22

Анонимен

преди 9 години

Пожелавам на симпатичното пате Ненчо Балабанов класиране в финалът на като две капки вода.Ако това се случи ще изпратя 5 есемеса за Ненчо да стане победител в третия сезон на капките.

21

Анонимен

преди 9 години

Тези който гласуват за Василка Азис са чалгарски пубери и 15 годишни момиченца влюбени в него.Тези фенове на Азис не могат да разсъждават правилно и не разбира ще като две капки вода е не само за пеене но и за имитации и артистичност.Азис показа че не притежава грам артичност.Тези качества пеене артистичност ги притежава Ненчо Балабанов.Междо другото в понеделник не се сдържах и пуснах два гласа от теленор за Ненчо останалите 5 гласа си ги паза отново за него е разбира се ако отиде на финала

20

Анонимен

преди 9 години

чалгия няма нищо общо с т.н. попфолк,чалгия е народна музика и то дори българска и общобалканска изпълнявана от зурни или ориенталски инструменти,чалга също няма нищо общо с т.н. попфолк,ЧАЛГА ОЗНАЧАВА МУЗИКА ПО ТУРСКИ,А ЧАЛГИЯ В НЯКОИ ЧАСТИ НА БЪЛГАРИЯ Е СТАРА НАРОДНА МУЗИКА САМО ОТ СВИРАЧИ НА ЗУРНА...ОГРАМОТЕТЕ СЕ ПЪК ТОГАВА ДАВАЙТЕ ОЦЕНКИ,аз тия глупотевини не ги гледам но явно публиката нас..ра журито по отношение на Азис,за което пък браво защото ТОЙ МОЖЕ ДА ПЕЕ И ТО КАК

19

7

преди 9 години

Според мен Азис участва не само за да вземе хонорар, не да имитира, а да покаже на всички, че има глас! Което е един безспорен факт. Аз не съм запознат с творчеството му, не слушам чалгия, но съм много приятно изненадан от капацитета на Азис, беше брилянтен и с песента на Лили и с песента на Жоро Христов. Това, че не приличаше на тях е друг въпрос..

18

7

преди 9 години

До АнонименАзис пя 100 пъти по-добре от Жоро Христов. Виждаше се как си сдържаше гласа на някои места. Определено е по-добър певец от Жорко!

17

Анонимен

преди 9 години

Азис имал глас.Какъв певец е той.Опитвайки се да имитира Георги Христов показа ,че с чалгаджийство не се достига висотата на Георги Христов.Да се превърнеш в истински певец е нужно не само талант,а и интелект,образование и желязна дисциплина.

16

zlatena

преди 9 години

До YES .Тези които гласуват за Василка Азис са чалгарските пубери и 15 годишните момиченца влюбени в него.Хубавото е ще малко преди финалът на капките трети сезон се анулират всички точки на участниците и се гледа само представянето на финалът и там се определя победителя.То тогава феновете на Азис ще са изгърмяли бушоните демек есемесите за него

15

zlatena

преди 9 години

До YES Василка Азис може да има глас но шоуто като две капки вода не е само за пеена е за имитации и артистичност.А Азис показа ще не притежава грам артистичност.Тези качества освен пеенето, артистичноста и имитациите ги притежава Ненчо и заслужено си спечели победата снощи.Яд ме само за Фицата не е този човек които сме свикнали да виждаме вече два понеделника не му е ден искам той и Ненчо на финалът на капките да застанат един срещу друг и един от тях да спечели .

14

Анонимен

преди 9 години

На мен пък ми прави впечатление, че определени хора получават роли, които са интересни на хората и притежават силен собствен заряд, а други получават роли, които при провал биха сринали участника. Защо Азис трябва да е Георги Христов, Лили Иванова и Слави Трифонов. А Ненчо трябва да е Икебаната, Ерос и Енрике... Според мен всички дават 100% от себе си и първите места в класирането са заслужени!

13

Брагли

преди 9 години

Не гледам телевизия и съответно не мога да коментирам това шоу и участниците в него, но неотдавна прочетох едно интервю на Теди Москов, в което той казва: "Културата ни е гигантски конкурс за имитация, но не е на дъното. Тя е под него" - напълно споделям това мнение, нямам какво да добавя и мисля, че няма как по-точно да се каже!

12

YES

преди 9 години

Плюете или не, харесва Ви или не, признавате или не, обичате го или не..., но Азис се справя изключително добре с всички образи, в които е влизал до сега! И публиката гласува за Азис не по чалгаджйски причини ( в това шоу чалгата няма място, ако сте забелязали ), а защото този изпълнител се справя наистина много, много добре! И това не бива да се пренебрегва или отрича, защото е ***: за таланта няма възраст, етнос, религия...или си талантли или не си. А Азис, определено, е много талантлив. И го доказва!

11

Анонимен

преди 9 години

Публиката за съжаление ни е чалгаджийска. Винаги изстрелват костинбротския *** на първите места, а той не го заслужава!

10

Звездите ми говорят

преди 9 години

"Друга българска легенда - Емил Димитров, пък ще видим в изпълнение на Емил Димитров."Верно ли? А може ли и Георги Минчев в изпълнение на Георги Минчев?

9

Анонимен

преди 9 години

Изключително забавно шоу. Предпочитам го пред някой турски или индийски сериал. Водещите са върхът. Само участието на кресливата кандидатпрезидентша Нонка не ми е по вкуса, но затова е дистанционното, простоя прескачам.

8

Анонимен

преди 9 години

Забавление за питекантропи! Е.ати държавата!

7

Ели

преди 9 години

До от Сидни Ав$тралияНаистина се радвам, че не сте тук.

6

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Като няма...ляб матряла,да ядат...пасти.Като нямат работа,поне да имат...зрелища.(платено...съобщение от централата на ГРЕБ)

5

...

преди 9 години

Не следя предаването, но когато попадна на него, се смея от сърце - всички се забавляват - и водещите, и жури, и участници, да не говорим за публиката. Нямам предразсъдъци, че участва Азис или че са имитирали Деян Икебаната. За мен това е едно успешно шоу.

4

Сандо

преди 9 години

дааа ама с Лили Иванова никои не смее да си направи майтап!Последният които се е бъзикал с нея беше Хан Кубрат, и историята не свърши добре за него !

3

от Сидни Ав$тралия

преди 9 години

не го знам това предаване но като гледам снимките мога само да се радвам че съм в Ав$$тралия.Радвайте се и вие