40

пенко

преди 9 години

Какво ли си мислят смазаните и "заробени" -съвременни остатъци от индианците ??? САЩ е демокрация -/с две партии/ ?! Евреите са нашият БОГ !!! В резерватите е най-добре!? ХУСИТЕ ще го отнесат като нас !? НЯМА ПЪТ НА ИЗТОК ГНУСНА СЕМИТСКА *** !!! тероризъм е антракс в климатика на моловети ви ,а не с автомати по града !!!

39

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

американският посланмк смири коломонски .но воината между тях започва те първа .баральоните на коломонски да 1 април дрябва да се разоръжат или да преминат към нац.гвардияпо заповед на порошенко .ярош отглваря аз не съм подписал минският договркоито е пописал да си спазва.днеска армията на порошенко се движи към мариопол много един.към донецк воината ще почне скоро ако не се мешат франция германия.русия.ако не въюват с югоисток ще въюват киевските фашисти за власт кои да хване големитя бизнес

38

Анонимен

преди 9 години

Борба за кокала започна,,,дали само за кокала?? Или бизнеса им скоро ще премине в нечии ръце???

37

Ачо

преди 9 години

До за Деспот СлавНяма свободен Свят под дулата на оръжията.

36

Виц

преди 9 години

Срещат се двама олигарси и единия пита другия: Кажи ми ама честно откъде имаш 20 милиона долара и от законен бизнес ли са? Другият отговаря 2 милион продадох една фабрика след това развих бизнес със земя от там спечелих 15 милиона последните 5 милиона са от продажба на зърно. А първият милион? Е за него по добре не ме питай- отоваря първия олигарх!

35

Уточнение

преди 9 години

Много се накокошини тоя Порошенко като взе 5 млрд. от заробващия заем , порасна му самочувствието след Дебалцево. Русия им даваше на укрите 15 млрд. без лихва ама те отказаха щот са "независими"! Ха, ха! Скъпичко им излезе на укрите европейската мечта - златния им резерв и газопреносната мрежа в американски ръце, гривната рухна, заплатите 40$, а пенсиите 25... А за човешките жертви да не говорим. Но това е - от Ума си тегли е казал Грибоедов.

34

до 58

преди 9 години

Русофобе, Русия не е азиатска страна! Тя е много повече от това, което си представя плоският ти мозък!

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен58 Съмнявам се ,че дори и ти вярваш в това

32

Анонимен

преди 9 години

Днес-украински олигарси, утре чуждестранни "инвеститори", Международният валутен фонд, европейската централна банка. Хора и институции, "безкористно" загрижени за благоденствието на украинския народ и на Украйна. Нищо добро не чака страната и народът й.

31

ха-ха

преди 9 години

До 55. Ще ме спукаш пич. x86 серията отдавна не е висока технология. Затова IBM я продаде на Lenovo. И какви процесори ползва Lenovo? .....intel :) . те тва е "технологичното" развитие на Китай. А руснаците явно са отишли да гепат от американите , но по случайност са попаднали в музея и са решили,че това са нови разработки :)

30

Анонимен

преди 9 години

Технологично руснаците пазаруват от китайците и вече имат собствена разработка на 64-битов процесор :)*** се опитва да прикрие очеизвадната истина за провала на експеримента в Украйна, който завършва все по плачевно за жалката дестабилизираща по цял свят политика на САЩ, криейки реалният си банкриут с печатането на хартия, която за съжаление още се търпи. Нека най накрая китайците обявят юана за конвертируем и тогава САЩ просто съвсем беславно ще се разпадне на РАЩ - разединени американси щати

29

Анонимен

преди 9 години

Днешна Украйна е утрешна Русия !

28

бг

преди 9 години

Биби Натаняху чия страна взима?

27

Bulgatani

преди 9 години

До Liben 50 Да, това е, наистина! Защото Коломойски иска да изгради нов Хазарски каканат в Украйна. Така че пари за него не е от значение! Този човек има голяма цел и той отива да я над труповете.

26

Мой

преди 9 години

Забелязах, че нито една от големите медии в България не си позволява да публикува или цитира западни или източни медии, които открито критикуват САЩ за каквото и да е. Защо ли?Може би са се уплашили от думите на Буш Младши преди години от трибуната на американския сенат, че "Който не е с нас, значи е против нас".

25

Bulgatani

преди 9 години

До от ЛвовДнес няма надежда за добро за горката Украйна, защото след тези украинските олигарси ще дойдат при вас тези, които са още по-зле за вас! . Чуждестранни гости! Изчакайте голяма беда, братя! Съжалявам!

24

бг

преди 9 години

Да пожелаеме успех на шиитите в Йемен.

23

Румбо

преди 9 години

"Гарван,гарвану око не вади!" Дали важи и за тия чиф.ути?Имат един и същ произход(вкл. и на капитала),еднаква същност.Проблема е,че се борят за едни и същи пари-помощите и заемите от Запада,които трябва да се "усвоят" от правилните хора....

22

бг

преди 9 години

Коломойски трябва да замине за Русия заедно с Миша Саакашвили.

21

bolbov

преди 9 години

Сталин по време на гражданската война в гр.Царицин заповядва ликвидация на банда от подобни олигарси и самозвани губернатори,които рекетират доставки на зърно и продоволствие за Москва и Ленинград.След тази акция започва същинското изграждане на СССР.Да се надяваме,че в Донецк и Луганск ще израстнат лидери,които ще възкресят великата държава.