20

Анонимен

преди 9 години

Партиите са престъпни групировки. МВР е техният подизпълнител.

19

Анонимен

преди 9 години

Всички декларират, че ЩЕ ИМА ЗАСИЛЕН ФИСКАЛЕН НАДЗОР. ***. Трябва да има нормален контрол, който да не допуска мошениците да ощетяват всички ни. Но управляващите със засиленият надзор с преки участници в контрабандата. Какво месо, какви плодове, какви китайски и турски стоки, какви 5 лева. Мошениците биват хванати с мангизите и отново висят, същите тези мошеници, по митниците. Ало Ваньо...

18

Анонимен

преди 9 години

Яжте ЛИДЪЛ пържоли. Получавате и бонус АНТИБИОТИК. Не вярвате, а редовно си похапвате от тях. Бързо пред огледалото се оплези. Обложен език(бял) получаваш-ТИ.

17

Анонимен

преди 9 години

3 милиона прасета за 2013 сме изяли? че на човек се пада по половин прасе :)

16

Анонимен

преди 9 години

За каква контрабанда на месо, цигари, горива и зеленчуци говорите? Нима не знаете кой затвори границата за всичко нелегално, кой е начело на най-неподкупната държавна служба , кой напълни бюджета с пари, кой разкри и осъди всички престъпници с якички? При тези невиждани постъпления от такси и данъци какво ви пречи на бизнеса да работите ,печелите и плащате данъци нормално, от какво вечно се оплаквате - нали ви създадоха перфектни условия дори и на живот в България?

15

стоп

преди 9 години

Свинското месо повече е вредно за консуматора , отколкото полезно. Вземете парче св.месо , полейте го със около чаша кока кола. След 5 мин.резултата е шокиращ. Клин клин избива....

14

Приоритет

преди 9 години

За мен приоритет трябва да е българското производство. Не знам защо, но на хората, работещи в селското стопанство се гледа с насмешка. Те ни хранят, виж ако гледаме на себе си с насмешка, тогава няма да се интересуваме какво ядем. Ако няма храна, как ще живеем, електроника ли ще консумираме? Или ще печатаме храна на хранителен принтер? Покланям се на селските стопани.

13

Кирил Софийски

преди 9 години

Какво значи контрабандно ?!?! В ЕС пазара на стоки и услуги е свободен ,за сведение на селяците. Хазната губи от контрабандното клане на животни в България. Да не би селяците да плащат данъци ?!?!?!

12

Дядо Петър

преди 9 години

"Какво сме виновни, че има война в Украйна, пита бизнесът"А ние какво сме виновни, че живеем в България и имаме такива "БИЗНЕСМЕНИ" като вас?Прости, алчни, некадърни и корумпирани.

11

Анонимен

преди 9 години

30% контрабанден внос? Глупости на търкалета! От две години всеки камион с месо, който влиза в България се пломбира на границата и на разтоварване присъстват и мерят служител на НАП и АХ. За да е контрабанден вноса трябва да се подкупи граничен служител, което струва много повече пари отколкото икономията от ДДС-то !!! Просто месото в другите държави е много по-евтино от произведеното в България и нашите животновъди пищят като ощипани моми и все им се привижда конспирация.

10

Анонимен

преди 9 години

Защо е това реване ? Нали демокрация , пазарна икономика ?

9

Анонимен

преди 9 години

balgarskite proizvoditeli sa moshennizi i izmamnizi.ne plashtat danazi,ne plashtat osigurovki i dr.sazdali sa razni rakovodstva i asoziazii za kragba na evropeiski subsidii.

8

сасанак

преди 9 години

България е поставена вситуациа на коленичил стар краставичар, на койтому продават овехтели изкуствени краставици.Това е в резултат на продажни политици и опростачени търговци.До кога ще търпиш народе български.!!!???

7

Мунчо

преди 9 години

Нещо не им харесва конкуренцията явно. Купувам си от хипермаркетите свински врат на промоция на почти половин цена и е също толкова вкусен. И само не ми обяснявайте глупости от сорта, че бил 30 годишен или бил вреден и т.н., защото първо никой не е луд да съхранява 30г. месо - това са много разходи за ток, а в България прасетата се отглеждат вече по абсолютно същия начин както и в чужбина - нали от там го въведохме по евро програми. Всичко и еднакво, само тукашните тарикати продават с 40% нагоре

6

Анонимен

преди 9 години

Ми то е много ясно,субсидии и строг контрол за начина на отглеждане,включително хранене,хигиена и др.А при нас е куче влачи диря няма! Скоро присъствах на изложение за селскостопанска техника в Ст.Загора-4 дни/ служебен ангажимент/ Толкова джипове,мерцедеси,аудита,луноходи и кво ли не още не бях виждал-на моменти по 2-3 000 автомобила-на зърнари! Зърнарите *** като ***,името си не могат да напишат,ама субсидии на корем! Ще каже човек че сме житницата на Европа,а рев голем за лоша реколта?!

5

Анонимен

преди 9 години

До НеукИ аз се чудя с какво ги хранят?!На времето дядо ми и баба ми си гледаха едно прасенце и го хранеха с бракуван типов хляб,по 5 ст. парчето.По три хляба на ден 15 ст. за 7-8 месеца около 40 лв. Ставаше мръвка за чудо и приказ!

4

Анонимен

преди 9 години

OT KOMUNISTICHESKITE FERMI V BG NE KUPUVAME.DA STE MISLELI KOGATO VZEHTE PARITE NA NARODA PODARENI VI OT KOMUNISTITE I STANACHTE BISNESMENI.DA GO DUHATE,

3

Неук

преди 9 години

Интересно ми е с какво хранят прасетата в други държави та свинското им излиза по-евтино от родното производство? Или у нас ге хранят с деликатесен хляб и глезотии та им излиза по-скъпо?

2

Анонимен

преди 9 години

да сте мислили, когато подкрепихте санкциите срещу русия!

1

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Европа да плати неустойка на хотелиерите и обезщетения за животновъдите и всички останали, които губят от санкциите срещу Русия !Стига сме губили като държава и народ от членството си в ЕС и НАТО !Досега само губим и нищо не сме спечелили.