10

Анонимен

преди 9 години

Ходи си на феодализъм в русия.

9

Анонимен

преди 9 години

Абе, демокрация, прехвалена.

8

Анонимен

преди 9 години

Като си представя работодателя колко просто човечец е... сигурно е някой 200 килограмова лоена топка, с пилешки мозък.

7

Анонимен

преди 9 години

Не че ги обичам тези американци,но моето мнение е, че всички *** с татуси трябва да се уволняват. Такива *** само плашат клиентите.Има толкова много места, където могат да работят и никойда не ги гледа - по боклукчийските коли, по строежите, дървосекачии т.н. отделени от нормалните хора.Ако някой мисли, че било дискриминация да си търси шеф или собственик с нашарено тяло и с железа по лицето.

6

до 10

преди 9 години

Нищо съществено не каза, почувствал си се загегнат поради някаква и причина и философстването ти е защитна реакция, а гледната ти точка е замърсена от робуване на стереотипи. Просто изразих възмущението си от случилото се.

5

До 8

преди 9 години

Когато някои започне с "по принцип" веднага лъсва човек със скудоумни възможности.Щом Ви харесва "по принцип" ще кажа "По принцип Вие сте ***"

4

Анонимен

преди 9 години

"Говорител на Home Depot, където служил, категорично заяви, че рисунката не е причината да бъдат прекратени трудовите взаимоотношения с мъжа.""Ако знаехме, че ще се появи терористична групировка със същото име никога нямаше да го изберем", коментира тогава маркетинговият мениджър на компанията."А компанията е заявила, че абревиатурата не била причината за уволнението на служителя...

3

Анонимен

преди 9 години

По принцип мразя хамериканците, но това е *** мотив за уволнение. Isis изписано на латиница може да значи много неща, така се изписва египетската богиня Изида, белгийски шоколад, който се произвежда от 100 години. *** не може ли да прояви малко въображение, има десетки организации и продукти, носещи същата абревиатура: Integrated Scientific Information System, Israeli Secret Intelligence Service...

2

Анонимен

преди 9 години

Татуирал ама си седи в САЩ нали?Нещо не се е засилил да ходи да мре в оная пустиня.

1

Анонимен

преди 9 години

Малий ами аз като си татуирах на кожата на *** Бойко какво следва?:))