68

до !!!

преди 9 години

Както се разбра снощи (ти самата го каза) никой не те разбира...

67

!!!

преди 9 години

89, ама това, че пиша и някои не разбират не води до "хабене". Какви диагнози има за тези неща? Хайде да ми обясниш.

66

Анонимен

преди 9 години

"Просто пиша без изобщо да не интересува дали отсреща разбират... Тук Себе си пиша. Не пиша Други. Те сами се пишат."===Ми като не те интересува, пи те не те разбират, що се хабиш? А, да пишеш себе си на себе си. Има диагнози за тия неща.

65

!!!

преди 9 години

Здравей Калин,Гледала съм филма. Препоръчвам го и аз,но да се гледа до края. А относно това, че "се изразявам зряло и там е проблема": това, често се интерпретира като 81 коментар "opitva6 se da "blesne6 v celiqt si razko6"". Не се опитвам нищо. Просто пиша без изобщо да не интересува дали отсреща разбират. Ако са срещу мен на живо, да видя с очи и усетя кое точно не разбират, че да им го обясня по-просто, ама като не са - не ме вълнува. Тук Себе си пиша. Не пиша Други. Те сами се пишат.

64

:)

преди 9 години

Има и много бъбриви мъже, има и по-мълчаливи. Има и стопроцентови темерути. Това си е до характер.Жените уж сме по-приказливи, но и сред нас има мълчаливки.

63

Калин до !!!

преди 9 години

Доста зряло се изразяваш и там е проблема. Доста силно впечетление правиш. Повечето хора живеят в собствения си свят и разбирания според преживяното до този момент и поради този факт така отговарят. Само човек преминал през нещата знае кое колко струва в живота. Харесва ми как се изразяваш и ще ти препоръчам филм, а и на останалите тук казва се Perfect Sense. Изгледайте го и ако разберете и половината ще разберете и най важното успех :)

62

!!!

преди 9 години

80,тази обич не "свършва" и думички като "не я ще", "хванал си любовница", "зарязал я" не са адекватни,когато тя е присъстваща. Ако щеш, за такива като теб, приземени и не знаещи и предполагащи,за какво иде реч: не,фактите, които някакви хорица отстрани биха видели и биха използвали,за да си обяснят какво се случва не са такива. 73, Вие може да обяснявате собствения си опит. Ако обичате, не ми обяснявайте какво аз знам за Обичта. За 1 сте права: не "зряла жена" и "дете". Като зеница на Бог си.

61

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен84Иначе е доста интелигентна, духовита, начетена, с ясна воля. Но може и да бъде бездушна ***. Стига да го пожелае.

60

Сандо

преди 9 години

пребирам се в къщи и мълча като пукъл - цял ден съм бил на телефона и съм си изговорил говоренето, свършило

59

m0105

преди 9 години

do !!!Ti ot koq planeta si? Vliza6, zarufa6 gi, opitva6 se da "blesne6 v celiqt si razko6" i to4no kogato si mislim 4e nqma glupost s koqto da ni iznenada6, 6te izrovi6 ne6to s koeto 6te ni izumi6!? Golqmata ti lubov!!!Otgovori ako obi4a6 na АТАКИСТ, pravilno te punktira.

58

Анонимен

преди 9 години

Хванал си е любовница!Лудо влюбен и нея не я ще.

57

Анонимен

преди 9 години

Това,качество не харесвам аз в Мъжете.Заяждането с Жена.Вечната доминанта.Ок. Мъж си.Даваш път на Дамата и по собствения.Какво е това самодоказване,лред една Жена,че си по-добър от нея и блестиш качества.Ходи се мери с мъжете,там се доказвай.

56

до !!!

преди 9 години

Ясно, зарязал те е, пък уж голяма любов, чудо някакво. Не съм доволен. Жал ми е. Такава любов, такова чудо, пък... заспал. Язък!

55

до !!!

преди 9 години

Абе кажи какво стана с тая голяма любов, че ми се доспа.

54

АТАКИСТ

преди 9 години

до 74!!!Кукло, знам! Истина тук от мен е винаги фалшива, когато знаят такива като теб, че е болезнена ИСТИНА за тях!

53

Анонимен

преди 9 години

До69Ти въобще не си наясно с Любов,превличане,Обич и телепатия.Изричането на думите са вид телепатия.Но,не е задължително.На всеки се случва.Далеч си от подобни чувства на любов.Защо има усещането,че точно в този коментар си сякаш на 10-11 години.Вряля и кипяла Жена,не може да каже,това.За Великата любов!

52

до !!!

преди 9 години

Добре де, кажи какво стана с тая голяма, истинска и т.н. любов, та сега си сама? Омръзна му да те слуша ли?

51

АТАКИСТ

преди 9 години

Или нещо отговаряш на потребители, които са безопасни? Които знаеш че няма да те захапят?Кажи, *** мадам !!!? Що съм ти неприятен? Щото ти го нахаквам до откат ли с аргументи?

50

Анонимен

преди 9 години

И аз малко се учудих.Докато беше Велика! И в следващия момент с очи с мимики жестове.

49

Анонимен

преди 9 години

Явно любовта е умряла!