11

Анонимен

преди 9 години

След 3 години Индия ще изпрати 4 космонавта на Марс!До тук са без грешка!

10

Анонимен

преди 9 години

За 70-те е било постижение, ама 45 години по-късно нещо май не е...

9

до 24

преди 9 години

Ами за американците през 70-те това също е било постижение...Ако си навит ще отречем и американските постижения от този период и ще кажем, че това, което са постигнали е нищо.

8

до iliev.pk

преди 9 години

"коя е последната успешна мисия до Марс на космическата свръх-сила Русия?"Коя е последната успешна мисия на САЩ, при новото поколение совалки? Кой разчита на руски двигатели, за да стигне до космоса? Чия е първата космическа станция и защо САЩ разработиха своя модул от действащата МКС съвместно с Русия? (само да вметна, че МКС е от научно знаечение за редица изпитания, сред които е и колонизирането на космоса. Отсега да кажа, че самолетът на НАСА с перките не се брои за постижение.

7

Анонимен

преди 9 години

Даже и индийцте успяха, а Кюриосити даде на късо ахахахха

6

iliev.pk

преди 9 години

коя е последната успешна мисия до Марс на космическата свръх-сила Русия? Отговорът е никоя

5

me

преди 9 години

Браво на индийците! Страхотно постижение е това. Оскотялия българин за съжаление не може да го разбере (не го казвам като обида, а просто като констатация). Това да направиш от нулата (защото те нямат традиция в косм. изследвания) първо лунен, а после и марсиански модул, да го построиш, изпратиш и да работи и всичко това за сигурно 1/10 от парите, които потъват в НАСА и ЕСА, просто е НЕВЕРОЯТНО! Браво на тях! Дано някой ден и ние отново да се престрашим да погледнем към космоса!

4

Анонимен

преди 9 години

Е, какво толкова. Хората си уважават нарицателните имена. И до Марс отидоха. С авангардно устройство. Само у нас има нек'ви префърцунени капризи да се казвало не'нам си как.

3

Анонимен

преди 9 години

супеер,гребците са живи и сигурно следващата мисия ще е да откраднат акумулатора на опортюнити.или да му източат бензина

2

Анонимен

преди 9 години

Ххахахаха!Надявам се смехът ми няма да бъде цензуриран и изтрит :)

1

Анонимен

преди 9 години

Индийският апарат "Мангалиан"Господи и това доживях. Тия си набрали скрап и го пуснали на Марс, да го наберат пак след време...