36

Дякон

преди 9 години

Стига лъжи, стига простотии. Няма как да сме толкова *** и пак да гласуваме за тия изедници

35

Калоян

преди 9 години

Хайде пак почнахме с манипулираните, властоугоднически социологически проучвания.

34

БГ реалност

преди 9 години

Да не се лъжем. ДПС управлява държавата. Приемето го :)))

33

Анонимен

преди 9 години

Народа вече верва на този...който му дава пари и възможности!НАРОДА ВЕРВА В ДПС!Те поне се грижат за електората си !Може да ви е "странно"-от тия приказки -ама чуйте какво си говорят хората по селата и махалите!ТАМ НЕ ХОДИТЕ ,НАЛИ...?Ами , прави сте...вече е абсолютно излишно защото сте "ПРОБИТА КАУЗА"/пердута/!/...С ТОРБИТИ С ЛЪЖИТЕ ---Е ДО ВРЕМЕ/

32

до 36

преди 9 години

Да бе,щото герб не са червени,а ултравиолетови!Платен шушон!

31

Анонимен

преди 9 години

ДПС -отдавна не е само от етнически турци!ДПС--ВЕЧЕ Е СИЛА ...и то "ВТОРА"!Я се огледайте ....кой вече верва на комунистите от БСП?ТЕ ДОКАЗАХА /за кой ли път/....че нищо не са в състояние да направят--ОСВЕН ДА СИ НАПЪЛНЯТ ГУШИТЕ И ДА РАЗДАДАТ ПАРИ НА ФИРМИТЕ СИ!Поне да правеха пътища ,като ГЕРБ....ама и там ги нема....

30

факт

преди 9 години

пълни глупости е това проучване Атака винаги имат над 4 процента , въпросът е какво ще стане с останалият националистически вот , може би поне още едни , а може би и повече проценти - в резултат от малоумната ни външна политика , недоразумението Чехлю , продължаване толерирането на енергийната мафия и т.н РБ няма да влязат , да не говорим за Бареков , за АБВ не се знае

29

социолог

преди 9 години

Днес са впрегнали всички червени *** да говорят против това проучване. Каквото не им изнася или е против БСП го трият . И какво от това . ГЕРБ пак ще бие и то с много .

28

Р. Пет. Фонтана:)

преди 9 години

БСП и ГЕРБ реално са с равен резултат според мен около 12%. Соц. агенции са *** на ББ и затова завишават. Дефакто и двете партии са еднакво нелицеприятни.

27

Мистър Питкин

преди 9 години

И тоя си осребрява "проучванията".Ако Мутрата е с 50%,ще си върне стария серсемлък.

26

Ха,ха,хааааа...

преди 9 години

ДГД--Сова харис!Такива ги дрънкаха и на предишните избори....докато ДПС се изравни с БСП!Пак такива локуми се разтегаха и за Сърница за ...ГЕРБ, ама ..не БИ...!!!На тия избори ---ПОЗИТАНЦИ ЩЕ ИМ ДИШАТ ПРАХА НА ДПС!ИДВА "новото ляяво"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АЙДЕ НА БАС....!!!!!

25

Анонимен

преди 9 години

политик? селски *** е ББ

24

www

преди 9 години

ГЕРБ изгуби с огромна разлика в община Сърница. Това стана буквално вчера. Не знам дали проучването на Сова Харис е направено някога в бъдещето, например през юни тази година.ГЕРБ загуби в Сърница, независимо от факта, че до завчера управляваше там, кметът беше техен, сега пък премиерът е техен - а това е важно.Ако погледнем в изборните книжа между двата тура, ще установим, че ГЕРБ са били подкрепени много мощно от реформаторите и оплакването на изхвърления им от поста си кмет е несъстоятелно.

23

dg

преди 9 години

Това е най-*** проучване, което съм чел. На местни избори следва да се проучат кандидатите за кмет за всяко населено място и тогава да се коментира! Ама щом има някой дето плаща да им е сладко на социолозите току виж и вицепремиери станали!

22

активен

преди 9 години

Совата май е обърнала пола.

21

Анонимен

преди 9 години

Преса=Тошо Тошев джуджето продажно.Помните ли Мира дето си изправи кривият нос как даваше космически проценти за Борисов,преди да разкрият фалшивите бюлетини.И да,20%от 30%имащи право колко са?Колко хора на практика са пуснали бюлетина за Борисов.Колко от тях са купени и колко наистина му вярват.Трябва да кажат,че ако изборите са днес Борисов ще получи 500 000 гласа,БСП 250 000,турците по 100 000,за костовистите само родата им.

20

Анили

преди 9 години

Какво трябва да му се случи на българина за да осъзнае, че това управление е пагубно за държавата... Преди 1989 година имаше съсредоточена власт в ръцете на един единствен човек, сега май се получава същото. Разликата е, че тогава хората имаха работа, имаха сигурност. А сега има безработица, ширеща се престъпност, корупция. Това ли искаме?

19

Ред арми

преди 9 години

Е как няма да води пожарникарят в социологическите проучвания като явно добре го държим за шлифера....

18

Анонимен

преди 9 години

На парламентарните избори миналата година, ГЕРБ получиха 15,6%, БСП 7,4%, ДПС 7,1% и т.н.Малко е вероятно ГЕРБ да имат сега 20,2% - 29% ръст, а БСП да имат сега 12,8% - 74% ръст.

17

666

преди 9 години

Вече през ден, два излиза такава статистика. АКО изборите били днес.... Е ако, ако ама акото мирише!