БКП-ДС кучета. Заради тях е тая мизерия!

129

Анонимен

преди 9 години

229 Защо не е ли прав , единствено Путин посмя след 70 години да анексира чужда суверенна международнопризната включително и от Русия дори и с неговия подпис територияОдисей 1

128

Анонимен

преди 9 години

куха лейка си демократе 225 хаха