54

Огич

преди 9 години

Пробвайте приложението Taxime, имаше коментар от някой тук за него. Доволен съм от всичко, вежливи шофьори, точна сметка, бързото идване и т.н. Нактая дори получих съобщение с телефона на шофьора ако съм си забравил нещо в колата да му звънна.

53

dankol

преди 9 години

От юбер се похвалиха че имат 200 000 курса за 3 месеца в София. По 6-7 лв. на курс и 20% за приложението това са 300 000 лв. минимум отлетели за Калифорния вместо в бюджета за ддс и осигуровки. Така че скоро време загубите за държавата ще са съизмерими с тези от контрабандата на цигари.

52

Иво

преди 9 години

Ми да е искала касов бон и после в управата на фирмата, за да е напълно правилна постъпката. Дала 5 лв на ръка, без касова бележка таксиджията ще каже, че тази никога не е стъпвала в таксито му. Добра инициатива, но недомислена.

51

Анонимен

преди 9 години

Убер

50

Старо коце

преди 9 години

А такива като РУТ,ме гонеха ....за туѝ-онуѝ

49

Анонимен

преди 9 години

Хората от полето са по-културни от таксиметровите шофьори!Явно нивото на фирмената политика и отговорност към клиента е под всякаква критика!

48

Анонимен

преди 9 години

Тая пръдла пък какво се възмощава пак, бакшиша се радва на закъсняващия клиент, както доктор на болен пациент.

47

Анонимен

преди 9 години

Браво на таксиметровите водачи в този случай. Значи все пак имало ползва от бакшишите.

46

Анонимен

преди 9 години

Вече ползвам само TaxiMe и напълно забравих за мърлявите бакшиши по стоянките. Поръчвам си таксито през таблета, пише кога ще дойде, пращат ми кола за която съм дала положителна оценка и всичко е перфектно. Колкото пъти съм поръчвала така такси, толкова пъти съм била доволна. И колите, които са ми пращали да били чисти и шофьорите са били любезни и никой не ме е лъгал с цените... всеки, които има смартфон може да си го инсталира безплатно. Струва си.

45

Анонимен

преди 9 години

А мен даже са ме псували. Взех си такси, апарата показа 3 лева, аз му дадох 4, а той за благодарност ме напсува! Какво 10 ли очакваше?!

44

мен

преди 9 години

Само в България такситата ги ползваме като градски транспорт, нормално е да не искат да те возят за 2 лв, като ти е късо разстроянието си върви пеша, аз всеки ден си ходя до работа пеш и си минавам по 2-3 км, хем безплатно, хем се раздвижвам. Таксиджиите хранят семейства също, не е нормално в един малък град от единия до другия край на града курсът да е 4-5 лв.

43

Анонимен

преди 9 години

***, по-***,най-***, таксиметров шофьор, единствено тъпите полицаи са им конкуренция

42

Анонимен

преди 9 години

Мога само да потвърдя реакцията на таксиджиите ( с право наречени бакшиши) на кратките курсове и не чак толкова кратките.Налага ми се често да се прибирам с късен полет на летище София, като се кача в таксито и кажа Младост 1 се започва едно мрънкане, как с часове чакали на опашката и че нямало смисъл да се идва до летището.Ами като не си могъл да станеш нещо друго, а си станал таксиджия ще изпълняваш желанията на клиента.Аз да не го карам да върши моята работа.Пуснат ли метрото край на бакшиша

41

Анонимен

преди 9 години

АБЕ тая недъгава ли е ква е Като е близйо и бърза да върви пеша!!! нали е ХАЙ да даде 5 лв и готово КАКВИ СА ТИЯ ПОШЛИ РЕКЛАМИ ЗА ТАЯ Ама кой я знае че е жива ) *** ХАЯ

40

онбашията

преди 9 години

абе тя началната такса е за това измислена, заради късите поръчки. да ама нещо в българия тоя модел не върви. българина му се струва че се минава ако плаща висока начална такса, и съответно централите гледат да я държат ниска колкото може.

39

такси

преди 9 години

тръгна си с 2 и 50 ...щото е ***..!

38

Анонимен

преди 9 години

КОЯ Е ТАЯ РУТ КОЛЕВА............ Я СТИГА СТЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЛИ С ИМЕТО СИ! поклон ли чакат разни селянки певачки че са еди коя си! това са глупави измислици, като плюете тплкова вземете па карайте такси да видите колко е лесно............. селянинка ***!

37

такси

преди 9 години

Ужасни са с тия коментари за кратките курсове ... С малкото ми дете отиваме до поликлиниката , която е на не повече от 3 км.,с казването на адреса започнаха и изказванията : Офф,какви са тия *** курсове...замълчах.Спира таксито,сметката е 2 и 50,казах му да ме изчака 20-тина мин ,а той *** ми вика-Какво ще спечелите ??? *** с ***,след като съм се качила на такси,аз само харча и плащам,вие печелите! Не поиска да ме изчака,щеше да изкара още 3 лева за чакане и още 2 и 50 за връщане= 8 лв.

36

Анонимен

преди 9 години

Често но все пак не винаги важи правилото:Какъвто клиента такъв и бакшиша... В тоя случай важи!

35

pepe

преди 9 години

Жена ми често ползва таксита за кратки разстояния от около 3км и постоянно я режат как нямало коли, оня ден си поръча до летището и получи СМС 2секунди след като затвори (2 секунди!!!) . Нормално е прости хора карат таксита, аз ако бях таксиджия щях да въртя кратки курсове, от които се печели реално повече, отколкото да кеся на Стоянката някой след 2 часа да ме извика до летището. Някой който взема кратки курсове ще е направил 10 курса за това време и ще е изкарал повече пари..ама акъл..нямат го