19

Анонимен

преди 9 години

До 1Ами разходите при пренос-превоза?

18

1

преди 9 години

Идеята не е лоша, да гостува на всеки закъсал град, ама като няма реклама, то разходите за охраната му ще превишат приходите.

17

Филип ІІ

преди 9 години

Като се върне от Париж, Панагюрското съкровище да си се прибира в Пловдив. За 1-2 години всичко може да се стегне, за охраната му става дума. Варна да изложи мумията на Ленин и червени знамена от Октомврийската революция през 1917г. Да се кефят рускоезичните туристи, ако останат такива. Щото, май, ще ги изпуснат. И ко пайм тогаз с разните хотели? :)))

16

Филип ІІ

преди 9 години

До ?!?Точно така, Варна разполага с една абсолютно изключителна находка. Това е най-старото златно съкровище. Интересно, дали то е при тях или в София, чия собственост е

15

cz

преди 9 години

Ste vi varnat li originalite?

14

Анонимен

преди 9 години

Каква Варна, какви пет лева? Нали тук е България, живеят българи, какво ще им спасяват! Не е важен живота на българите, важен е живота на нашите господари в Европа, тях трябва да спасяваме! Защо ти е на теб да живееш аборигенския си живот, той не е важен! Важен е живота на европейците!

13

Филип ІІ

преди 9 години

До ХризантемаКакво са ти виновни галите? Виж как с течение на времето галите(готите) са се култивирали и какви цивилизации в Зап. и Средна Европа са се пръкнали. Галите са били дооооостапо-умни от варягите и антите, които нито ромеите, нито ние успяхме да култивираме. И първобитното им влияние винаги се чувства от североизток. Както и това на зимните антициклони. А всеки бесепар е малко или много увреден от североизточен урало-сибирски синдром (СИУСС)

12

Филип ІІ

преди 9 години

Първо. Защо Панагюрското съкровище не е в Пловдивския музей, а в НИМ. Нашият музей си го е откупил, шопите ни го откраднаха типично в техен стил. Второ. Защо точно във Варна, това да не е гагаузко съкровище. Защо да не се изложи в много по-българския град Бургас.

11

?!?

преди 9 години

Точно в лувара ще направи направи огромна реклама за страната ни Янков, във Варна е най-старото злато на света. И Янков и ти си от Варна - липсващото звено в еволюцията, ако те пиказваме ще привлечем и науката.

10

Наблюдател

преди 9 години

На тоз Янков в главата са му избори, а не Тракииските съкровища. Очевидно от тях и дейностите съпътстващи ги нищо не разбира.

9

Калина

преди 9 години

И Красо се озока! Ама да беше си мълчал по-добре!Преди години Джокондата беше тук, в Криптата на Ал. Невски. Помнош ли? (тогава дори я нарязахме) Припомням само, че е практика музейното сътрудничество.Но ти, Красчо, кал да го знаеш? Ти си депутат, а за депутат култура не се изислва!

8

Анонимен

преди 9 години

както се казва: Сетила се Мара...

7

Анонимен

преди 9 години

Мястото му е в Панагюрище-там където е намерено!Който иска да го гледа да посети града за да може и малките градове в България да получат полагащото им се!

6

ss

преди 9 години

Az pitam kade otivat parite ot tova che sveta che gleda nachite sakrovicha

5

тесен социалист

преди 9 години

Аве защо не са някъде в монтанско или врачанско , че да оправят малко Севреозапада...

4

ТОШО

преди 9 години

КРАСИМИРЕ ,МНОГО СИ ДАЛЕЧЕ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ИЛИ СЕ ПРАВИШ ,ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ КАКВО СТАВА ! ЧЕ , ТЕ 40 % ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ ТИ В ОБЛАСТТА / ДА НЕ ПОСОЧВАМ И ТЕБ / СЕ ЗАИГРАВАТ С ГЕРБ И КАРАТ ПАРТИЙНИТЕ СИ ОРГАНИЗАЦИИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА КМЕТОВЕ ОТ ГЕРБ ! БИЛО ТО ЗАРАДИ ДАЛАВЕРИ ,БИЛО ПО ШУРОБАДЖАНАЩИНА ,ИЛИ ПО БРАТОВЧЕДСКА ЛИНИЯ ! КАК ЩЕ ВЗЕМЕШ ВСИЧКИ ОБЩИНИ, НЕ МИ Е ЯСНО ! ТОВА ,ЧЕ ПИШЕШ ПО ДЕСЕТ СТАТИИ ВЪВ ВСЕКИ ТИРАЖ НА НОВ ДЕН ,ХИЧ НЕ ТЕ ПРАВИ ПРИВЛЕКАТЕЛЕН -ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ГОРЕ ПИСАНОТО

3

eve1

преди 9 години

Защото в Лувъра съкровищата ще станат много по-известни и след,като се върнат у нас ще има много повече посетители от чужбина.Омръзна ми постоянно да се роптае и срещу малкото хубави неща,които се правят сега .

2

Марин

преди 9 години

Тези от БСП са като удавници за сламка.

1

Иванка

преди 9 години

А защо във Варна? Искам да припомня на автора, че тракийското съкровище е ОТНЕТО с решение на принцесата (Людмила Живкова) от музея в Пловдив, където е вписан под номер 1 в описа! Нали сме демокрация!?!