31

Марков

преди 9 години

До малко аритметикаИ защо се съмняваш?! Знаеш ли колко вътрешни полета може да направи един самолет за денонощие? Доста повече са от 5-6! Помисли малко преди да пишеш! Иначе евала за аритметиката ти и за аналитичното ти мислене!

30

Марков

преди 9 години

До NatGeoТи знаеш ли колко са 11 000 км височина?!?Защо не се замислиш малко преди да пишеш глупости?

29

Боби

преди 9 години

До Шоп и СандоНе съдете гражданските самолети спрямо военните критерии един изтребител има "живот" 6000 часа но всеки военен самолет е проектиран да издържа 8-9-10Же претоварване. При свръхзвуков полет част от корпуса се загрява над 300 градуса и други благинки. Еърбъсите имат максимално ограничение от 3же но живота им е мнооого по дълъг.

28

Expert

преди 9 години

Стане ли самолетна катастрофа знайни и незнайни експерти започват да словоблудстват. Да, и да е минал самолетът техн. преглед в София какъв е проблемът? Луфтханза си остават сред най-добрите относно сигурност. Самолети са падали и ще падат винаги - това са машини, колкото и да е жалко. А това, че руските са по-добри от американските и европейските - цял свят лети с еърбъс и боинг. Как да падне руски като никой не лети с тях? Стига глупости

27

bobo

преди 9 години

do 30:Зашо четеш между редовете и не се информираш!!! Самолета е достгнал височината на която е трябвало да лети и след това 8 Мин е падал ....Това е един от най-масовите самолети в момента!!Само говорите глупости!!! Всичко може да се е случило и няма какво да се гадае!! Тази материя е много специфична и от всяко едно нещо може да падне самолет....Има едно предаване самолетни катастрофи,ще ви стане лошо колко много варианти има са падане на самолет!

26

Шоп

преди 9 години

Самолета бил 25 годишен... Руските кошници на Балкан, за които опищяхте света, бяха на по 30+ години. Самолетът няма как да е неизправен, най-вероятна причина е лошо време.

25

За да падне

преди 9 години

За да паднел самолет трябвало да има сериозни причини - декомпресия и т.н. пишат всезнайковци да пълнят нета. 23 години не са малко за самолет Еърбъс. Сигурно е сред първите произведени бройки от тази серия.

24

Новобранец

преди 9 години

Ще въртят, ще сучат и изкарат грешка на екипажа, тъй като така най-лесно се вземат застраховките и се замазва всичко друго. В противен случай има разследване и след това съд за виновните. Самолета е 25 годишен. И като имаме впредвид, че зоната непосредствено преди опашната част е слабото място по здравина за този самолет при турбуленция срещана често при бързи промени на земния релеф и ниски полети - в случая 1800 метра е напълно възможно да има резонансни вибрации които заедно с умората на мате

23

1

преди 9 години

До demetris.siromahovя сметни пак, наум сметнато излиза около 75 мин. средно на полет...

22

demetris.siromahov

преди 9 години

Големи лъжи и простотий - от подаденарта справка з броя на полетите и летателните часове на самолета се оказва че средно самолета е летял по 1,24 мин на полет . тои от източен до западен Берлин ли е летял ?????

21

Осман

преди 9 години

Никога не бих се качил на обикновен самолет. Само на самолета на Боко ще се кача. Той може да каца и без колесник. Само Боко да е с мен. Хем ще ме дават по новините. А сайтовете със заглавие 'Осман и Боко цял час кръжат над София но Боко е смел и дава кураж на пасажерите докато Осман се опитва да разбие Пилотската кабина да набие пилотите които са хора на Станишев'

20

Анонимен

преди 9 години

"Експерти твърдят: Вероятната причина за катастрофата на самолета е технически проблем""Появи се българска следа за разбития самолет! Машината минала преглед в София, преди да се разбие над Франция!"ИЗВОДИТЕ ОСТАВЯМ НА ВАС.

19

Анонимен

преди 9 години

ЗА ДА ПАДНЕ САМОЛЕТ ТРЯБВАТ СЕРИОЗНИ ПРИЧИНИ. ЕДНИ ОТ ПРИЧИНИТЕ СА. ОТКАЗВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО. СИЛНА ТУРБОЛЕНЦИЯ ПРИ КОЯТО САМОЛЕТА ПАДА КАТО КРУША ЗАЩОТО ВЪЗДУХА Е НЕДОСТАТЪЧЕН ЗА ДА МОЖЕ ДВИГАТЕЛИТЕ ДА ИМАТ ТЕГЛИТЕЛНА СИЛА. ОТКАЗ НА ДВАТА ДВИГАТЕЛЯ КОЕТО МНОГО РЯДКО СЕ СЛУЧВА НО В ТОЗИ СЛУЧАЙ МОЖЕ И ДА СЕ Е СЛУЧИЛО. ОТКАЗ НА НАВИГАЦИОННАТА СИСТЕМА И БЛОКАЖ НА КОМПА. ИЛИ ГРЕШКА НА КАПИТАНА КОЕТО СЕ СЛУЧВА РЯДКО. ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА КАТАСТРОФИ. БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ.

18

Лавро

преди 9 години

До Анонимен 14: Аха, затова руският Суперджет се разби още на първия си полет, заедно с потенциалните клиенти в него. Това ако не е надеждност, здраве му кажи. Ти караш Лада, нали?

17

аз

преди 9 години

До малко аритметикаБъркашПадат се по 6,6 часа полет на ден средно а не по няколко полета.

16

Анонимен

преди 9 години

Ако правилно разбрах твърде емоционалните новини на btv - самолетът НЕ е трябвало да лети през Алпите.

15

Анонимен

преди 9 години

До NatGeoВиж времето за загуба на съзнание във височина (time of useful consciousness) на тази височина и отделно помисли как се разпределят останките в планински район (няма как да са на едно място). Изчакай да разчетат черните кутии и тогава давай мнение.

14

малко аритметика

преди 9 години

Птицата е била на 24 г *365 дни = 8760 дни. Това прави по 5.33 полета всеки божи ден. Малко се съмнявам в тези данни.

13

pi

преди 9 години

kolko li godishna e bila tasi ptica?

12

NatGeo

преди 9 години

Сигнала за бедствие е подаден от диспечерите след като се е изгубила връзка с пилотите. Четете бай *** и мислете преди да давате някакви коментари.