26

Златен лъв

преди 9 години

Да благодарим на лекарите за доблестта, защото полицията си знае, че има мъртъв, но няма бит.Бог да прости човека.

25

ss

преди 9 години

Vsichki politici sa bokluci...ne iskat silna dargava ne iskat silna policia govorat populiski i stavat aktivni samo predi izbori..pitam kolko ot obechaniata si izpalbi gerb?dokato ni upravlavat mutrageni..che se chiri bezzakonie..horata mrat kato pilci a tezi na varha ligat i magat pred sorosoidite..davat stranata ni na tepsia a nie malchim sabudi se narode..ne razchitaite na protesna mrega.. ta obslugva gerb...

24

reks1

преди 9 години

За кокошка нямам прошка, за милиони НЯМА ЗАКОНИ! това е България днес!

23

гецата

преди 9 години

До ГЕРБ - ЕООДВсичките са едни и същи! При комунистите никога не е имало такива новини ли?? Харесваше ти да управляват да те управляват турци ли? Не че при герб е чудо. Искам да каже, че всички ни "оправят" през панталоните и изход просто не се вижда...

22

Анонимен

преди 9 години

От 25 години разруха във всичко, рухна семейството, училището, отношенията мъж-жена и между колеги, образованието не е критерий а джипа и дебелия ланец, съдопроизводството е за тези които имат пари, милионер след милионер и бедни с хиляди, переспектива нула за младите ако не си от ГЕРБ, еднолично управление от самозабравил се глиган надумкал милиарди в офшорки и живеещ като плъх обграден от стотици охранители и треперещ от страх, с поведение на ашлак и мозък на канарче.

21

Анонимен

преди 9 години

Ако имате възможност взимайте си оръжие дори и да е незаконно.Такива станаха времената.

20

drumdrum

преди 9 години

"25 години без морал , съдебна система , образование ........ и какво ли още не?"Не драги, не 25, а 70 ГОДИНИ.Откакто от Балкана слезе тая гмеж (на върха на руските щикове), изби де що имаше нещо свестно, въведе морал от съветски тип (на доносничество и предатлство), научи хората да не работят и да крадат и т.н.и т.н.А да не говорим, че поне на два пъти искаше да предаде нещастната ни Родина в ръцете на руската мечка.ТА В ТОВА Е ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ, ДРАГИ.абсолютно си прав, 9

19

Анонимен

преди 9 години

ИЗГЛЕЖДА ТОВА ВЪВ ВАРНА НЕ Е МОЛ А НЯКАКВО УЖАСНО МЯСТО ЗА УБИЙСТВА!НИКОГА НЯМА ДА СТЪПЯ ТАМ!

18

Анонимен

преди 9 години

Живях в тоя квартал близо да пазара, интересно как 30 дни, никой не е усетил нищо.

17

1

преди 9 години

Много бият в тая Варна бе, и то до смърт.

16

Анонимен

преди 9 години

9,Много *** се вихрят тук. Няма смисъл да се пише.

15

Анонимен

преди 9 години

еми така е във варна, сички са мутри и бият здраво

14

ГЕРБ - ЕООД

преди 9 години

Все пак да не забравяме кой е на власт. Ще става все по-зле. Къде сте "млади и красиви" ? Къде сте "Протестна мрежа" ? Къде се Ранобудни студенти?Кой ви плати да мълчите и да въртите опашка ?КОЙ? КОЙ? КОЙ?

13

Пъзел

преди 9 години

Селяния...морска "столица" ...смех

12

Анонимен

преди 9 години

Държава липсва. Всеки си прави каквото му скимне - трепе, краде, убива...и после се разхожда на свобода.Демокрация!

11

Анонимен

преди 9 години

Пак нямало следи от насилие при първоначалния оглед. На полицията май прикриването на престъпления й е стил на работа. Така и не разбрах какво наказание ще понесат направилите първия оглед в МОЛ-а, за опита да прикрият извършеното престъпление. Това си е съучастие. Много се говори за охранителите извършили побоя, но някак се изсулиха полицаите, които са ги прикривали.

10

Тъжно

преди 9 години

В Перник бият лошо, а във Варна бият до смърт...

9

Анонимен

преди 9 години

Варна се напълни с *** .

8

uu

преди 9 години

"Господи, кой ни наказа с толкова дива омраза!!!!" - Недялко ЙордановВижте какъв език се държи в Парламента от "първенците" на държавата...25 г. търсим само това, което ни разделя. И никакъв намек, че повече са нещата, които ни обединяват.Но в момента се управлява на принципа "Разделяй и владей!"

7

Анонимен

преди 9 години

1 пише: "25 години без морал , съдебна система , образование ........ и какво ли още не?"Не драги, не 25, а 70 ГОДИНИ.Откакто от Балкана слезе тая гмеж (на върха на руските щикове), изби де що имаше нещо свестно, въведе морал от съветски тип (на доносничество и предатлство), научи хората да не работят и да крадат и т.н.и т.н.А да не говорим, че поне на два пъти искаше да предаде нещастната ни Родина в ръцете на руската мечка.ТА В ТОВА Е ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ, ДРАГИ.