22

Немо

преди 9 години

Единственият отговор за това е Цветан Василев и приближените му ,защо Искров да я понесе?

21

Наковски

преди 9 години

КТБ се управляваше еднолично от Цветан Василев, така че той е отговорен за нейното източване и поради тази причи трябва да бъде екстрадиран в България и изправен пред съда.

20

Виви

преди 9 години

То най-лесно е да се хвърли една оставка, но това не решава нищо! Като толкова са се напънали да искат оставката на Искров що не стартират процедура, а? Щото никой не ще горещия картоф. Ама не Искров е за обвиняване, не, вината за краха на КТБ е в оня, дето от Сърбия продължава да краде с подставени хора ключови активи на банката. Името на виновника, както вкички много добре знаем, е не Искров, а Цветан Василев!!

19

Иво

преди 9 години

Всъщност всички знаем, че не Искров е виновен за фалита на КТБ, а дружинката, която си науми да сложи мустакатия габровец да управлява цялата държава и после да я срине. Искров е прав. Той остава на позицията си, за да не настъпи още по-голям хаос, а ония 240 хрантутници, ако искат да го махнат, нека си стартират процедура...

18

Анонимен

преди 9 години

да този е ,той е виновен за липсата на контрол в ктб

17

до 15 иво

преди 9 години

Промени няма да има докато си седиме като резани и само си драскаме.

16

Анонимен

преди 9 години

Некадърен и зависим клоун !

15

Анонимен

преди 9 години

Искров е писоарна метла и е един от убийците на КТБ по поръчката на... Да ходи директно във Врачанския пандиз.

14

Иво

преди 9 години

Банда мошеници ограбиха България и взаимно се подкрепят в купуването на съда,за да няма истина и справедливост,за да няма доверие в силата на закона.Докато тези хора са във властта,промени няма да има.Годините си минават,а те все са си там,за да пазят собствените си,придобити с измама милиони.Необразованите и примитивните хора в България се увеличават,а липсата на препитание ги прави агресивни и последователи на нови измамници като Бареков и стари кримки като Сидеров,заедно с ДС.Иде Видов ден.

13

Хризантема

преди 9 години

ха-ха-ха, червен домат си сложил за ник червени тикви.

12

Анонимен

преди 9 години

ДА ГО НАКАЖАТ С ПУБЛИЧНО ПОРИЦАНИЕ И МЪМРЕНЕ ПО РАДИОТОЧКАТА.

11

Анонимен

преди 9 години

Голем *** е този Искренов, така съм го кръстил защото е искрен с нас.

10

Анонимен

преди 9 години

Защо се раздават потребителски кредити без надлежно обезпечение?И то не малки суми-в случая те са си направо крадци: нямат и намерение да върнат нито лев.Яли,пили и се веселили-друг са плаща.Живеят си някои на семейни начала имат си деца и си усвояват кредита.После могат да отидат и да сключат брак с нищо неподозиращ жена/мъж.В Русия наскоро е приет закон,който забранява на неизрядни длъжници на банки да сключват брак. Или сключващите брак да бъдат уведомени за дълговете на бъдещия съпруг.

9

Анонимен

преди 9 години

Щом е готов за отговорност - направо в пандиза!

8

mangal,25 godini

преди 9 години

mnogo uvajavam gospodin Iskrov i negovata strastna lubov kam Bulgaria. dano da ne mu otnemat lubovta i da ne mu ia slojat pod nadzor.

7

Анонимен

преди 9 години

KOI POLITIZI FALIRAHA BNB--SHTE SE RAZKRIE SLED 50 G.,KOGATO TE NIAMA DA SA GIVI

6

Анонимен

преди 9 години

Депутатите вместо да приемат закони, да вземат да си приемат редовно лекарствата !

5

червените тикви

преди 9 години

Блaгодaрете нa герберите и комсомлските им ДС медузи!Зaщо мутрофонa не кaзa преди изборите, че ще дърпa 4 млрд лв зaем от името нa целия нaрод, зa дa покрие крaжбaтa нa aверa си Вaсилев и остaнaлaтa гмеж около тях?

4

VS

преди 9 години

Няма проблем, да извади 5 милиарда тогава. Иначе за каква отговорност говорим??? Ще си оскубе косите ли? Тях и без друго ги няма.

3

психолог

преди 9 години

Тоя Искров ако още малко се напъне ще мине по наглост т.н. цар Симеон или по точно крадлив дедо .Как не случихме на хора в тая наша държава . Егати и късмета или по точно такъв ни е народа .